Chytej.cz

Kam na ryby? Kladno a okolí necteno

9.3.2009 | Pčr | 7.957 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, chtěl bych vyrazit na ryby, ale nevím kam v okolí Kladna. Poradil by někdo nějaké pěkné místo na Berounce či něco u Kladna?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. března 2009 v 15:48 ® Pčr reakce na …

Ne ne, na feeder nechytám – možná bohužel. Mám klasika teleskopy. Snad se brzy také dostanu k vodě, zatím když jsem měl volno tak bylo počasí na … Už, aby se to počasí umoudřilo a začalo být konečně jaro!

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 18:24 ® skwor
skwor

Pčr: Na feeder? O víkendu bych taky rád aspoň na chvíli zašel…

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 18:12 ® Pčr reakce na …

Ahoj všici… přes nepřejícnost mého povolání jsem se dostal včera na ryby, ale bohužel ne na berounku, ale skončil jsem na záplavách. šíleně tu foukalo, ale ryby hlad měly tak jsem si zachytal.

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 20:31 ® 6964boby reakce na …

Nějak to tady utichlo.Byl někdo chytat?Pčr-co ty?Našels nějaké místo?

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:38 ® Deaf reakce na …

No snad ti bude počasí přát a nebude jako dneska.Zkus to třeba ve Zbečně,Sýkoři­cích…u Žlouko­vic a u Nižbora jsou taky docela hezký místa.Počítej že bude Berounka asi lehce zvedlá,víc to bude táhnout a poplave víc bordelu jako trav, větviček apod.Zas na druhou stranu ryby by měli být víc u břehu a baštit va zaplavený trávě a ne na hlavním tahu,což by mohla být výhoda,takže bych to neházel nějak daleko.. Hodně zdaru a dej vědět jak jsi tam dopadl.

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:44 ® Pčr reakce na …

Tak profil jsem už doplnil… Pokud vyjde počásí, vyrázím zítra na Berounku a snad tam nějaké to místečko najdu…

reagovat
Úterý 10. března 2009 ve 21:27 ® 6964boby reakce na …

Opravdu,taková rada je těžká.Neposuzu­ji,místa podle rybářských úspěchů.Všude něco chytnu.Nejsem zatížen velikostí,ale klidem a pohodou.V této době bych zajel do Nezabudic na přívoz.Nad přívozem je proud a mělčina.Nevím kolik jde dnes vody,ale typuju to na 50čísel a pod je hloubka.Tlouk tam sumík tak metr+.Dřív se parkovalo u přívozu.Loni tam dali zákaz vjezdu.podél řeky jeď na beroun.Stav se v Roztokách,na­Višňový atak dolu až do nižbora.Vezmi boloňku a máš krásný den.Když pojedeš okolo vody,tak kde budeš moci zastav a projdi si určitej úsek.Počítej,že ty místa,kde dnes zaparkuješ jsou od května plná.Ve stráních je spousta chat.Napiš pak jak jsi pochodil.Třeba na meil.Jinak,doplň si kartu,je to slušnost,aby jsi věděl s kým máš tu čest.Petrův Zdar

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 23:24 ® Filip00
Filip00

nechoď na soutok s Vltavou tam je to natřískané, neboť se tam dostaneš k vodě autem, ale míst je tam plno jen záleží co chceš chytat,(lelky můžeš všude:-D )taky mi jdou dobře.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 22:42 ® Pčr reakce na …

Díky za info… už jsem přemýšlel, že si jeden den udělám výlet a vyzkouším pár míst… určitě se nějaké pěkné najde…Pro 6964boby – Vzhledem k tomu, že Berounku navštěvuješ už poměrně dlouho tak bych se chtěl zeptat s jakým úsekem jsi nejvíce spokojen?? Moc děkuji za reakce a asi hned v týdnu vyrazím.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 19:05 ® Deaf reakce na …

Plně s tebou souhlasím,Berou­nka…a její okolí,to je prostě nádhera… Co se týče míst,tak se opravdu člověk musí koukat,někde si člověk zachytá a někde zase ne,ale mě osobně bylo na Berounce vždycky krásně,obzvlášť pak v kraji Oty Pavla(od Křivoklátu proti proudu přes Nezabudice,Skry­je,atd.)Je tam klid,pohoda a ticho-prostě nádhera… a když má člověk trochu toho štěstíčka a rybářského umu,tak přijde i nějaký šupinatý kamarád,uděláme vzpomínkové foto a alou zpátky.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 17:15 ® 6964boby

Berounka je nádherná řeka.Místo si musíš vybrat sám,podle druhu lovu.Když si uděláš výlet,okolo vody,projdeš revíry na které máš povolenku,sám si najdeš své místečko. Problém je s parkováním.U­dělali tam chráněnou krajinnou oblast a buzerují tě i když zaparkoješ na silnici.Takže, místa jsou omezená podle tvé mobility.Ale věřím,že nebudeš sklamán.Jezdím na Berounku od 66roku a je pořád co obdivovat a poznávat.A ty čundry za mlada.Jéjej. Mnoho úspěchú v hledání.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 17:04 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Ahoj jaslyše že u Křiviklatu je to parada.Chytaj se tam kapři 60+ a dravci že jsou ta taky pekný.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 16:43 ® Pčr reakce na …

O záplavách vím… Ale chtěl bych revír obměnit a láká mě Berounka tak bych rád vyzjistil kam na Berounku… Na jaký úsek by to bylo nejlepší…

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 14:47 ® Filip00
Filip00

Ahoj kamoš jezdí na Záplavy je to velká voda. tak jdi tam ,ale o víkendu říkal že jsou zamrzlé.

reagovat