Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 783.467 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. září 2009 v 16:36 ® ZN reakce na …
-
sus1> cvak.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:42 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> tohle se dá prakticky fotit čímkoliv (sklo) já bych zvolil asi variantu se širokáčem, tedy pokud bych se to odhodlal fotit.
A rozhodně bych dál něco do popředí (strom, větev, slunečnice) když kýč tak at to za to stojí. A asi bych šel cestou méně komplikovanou a to že bych ten strom fláknul před to zapadající slunce tak aby si měl prokleslený i to ostatní (krajinu)
BTW: máš přechodový šedý cokin tak ho použij, ja bych ho použil taky
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:32 ® sus1 reakce na …
-
Libor> jo,zoom tam je.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:29 ® Libor reakce na …
-
sus1> vypadá to vyzůmovaný, tak asi delší ohnisko,třeba 200mm, pokud to teda není výřez.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:26 ® sus1 reakce na …
-
Libor> a objektiv by měl bejt asi jakej??
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:25 ® Libor reakce na …
-
sus1> zkouším, udělám fotku, kouknu na náhled a případně opakuju s jiným nastavením, až dosáhnu požadovaného výsledku.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:22 ® sus1
-
Jak fotíte zrcadlem třeba tohle?
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:21 ® sus1 reakce na …
-
Libor> cože?????
reagovat))
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 13:37 ® Libor reakce na …
-
sus1> čekám na další fotky, končně s Tebou mám větší chuť diskutovat, když jsi se včera stal lepším člověkem.. muhehe
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 v 11:45 ® Libor
-
Doudleban> prostřední se mi líbí nejvíc, nevím proč.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 v 1:44 ® osprey
-
regulus: Osoba v oboru nevzdělaná si musí být vědoma možných rizik. Je pak na ní, jak se k tomu postaví. V nejhorším se spálí – víc jak jednou obvykle ne.
Až si já půjdu kupovat auto, vezmu si s sebou kámoše, co o tom něco ví, protože o tom vím pendrek.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 v 1:17 ® regulus reakce na …
-
osprey> neber sebe, ber neznalýho, všimne si totálně (vnitřně) naprášenýho objektivu??? Věřím, že spousta lidí ne.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 v 1:05 ® osprey
-
regulus: Hodně prodejců fototechniky trvá na osobním předání, takže v takovém případě bys měl jasnou představu, co kupuješ. A vídám hodně prodávajích z Brna, takže by to byla blesková záležitost. Občas se najde i někdo, kdo slíbí záruku na nějakou vadu.
Jako všechno – je to o lidech.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 v 0:58 ® regulus
-
No vida co se tu děje za věci, čumím.
Já jsem pokud vás to zajímá zase včera rozchodil systémovej blesk od alternativního výrobce (měl malý konstrukční bebino) a dnes jsem viděl zrcadlovku s tak zapraskanejma objektivama snad ze všech světovejch stran, že jsem jen čučel (není to nikdo z místní komunity), takže kupování objektivů z druhé ruky (pokud si někdo myslí, že se k tomu všichni chovají slušně) nemusí být až tak úplně OK.
Jinak pro informaci, mám furt jen kompakt, koupi zrcadlovky ohlásím.
reagovat)
- Čtvrtek 10. září 2009 v 0:09 ® Libor reakce na …
-
sus1> já to vím, poznal jsem to z tvé fotky.
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 23:26 ® sus1 reakce na …
-
Libor> No, ještě žes nenapsal fašoune.
reagovatTy ses mě ještě nezeptal,co sem koupil?? ,vid??
- Středa 9. září 2009 ve 23:18 ® Libor
-
Nó, konečně si někdo něco pořídil…
reagovat, tak ať to cvaká Susoune
- Středa 9. září 2009 ve 22:36 ® sus1
-
http://www.fotoprodej.cz/…d-efs-18-55/
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 22:28 ® ZN reakce na …
-
sus1>
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 22:21 ® filip111 reakce na …
-
sus1> ahá
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 22:18 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1>
reagovatto jsou začátky, to dostaneš do ruky a až budeš vědět co a jak , tak uvidíš............budeš si to užívat
pokud máš možnost si půjčit nějaké sklo tak to udělej, ten seták je hrozná jebka, ale fotit se s tím dá
- Středa 9. září 2009 ve 22:15 ® sus1 reakce na …
-
filip111> No Canon,dyt to píšu.
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 22:12 ® filip111 reakce na …
-
sus1> jakej?
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 22:11 ® sus1 reakce na …
-
ZN> Canon.
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 22:11 ® ZN reakce na …
-
sus1> co jsi koupil?
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 22:05 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> No,nejlepší bylo,že při cestě domů jsme se zastavili na ,,Americe" a tak ještě něco v okolí,nafotil.Doma prohlídka asi dvou fotek,šup??prst zmáčk na něco a pak zas????!!a fotky jsou v prdeli.
reagovat))))
- Středa 9. září 2009 ve 22:01 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> koukám, že si nelenil
reagovattak at Ti slouží a jsi s ním spokojen.
- Středa 9. září 2009 ve 21:49 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Koukal jsem z okna a zmačk kytku za oknem v truhlíku.Pes stál u manželky,jak sem přišel domů.To jsou úplně první fotky zrcadlem,co sem ho dones domů a zmačk opravdu bez rozmyslu co sem zrovna uviděl.
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 21:40 ® osprey
-
sus1: Psék dobrý. U těch kytek bych líp komponoval obraz. Světlá je na středu a nijak nevyniká, ty červené vzadu brousí kraj a jedna se kryje s tou světlou.
Doudleban: První – nechal bych naviják víc vyniknout. Druhá – na můj vkus všechno až příliš v ose. Trochu bych možná přitmavil (asi úrovněmi). Třetí – fotit na rozhraní světla a stínu dá hodně práce, aby to vypadalo dobře a byl v tom cítit záměr. Mě tenhle problém nedávno stál dvě jinak snad pěkné fotky.
A ta čtvrtá s tím duchem, tam bych asi mazal.
Ber to samozřejmě tak, že sem dáváš fotky ke kritice a jak jsem už kdysi psal – bezmezné pochvalné plácání po zádech je nejlepší cesta do pekel
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 21:06 ® Ftmči
-
A ještě jedna o které se nemůžu rozhodnout, jestli je docela zajímavá, nebo jestli jí mám smazat
reagovat. Pro sebe jsem si jí nazval Tlouští duch.