Chytej.cz

výbava pro začátečníka necteno

6.3.2009 | novas32 | 3.372 zobrazení | 9 odpovědí

ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 7. března 2009 v 1:46 ® řeznik reakce na …

Svatá pravda,od začátku do konce.Jen jsem nad tím takhle neuvažoval.dík

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 23:17 ® regulus reakce na …
regulus

řezník – ne nikdo se nemusí bát zeptat, ale už je tu v tom takovej guláš … Co je kurnik za problém, zadat klíčový slovo do vyhledávače, vypadne ti X fór se stejnou nebo podobnou tématikou, mrknu vo čem to je, pokud se tam píše o tom na co se chci zeptat, tak pouze oživím starý fórum, případně upřesním otázku. Bude tam o 80% víc odpovědí než v nově založeným, uvědom si, že lidi co mají co říct jsou už alergický na tento typ fór, zvlášť nově založenejch = duplicitních. Když to napíšeš 10×, tak už tě to přestane bavit 30× seš nasranej a 100× už na to prostě sereš. Máš pindy, ale kdybych neodpověděl já tak nejspíš neodpoví nikdo, je fakt že s kecama, ale dle mýho názoru opodstatněnejma a ve finále odkazy a odpověď tazatel dostal.

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 23:04 ® yerrx
yerrx

ripák – zdržuj se prosímtě ve svém vyhraženém foru

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 23:00 ® řeznik reakce na …

Člověk aby se bál na něco zeptat.

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 16:44 ® ripka
ripka

zelenej střep už jistě máš ?

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 16:35 ® sus1 reakce na …

No ,popravdě jsem čekal,že někdo napíše,,neumíš používat vyhledávač?!!„Tak­hle to vypadá opravdu lépe.:-) ,,Starý“kořen si zaslouží pochvalu.:-))

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 15:28 ® joscz reakce na …
joscz

Není nad stručnou a slušnou odpověď.

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 15:07 ® novas32 reakce na …
novas32

regulus: jojo, omlouvam se, mel jsem se lip podivat. i tak diky za nasmerovani

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 14:37 ® regulus
regulus

Novas, kurnik starej chlap a založí téma hodné 12-ti letýho dítěte, ty máš něco s vočima??? Add1 – je tu diskuze Muškaření, což takhle se zeptat tam Add2 – www.chytej.cz Add3 – www.chytej.cz , www.chytej.cz Add4 – www.czechfly.cz

P.S. – 100× napsaný, kup si prut 4 nebo 5 AFTMA v nižší cennové relaci(celkem slušný reference byly na Shakespeare), nějaký kolečko, středně drahou plovoucí lajnu odpovídající AFTMA prutu, mušky můžeš koupit v Práglu v muškařskejch prodejnách, většinou tomu tam rozumí nebo se domluv s někým odsud, spousta lidí váže muchy na prodej, Tomucha, Brčal … Nejlepší rada je, když hodíš do Muškařiny dotaz, chcu poradit s výbavou kdy a kam zajdem napivo , abysme o tom pokecali, tak se ti někdo určitě ozve, lidí z Prahy je tu dost. Dozvíš se určitě víc než v tomto zbytečně založeným fóru.

reagovat