Chytej.cz

Pruty na plavačku... necteno

5.3.2009 | BlueShark | 20.485 zobrazení | 49 odpovědí

Chtěl bych od někoho radu. Mám zájem zakoupit néjaký lehký proutek na šoulačku atd. Můj typ je dělička Colmic Victory Pro Match 4,2m 2–20g, která váží cca 317g a nebo teleskop Bolognesový prut Colmic Yasira 5,0m zátěž 2–15g váha 255g. Měl by někdo tip? Již vlastním Colmic Daytona teleskop 6m ale to je roura a těžká na houpačku. díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 6. března 2009 v 19:47 ® 1Mara
1Mara

Michale furt mám málo :-) ještě mi chybý mušák, sumčák,pak už jenom řidičák na letadlo a ponorka :-) .

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 17:32 ® Michal/
Michal/

1Mara< Já to myslel takhle. Klasický teleskopický pruty na plavanou mi přijdou měkčí a jemnější, než dělené pruty. Ale už mě z toho Salmo vyvedl, takže teď už si to nemyslím. Ten Shakespeare se mi líbí, byl by fajn na nástražky, prostě na plavajdu :-) Mimochodem na Úsťáckým forku sem zahlídnul tvoji výbavu. Kolik máš baráků? Protože pokud budeš dál nakupovat, tak už se do toho baráku ani nevejdeš :-D

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 17:22 ® vondras

opět se to odvíjí od ceny a kvality klikněte třeba na trabucco maj tam klacky podle mě nejlepší v evropě ale ta cena je pochopitelně někde jinde než na 2000 až 3000kč ta špička začíná někde kolem 4500kč potom taky držíte nějakých 180 až 200gramů maximálně mám jich pár několik let a neznám lepší jak akcí tak i váhou za kvalitu se ale platí !!!?

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 13:56 ® 1Mara
1Mara

To bude taky asi nic moc když ti tam neukážou ani gramáž ? No to co jsem koupil já sice to není buchvíjakej zázrak,ale jsou dobrý a v ruce sedí .www.tropicli­berec.cz

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 12:33 ® inspo

Taky chci letos koupit novou matchku, ale spíše na kapřiky a větší rybky…nemáte někdo zkušenosti s tímhle proutkem: www.rybolov.cz

reagovat
Pátek 6. března 2009 v 1:26 ® BlueShark
BlueShark

No jde o to, že 6m mám, ale to je boloňka a držte ji v ruce minutu, přijdete o loket :-) Proto mi jde o lehounký dlouhý proutek do jedné ruky, tohle je spíše na houpačku ta boloňka, chci na šoulačku… Zatím vede matchka od Colmic :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:37 ® 1Mara
1Mara

Michale teď jsem tě ňák nepochopil:-((

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:01 ® Michal/
Michal/

1Mara< Já to nemyslel na tu tvoji děldu, ale obecně. Prostě se mi to tak zdá, ale nevím…

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:57 ® 1Mara
1Mara

No to zjistím zejtra , ale v ruce je jemná a zatím mi sedí apřekvapila mě že za takovou cenu taková měká a vláčná udice. Prostě zítra napíšu více.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:40 ® Michal/
Michal/

1Mara< Vypadá pěkně, ale nevím proč, pořád mi připadá, že teleskopy dokážou být citlivější a jemněljší, než děličky. Jak moc je jemná ta tvoje plavajda?

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:39 ® řeznik reakce na …

Ani to nevypadá zle,asi si budu muset ujasnit jestli matchku nebo bolognésku.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:30 ® 1Mara
1Mara

No já jsi koupil dva tyhle a zítra je jdu vyskoušet.www­.tropicliberec­.cz

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:21 ® řeznik

Dík za tohle téma, zrovna taky přemýšlím o nové plavačce a pořád nevím tak snad si odsud něco vezmu.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:42 ® LojzaRybka
LojzaRybka

BS>mám shimano katánu a jsem spokojenej,jednou jsem ji už zlámal,ale vlastní vynou,že jsei chytal s feedrem,tak to si myslim že je skoro stejný jak mačka,stačí když si tam dáš šoičku která ti bude vyhovovat a je to :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:57 ® Kazan

BS> vzhledem k tomu že máš už 6m, tak si pořiď nějakou tu 4m matchku. Užiješ jí jak na Labi, Ohři tak i na stojácích. Jinak pokud budeš mít cestu přes Lovosice (nebo si tam sjeď vždyť je to jen 20 kiláčků) zajdi si do Colmicu, přece jen to jsou odborníci přes plavajdu a doporučí ti prut dle peněz co do toho budeš chtít vrazit. Mám s nimi osobní dobrou zkušenost, loni jsem tam bral matchku taky, poté co jsem zrušil vlastní neopatrností starou.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:05 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Ondrac:jak,tak koukam,tak od tebe dalsi rozumna odpoved :-D BS:vem tu Yasiru :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:05 ®  reakce na …

hm koukám že originální odpověď.. také mě to napadlo když sem toto téma viděl porpvý ale psát sem to sem nechtěl:D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:59 ® OndraČ
OndraČ

tak si vystač dál :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 8:58 ® BlueShark
BlueShark

Jaro je tady a až poklesne hladina řek, hurá na plavanou, měl by někdo radu? Já do teď plavačkoval s feederem, vystačil jsem si :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1