Chytej.cz

Berounka 2-dravci necteno

2.3.2009 | Deaf | 14.198 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni,chtěl jsem se zeptat.. Nedávno jsem někde slyšel,že jsou pro tento rok prej na tomhle revíru dravci celoročně hájení.Nevíte teda někdo co je na tom pravdy?Ještě bohužel nemám povolenku,jinak bych se neptal.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. března 2009 ve 22:35 ® bucharovic
bucharovic

Fujjj, to se mně ulevilo, už jsem se lekl, že jsem četl špatně a že jsem za blba a budu celý rok jen na ty místní zubatice bezmocně koukat. Jdu si dát pod kulicha :-)) )

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 20:33 ® Deaf

No když jsem si to přečetl,tak mi taky došlo že se to týká jen těch tůní.Ono totiž na tom pivku měl každej trošku pod kulichem(já měl takovej malej kulíšek):-) ,no a to aby si pak člověk vybral… Já tam totiž jezdím moc rád poškádlit feedrem,plavačkou nebo jen tak na těžko,místní rybí kamarády a letos bych rád zkusil sumára,takže tohle omezení by mi udělalo kapánek čáru přes rozpočet.. A jak jste na tom vy a sumci na tomhle revíru?

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 19:58 ® Char
Char

Omezení platí jen na tůně,celoročně hájen amur a parma. Berounka 3 -tady je dokonce zrušena míra a doba hájení sumce, červenec-srpen povolen lov sumce bez omezení denní doby lovu.

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 19:34 ® Leník reakce na …
Leník

Včera jsem to pročítala, byli jsme chytat na soutoku s Vltavou. Taky jsem pochopila, že většina omezení je jen pro tůně a hájená je jen parma.

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 18:32 ® Deaf

Takže to platí zřejmě jenom pro ty tůně.Já to zaslech když jsem byl tuhle na pivínku od kolegů a znáš to-na každým šprochu pravdy trochu-tak jsem se radši zeptal…

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 18:22 ® Deaf

No já koukal před chvílí na stránky ČRS a našel jsem tam tohle: 401 002 BEROUNKA 2

Uživatel revíru: Územní svaz města Prahy Organizace pověřená hospodařením:

Délka: 13,0 km Rozloha: 81,00 ha

Popis revíru

Přítok Vltavy. Od jezu v Mokropsech až k jezu v Karlštejně-Klučicích včetně přilehlých tůní. Součástí revíru je úsek Svinařského potoka od soutoku s Berounkou až k železničnímu nadjezdu v obci Zadní Třebáň (cca 100 m proti proudu potoka). Na ostrově pod jezem v Karlštejně-Klučicích platí zákaz lovu ryb z pravého břehu ostrova (po proudu), tzn. ze břehu přilehlého k odpadní strouze z MVE. Rybáři jsou oprávněni vstupovat na pozemky ostrova pouze v cca 3 m pruhu přiléhajícím k řece (levý břeh ostrova po proudu). Lov z plavidel a zavážení nástrah povoleno vyjma tůní.>>>Na tůních je lov přívlačí a na živou či mrtvou rybku nebo její části zakázán, dravé ryby (štika, candát, sumec, bolen) jsou celoročně hájeny.

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 15:48 ® bucharovic
bucharovic

Co to je za blbost? Hájená je tam celoročně parma pokud vím, tloušť má časové hájení a podoustev je myslím omezená na kusy a lov.

reagovat