Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 783.447 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. září 2009 ve 13:38 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> pěkný fišky, toho prostřední karpa si flešoval ?
žena ve žlutém mě nějak neoslovila
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 1:50 ® regulus reakce na …
-
Libor> mě se to s těma listama líbí, i když tam zdánlivě ruší, je to otázka pohledu.
osprey> ta baba je hodně zvláštní, ale abych pravdu řekl, tak nějak mne to neoslovilo.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 1:19 ® Libor
-
osprey> jen podoustev a pes je focené sigmonu, jinak vše 50 f1.8
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 1:17 ® osprey
-
A jedna hodně upravená – ale demonstruje, že opravdu ne vždy jde o brilantní technickou kvalitu.
Navíc, ženských tu moc nemáme…
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 1:16 ® osprey
-
Libor: Nemazat, jest silně nadprůměrná.
Prosím tě, ty fotky „Z lovu“ jsou brané tou Sigmou?
Něco málo z dneška – do rubriky Z lovu jsem dal tuctovější kousky, tyhle mají trochu ducha, ale světlo bylo strašné. Mrzí mě ta rozmazaná podoustev – je tam hezká hra světel a stínů – ale 1/50 s na rybu v pohybu, to je tragédie.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:48 ® Libor
-
tak ještě jednu plotici sem dám, tuhle fotku jsem chtěl smazat a nakonec se mi docela líbí. Budu rád za názory.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:35 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Mě se líbí s dovolením takhle.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:32 ® Libor
-
filip111> http://www.fotoskoda.cz/…aznych-ploch
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:30 ® MP-E65mm
-
Taky něco přihodím...............leč z jiné říše. Vše z návštěvy u Míry. Jinak něco jsem přihodil na web, také z akce u Míry.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:27 ® Libor reakce na …
-
osprey> filip111> EF 100 Macro, foceno z ruky + blesk
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:23 ® regulus reakce na …
-
Libor> mě z těch 21 fotek co jsem vyfotil (myslím jen tu štiku), asi taky. Mám tam pěknejch pár momentů, ale bohužel rozmazaný.
Jinak foťák žije, odvodněn, odbahněn.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:15 ® Libor reakce na …
-
regulus> budeš se divit, poslední se mi líbí nejvíc
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:09 ® regulus
-
No a ještě jedna, trochu taková alá Libor.
reagovat)
- Pondělí 7. září 2009 v 0:02 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Už abys měl to zrcadlo.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 0:01 ® regulus
-
No a ještě jedna trochu lepší i když taky nic moc (ať tu máme nějaký pořádný ryby
reagovat) )
- Neděle 6. září 2009 ve 23:55 ® regulus
-
No fotka to pěkná není, ale ten moment byl zajímavej, škoda že ta hlava je tak moc máznutá (Mírova štika z Jestřabic cca 85 cm si u břehu hodila hlavou)
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 23:36 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> ok, budeš první koho oslovím. Postahuj a něco předlož hladovému oku
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 23:32 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Až si koupíš ten L-kový makroobjektiv a budeš se zbavovat té staré stovky, můžeš mi ji nabídnout. Líbila se mi moc
Jinak jsem si obsloužil server a jdu postahovat, co jsem dneska nafotil. Seděl jsem ve stínu, bude to bída.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 23:30 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Ta první se mě líbí víc.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 23:28 ® Libor
-
ještě jednu, at jsou tu taky ryby
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 23:09 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> fajn, technická stránka fotky je výborná.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:52 ® sus1 reakce na …
-
tomashr> No věcička to je pěkná,to jo.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:50 ® Libor
-
jedna včerejší, i dnes bylo díky oblačné obloze dobré světlo. foceno pevnou 50 f1.8
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:42 ® MP-E65mm
-
Libor> nevím letos se nějak přemnožily, všude na kopřivách byly jejich housenky (takové ty černé) co jsem pozoroval tak na mnoha místech republiky.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:37 ® tomashr reakce na …
-
MP-E65mm> No jistě – ty jsi jeden z těch, kteří mě jako příklady možných zájemců napadli
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:36 ® tomashr reakce na …
-
sus1> Já taky netvrdím,že to bude sklo pro každého a nenabádám ke koupi. Pouze odhaduji (a pravděpodobnost je vysoká), že lidé, kteří brali makro vážně a užívali „konvenční“ EF100mm budu o tomto skle zcela jistě přemýšlet a určitě se dost těch „starých“ dostane na trh… Mě to přirozeně taky napadlo, jsem jeden z těch, na které by to mohlo sedět, nicméně „fronta požadavků“ na objektivy je u mě momentálně dost dlouhá a zejména mezi těmi „vážně míněnými“ není makro příliš vysoko, takže si zatím nechám zajít chuť. Ale neskrývám, že by to lákalo
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:33 ® MP-E65mm reakce na …
-
tomashr> už po něm koukám.............nejspíš si ho koupím
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:28 ® sus1 reakce na …
-
tomashr> http://www.fotocz.cz/…de1e3a6.html
No levnej zrovna neni.
regule,přemejšlej o něm.-)
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:21 ® tomashr
-
Libor> Mimochodem se jsem ochoten vsadit, že EF100mm Macro bude během pár měsíců častěji k vidění v inzerátech a bazarech – nový makroobjektiv od Canonu se stabilizací určitě osloví nejednoho ze současných uživatelů klasického makra 100mm, takže se jich dostane „do oběhu“ pěkných pár kousků. Info viz http://www.usa.canon.com/…r/controller?… .
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 22:18 ® sus1
-
regulus> Já to u tebe vidim tak,že budeš asi muset udělat nějakou banku nebo spořku.
reagovatJe to pěkně rozjetý.