Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 784.765 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 7. října 2009 ve 21:05 ® Libor
-
MP-E65mm> mě zase žádná babočka provokuje k focení, ale abych měl nějakou vyloženě pěknou fotku, to nemám.
reagovat - Středa 7. října 2009 ve 21:01 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
ZN> Jak dlouho už fotíš? A co převážně? Jak vidíš na mých výsledcích, patřím do kategorie začátečníků, tak jsem se chtěl zeptat, jakým tréninkem se naučím vyvarovat takových to chyb, jaké jsi výjmenoval. Díky!
reagovat - Středa 7. října 2009 ve 20:52 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
ZN> Nemáš proč říkat promiň. Rozohodně tyto slova mi pomůžou více než slova chvály. Díky!
reagovat - Středa 7. října 2009 ve 20:09 ® MP-E65mm reakce na …
-
zlomiljsemprut> Obecně lze řící, že focení baboček je co se koukatelnosti týče docela náročná zaležitost. Mně osobně se ten motýl zdá naprosto nefotogenický (tím neříkám, že to nejde odfotit)já se ho nesnažím ani fotit. Jinak souhlas se ZN.
reagovat - Středa 7. října 2009 v 19:57 ® ZN reakce na …
-
zlomiljsemprut> příliš, příliš čitelné pozadí. Kompozice dost špatná. V této kategeorii je to fakt docela nepovedená fotka. Udělal jsi spoustu začátečnických chyb. Promiň, ale po rameně tě za to klepat nejde.
reagovat - Středa 7. října 2009 v 19:52 ® zlomiljsemprut
-
A co tohle?
reagovat - Středa 7. října 2009 v 10:53 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Problém zatim neni žádnej,což je dobře.
reagovatJinak k fotáku:Tenhle neni zas tak o nic těžší než ten předešlej,co se váhy tejče,teda pokud je na něm nasazenej ten malej objektiv( u mě 18 – 55).Je větší a tudíž pro mě jednou rukou,,hůře "ovladatelnější než PS SX1 a to bez debat.Nemam zrovna ruku jako superman,tak to nějak řešim po svém.
Jinak samozřejmě spokojenost.Už sem to tady psal,když si dam 2 fotky vedle sebe,tak je vidět ten rozdíl,už i při jenom nastavení na AUTO.
ale to vy tady dávno víte.
- Středa 7. října 2009 v 10:00 ® Libor
-
sus1> a copak je za problémy? taky jsem měl s přechodem za začátku problém. Ale tady si pomalu odpovídáš na tvoje nedávný stížnosti že nemáš zrcadlovku atd. A ted když ji máš, je to pořád těřké co?
reagovat - Středa 7. října 2009 v 9:48 ® sus1
-
regulus> I jo, jen sem si pochválil ten muj předešlej a zavzpomínal na něj.Tet fotí asi někde jinde.Jooo a byla to taky zrcadlovka,sice ,, jenom" EVF ale byla.
reagovatJo a pošli sem nějakýho,, ptáka" at tady nejsou pořád jen ryby.
- Úterý 6. října 2009 ve 23:30 ® regulus reakce na …
-
sus1> ty jsi mne asi nepochopil, ty chceš naznačit, že ta tvoje zrcadlovka není digitál???
reagovat - Úterý 6. října 2009 ve 21:55 ® Ftmči
-
MP-E65mm, sus 1: Jsem rád, že se vám fotky aspoň trochu líbily.
padák: Fotím obyčejným kompaktem a na fotkách je to bohužel dost znát. Pokud tě zajímá přesný typ foťáku, tak je to Kodak Easy Share C433.
reagovat - Úterý 6. října 2009 ve 21:11 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Lepčí,lehčí,menčí,v jednej ruce jako nic a fotky????
jako bejk.
reagovat - Úterý 6. října 2009 ve 21:07 ® sus1
-
MP-E65mm> Nooo, já mam Mejd in Japan,no?!!
reagovat)
- Úterý 6. října 2009 ve 20:08 ® regulus reakce na …
-
sus1> jak to myslíš, že je „lepčí digitál“???? jako, že se ti nenamočí film???
reagovat)
- Úterý 6. října 2009 v 19:39 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> to je jedno já ho mám z Honkongu, ale podstata je v rozdílu ceny................
reagovatale to ti nemusím říkat
jazyk až na vestě
- Úterý 6. října 2009 v 19:36 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Záleží od koho ho máš.
reagovatSeták již nepoužívam.Vypláznutej jazyk.
- Úterý 6. října 2009 v 19:34 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> no já nevím, co by tě stvalo víc 1D mark III + 17–40 nebo 30D + seťák
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 19:31 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> A to jako,že já ten muj foták tam můžu klidně fláknout, jo???do vody??!!!
reagovat))))
- Úterý 6. října 2009 v 19:30 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Takže sme zpátky u toho,že na ryby je lepčí digitál.Já to řikal,na má slova jednou dojde.
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 19:29 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> nic mi nepovídej, vím jak je to focení ryb na pikaču, můj foťák dostává silně zabrat. K utopení došlo málem již několikrát…brrrr…
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 19:25 ® MP-E65mm reakce na …
-
tomashr> já vím , že to je odolný tělo, ale nechci dojít do stadia kdy mi ta kráva sklouzne v pazouře a pěkně se vykoupe
reagovatto muže být sebeprofesionálnější a je jí to k prdu a vzhledem k tomu, že už jiné tělo nemám ( díky susovi) tak by mě to docela i štvalo
- Úterý 6. října 2009 v 19:19 ® tomashr reakce na …
-
MP-E65mm> Můžu tě uklidnit, EOS1Dxx sliz snáší výtečně – osobně ověřeno
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 19:19 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> přesně !!!! a mít na klacku rybu a za každou cenu vyfotit snímek tak aby byl slušnej, se na to radši vyprdnu. Kua , vždyť to 1Dčko je velký a těžky jak kráva a držet v jedný ruce klacek a v druhý foták a ještě se u toho kroutit při pohledu do hledáčku............jdi mi z dílny
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 19:09 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Jo,to mě taky sere,brát do ruky krmení a návnadu a pak vzít foták do ruky???!!-)))Ruce votíram,utíram a kapr mezitim leklej.
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 19:02 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> Tak jsem se vrátil z ryb, a věřte že jsem si to zrcadlo vzal sebou, no a hadejte jak to dopadlo. nafotil jsem prního karasa co jsem lapnul a pak už nic, krom toho , že se přijela podívat přítulka a jak zmerčila mazlika tak to do něj sypala o sto šest
Prostě mě to nějak nebere, bud se věnuju lapením fišek a nebo focením , obojí mě nějak neba. Opatlané ruce od krmení, slizu atd. Prostě pokud se tomu focení nemůžu věnovat 100% tak od toho dávám ruce pryč. Něco je jiného např. akce s Mírou kdy on chytal a já fotil v tomto duchu se tomu rozhodně bránit nebudu , ba naopak
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 18:34 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Tak holt vem sebou přítelku at něco nafotí,když ty si lenoch.
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 18:00 ® sus1
-
Tak dneka jsem ty prcky ani focením netrápil,takže nejni nic.
reagovatJinak bylo málo vody.
- Úterý 6. října 2009 v 9:51 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> nevěřím Ti, kdybys jen trošičku trochu chtěl, uneseš ho, tuhle výmluvu neberu
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 0:59 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> neviděl bych to tak tragicky
kdybych nebyl línej jak veš tak sem sypu jednu za druhou, ale už takhle tahám dost krámu na ryby a ještě se tahat z 1Dčkem .......... no uvidíme, snad se někdy přemůžu a toho mýho mazlika půjdu vyvenčit
PS: tohle si říkám už půl roku
reagovat - Pondělí 5. října 2009 ve 20:57 ® sus1
-
Mají tu bejt ,,jen" ryby a nějak je klid.
reagovatMoc jich asi neni.