Chytej.cz

Sterilizace partiklu necteno

6.3.2009 | RadekH | 2.917 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím kolegové. Udělám špatně, když si partikl nasterilizuji dopředu,jako kuku? Ono ne vždycky jsem doma, mám čas a hlavně chuť zaneřádit kuchyň :)). Možná to např. řepka pustí ještě víc oleje a po zamíchání použiji nálev místo vody.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 13. května 2010 ve 21:42 ® malej.uzasnak reakce na …

Alov> a to tam pridavas tu esenci kdy ?

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 22:02 ® RadekH reakce na …
RadekH

Jo.Tohle mi líbí víc. Díky.

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 17:37 ® Alov
Alov

Jednou za čas povařím dohromady 5 kg kukuřice + 2 kg řepky. Přidám nějakou vůni případně trošku konopí (kdo by ho neměl rád že :-) ). Jak vše vychladne, tak scedím přes větší síto, nechám okapat a pak si to zamrazím v mikroténových sáčcích do placek 15×15×3 – 4 cm. Vejde se mi to do celého spodního šuplíku v mražáku, který je pouze můj pro účely rybařiny. Pak si jen vytahuju tolik sáčků, kolik zřejmě podle odhadu spotřebuju…

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 13:46 ® RadekH reakce na …
RadekH

Myslel jsem po delším máchání,aby mě to nenabobtnalo ve sklenici a nebouchlo.Takže až to nabobtná a uvaří se (obilí, řepka,kuku,…) v kastrólu, by to nemělo zvětšovat objem a může se sterilizovat. ještě jsem nezkoušel. Možná by se to dalo všechno míchat dohromady za sucha a až pak nechat bobnat. Právě tý vůni se snažím vyhnout.

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 11:54 ® 1Mara
1Mara

RadekH- to není vůbec špatnej nápad stou řepkou, já jí mám ve sklepě a vždycky si jí přinesu domů a dělám bordel a smrad a mladá vždycky řve jako divá Bára :-) . Ale nevím jestli to jde sterilizovat :-((

reagovat