Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 761.999 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 23. března 2013 v 11:25 ® sethy
-
Kluci potřebuju poradit. Přítelkyně potřebuje foťák. Zahradní architektka, potřebuje fotit exteriéry, detaily atd a hlavně vše věrné podání. Cena cca 10–12tis (není potřeba jít níž, tyto peníze na to má z nějakého grantu). Zrcadlo ne, foťák potřebuje mít pořád u sebe.
reagovat
Byly by nějaké návrhy než začnu pátrat sám? Za každou radu předem děkuji - Pátek 15. března 2013 v 1:30 ® nnnap
-
tady nějaké fotky.
http://art.ihned.cz/…ejte-se-take#…Musím říct, že to vidím podobně. Jsem rád, že po dlouhé době zas vidím nějaké fotografie.
reagovat - Úterý 12. března 2013 v 0:54 ® jiris reakce na …
-
MP-E65mm> no skoro
reagovat - Pondělí 11. března 2013 ve 22:09 ® MP-E65mm reakce na …
-
jiris> ty taky vyhrabeš všechno
reagovat - Pondělí 11. března 2013 ve 22:08 ® jiris reakce na …
-
MP-E65mm> viděl jsem fotky jak tuším lev, přišel ke stativu a začal si hrát s 5Dčkem, různý fotky samospouští, vše převrácený, pěkný
reagovat - Pondělí 11. března 2013 ve 22:03 ® jiris reakce na …
- MP-E65mm>
malej klálíček
reagovat - Pondělí 11. března 2013 v 19:07 ® regulus reakce na …
-
Rendy> stáhnul jsem si ji do programu, otáčel, tmavý pozadí a fakt v tom vidím úplně cokoliv jinýho než bublinu na hladině. Kdybys nenapsal co to je a netušil původ fotky, tak ani nevím co bych hádal.
reagovat
Každopádně je velmi nevšední a evokuje fantazii. Něco takovýho se nepodaří vyfotit každej den. - Pondělí 11. března 2013 v 16:27 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> jj, něco na tom bude.
reagovat - Pondělí 11. března 2013 v 16:24 ® MP-E65mm reakce na …
-
jiris> jěstě že jsem s tim focení ftáků přestal. A teď vážně. Nedávno jsem viděl video jak tuším že mořák zautočil na malé děcko. Chnapl ho do pařátů a odnesl to nevinné nic netušíci dítko o kus dál. Udělaný to bylo suprově, nakonec to byl ale fejk jak kráva. Takže jsem k těmto videím potažmo fotkám trošku zdrženlivý. Ale mořáka nebo skaláka mít na zadech může být docela prdel
Jednou jsem měl kohouta a stačilo mi, děkuji nechci
reagovat - Pondělí 11. března 2013 v 15:37 ® jiris
-
Jeden ftáček pro mpéčka.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/…617270_n.jpg
reagovat - Pondělí 11. března 2013 ve 12:08 ® ZN reakce na …
-
Rendy> mám na to podobný názor, jako MP-čko. Pokud by tam byla menší hloubka ostrosti, vypíchla by daleko víc tu „bublinu“, tím by se z ní stala taková pěkná, minimalistická fotka, která by i díky tomu rozmazanýmu okolo měla i větší náboj. Takže, v pohodě
reagovat - Pondělí 11. března 2013 v 11:05 ® regulus reakce na …
-
Rendy> první dojem, že mi to natáčí hlavu a pootočil bych foťák o 45 st. doleva. Pak jsem si to otevřel v novým okně, zadíval se na to a vidím detail oka, rybího, dračího … . Je třeba se na to podívat jako na ty obrazy co jsou změť bodů a až když se člověk podívá někde za ně uvidí motiv. Zajímá mě, jestli to tak vidí i někdo jinej.
reagovat
Předesílám, že su naprosto střízlivej a žádný sračky po kterejch bych viděl po baráku draky taky neberu. - Pondělí 11. března 2013 v 10:53 ® MP-E65mm reakce na …
-
Rendy> budeš se možná divit , ale mě se to fotka s bublinou líbí. Ne že bych si z ní sedl na zadek, ale něco v sobě má. Takže hodnocení kladné. Slušela by jí menší hloubka ostrosti (můj pohled)
reagovat - Neděle 10. března 2013 ve 22:30 ® Rendy reakce na …
-
Pravdu díš. Prut ležel na zemi a já lovil objektivem
reagovatŠkoda že nešlo fotit na kratší vzdálenost a voda byla hodně kalná , ale vydržel jsem na ty kluky boubelatý koukat pěkně dlouho. Chutnalo jim
- Neděle 10. března 2013 ve 22:14 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Rendy> Dneska normálně ryby sbíraly z hladiny a byly najetý na mělčinách. Těch pár teplých dní prohřálo hladinu a ryby to dobře vědí.
reagovat - Neděle 10. března 2013 ve 22:07 ® Rendy
-
Tahle fotka nikoho asi neosloví , nevím, mě osobně se líbí i když je to jen bublina na hladině a pod ní kapr , ale to bohužel není poznat
reagovat - Neděle 10. března 2013 ve 22:04 ® Rendy
-
Kapři na hladině začátkem března
reagovatVšechno je prostěš možné . Vložil jsem pár fotek ze včerejšího toulání.Žádné umění , jen prostě ryby
- Čtvrtek 7. března 2013 ve 12:48 ® Libor
-
skwor> jj rád s tebou zajdu pokusit se o amura.
reagovat - Středa 6. března 2013 v 8:24 ® foks01
-
nnnap> už jsem reakci ani nečekal:),
Pravda,nad příběhem jsem vůbec nepřemýšlel,líbilo se mi pronikající světlo rourou.Kompozične jsem si moc rady nevěděl.Hledal jsem spíše dobrý úhel pro zachycení světla,…
reagovat - Úterý 5. března 2013 v 19:39 ® _Beny
-
David Havlíček> Mě se ta fotka líbí, krásně čistě na mě působí. Hezký detaily, bubliny v tý vodě… Ale jsem napostej amatér, co se týče fotografování ryb. Fotím mobilem, takže srovnávám podle sebe (kvalita).
reagovat - Pondělí 4. března 2013 ve 21:46 ® jiris
-
Dobrý
http://www.chytej.cz/…oto-1893.jpg
detail – větší ořez
Příští téma bych dal kapr a uzávěrku za rok
reagovat - Pondělí 4. března 2013 ve 20:30 ® MP-E65mm reakce na …
-
David Havlíček> Pokud to je ořez, tak mi neznáme originál. Tzn. nemůžeme posoudit/srovnat
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 18:25 ® HaD reakce na …
-
ZN> nešťastný řez?
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 18:07 ® ZN
-
David Havlíček> Davide, neoslovilo mě to. Přijde mi to rozbitý, na jedné straně je toho „moc“, až je z toho guláš, na druhé straně prázdné, nic zajímavýho, čím by to aspoň částečně vyvážilo.
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 18:00 ® HaD reakce na …
-
Mates(původní)> njn
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 17:39 ® Mates(původní) reakce na …
-
David Havlíček> No hlavně out of tema
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 17:02 ® HaD reakce na …
-
Mates(původní)> některý příspěvky jsou hrůza, že… Kroutím jen hlavou :-/
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 16:16 ® Mates(původní) reakce na …
-
David Havlíček> Technická otázka: Jak jste to mysleli s těma detailama v tý soutěži?
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 15:09 ® HaD
-
ou… ale jo, v pořádku. Mě přišla zajímavá…
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 15:01 ® regulus
-
David Havlíček> je divná, neoslovila, nenadchla …
reagovat