Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 763.055 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 1. prosince 2012 ve 22:57 ® sus1 reakce na …
-
David Havlíček>
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:57 ® sus1 reakce na …
-
Tino> No, na tebe jsem zapoměl.
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:25 ® HaD reakce na …
-
sus1> ty máš kanón?
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:19 ® Tino reakce na …
-
sus1> ne, jsem pentaxák
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:18 ® HaD reakce na …
-
sus1> jasně. Mluvil jsem za mě a bráchu.
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:02 ® sus1 reakce na …
-
David Havlíček> No , je fakt, že jste tu momentálně ,, jen " vy dva, ale ostatních se to taky tejká.
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 v 19:34 ® HaD reakce na …
-
sus1> my ne, my nikonáři
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 v 17:44 ® sus1
-
Nebude někdo měnit za nový blesk ?
http://www.fotografovani.cz/…-rt-159102cz
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 14:38 ® sus1 reakce na …
-
havel> Jj, zkusit se má.
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 14:20 ® havel reakce na …
-
sus1> Momentálně je to zaměření na rodinnou fotografii, portréty, popř. book atp. Samozřejmě s ateliérem pak souvisí produktová fotografie atd… Otevírají se tím nové možnosti a co všechno u mě v aťasu vznikne, ukáže zase jen čas
reagovatJak se říká, zkusit se má všechno
- Sobota 1. prosince 2012 ve 14:10 ® sus1 reakce na …
-
havel> Jj, jasný, já jen, když pořizuješ ateliér, tak jsem se zeptal, co budeš tvořit.
reagovat
Ať se daří! : ) - Sobota 1. prosince 2012 ve 14:07 ® havel reakce na …
-
sus1> Samozřejmě člověk pak něco dělá lépe a něco hůře, kdo ví, kam mě čas zavane
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 14:05 ® havel reakce na …
-
sus1> Nikdy jsem se záměrně na nic nespecializoval. Člověk se stále vyvíjí a nechci ve focení ustrnout na jedné konkrétní věci. Snažím se být všestranný ve všem co dělám.
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 v 0:05 ® HaD reakce na …
-
Tino> za tyhle boty by měla být udělena Nobelovka
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 v 0:04 ® HaD reakce na …
-
sus1> to nechám na něm
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:49 ® Tino reakce na …
-
Fryw> jo, v kroxech
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:41 ® Fryw reakce na …
-
David Havlíček> Na mobilu mi to nejde zvětšit, ale podle druhé fotky vídím, že vám pomáhal i Vlasta Harapes
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:08 ® sus1 reakce na …
-
David Havlíček> Na co se bratr ( bude )specializuje?
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 17:23 ® HaD
-
Tak trocha provokace
reagovatBrácha si zřizuje fotoateliér a před 14 dny jsme dělali podlahu. Když jsme ji chvíli před půlnocí dokončili, ukecal jsem ho, že aťas hned odpanníme. Dotáhl tedy světla, spustil pozadí a chvíli jsme cvakali. A myslím, že na to, že to trvalo sotva pár minut celkem solidně. Nekomentujte prosím modela, je mi jasné, že nějaká baletka by oko potěšila víc
DD
- Pátek 30. listopadu 2012 v 1:03 ® HaD reakce na …
-
nnnap> já si jen nejsem jist, že jsem to skutečně sám poznal, nebo ten dojem vznikl na základě Tvého upozornění. Nevím. Ono také vzhledem k té pokročilé denní době…
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 0:27 ® nnnap reakce na …
-
David Havlíček> no, to není důležité, ani handicap, hlavně že to vnitřně jsme schopni poznat.
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 0:16 ® HaD reakce na …
-
nnnap> mno, máš přede mnou náskok v tom, že to dokážeš nějak popsat. Já ten dojem ani popsat nedokáži.
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 0:07 ® nnnap
-
David Havlíček> dlouho jsem nad tím přemýšlel. Jak to popsat. A nakonec je to jednoduché. Instinkt.
Já jsem třeba vůbec nevěděl, že tam jsou nějaká sarančata, kudlanka apod. K tomu jsem nebyl schopen se prohrabat. Oni ochoten. I když sem půl vteřiny věnoval každému snímku. Ona ta lež je totiž prostoupena celým snímkem. Já ty obrázky nějakým způsobem cítím.
Jinak je to dost katastrofický příklad, kam fotografie dospěla.Nebo lépe- je vedena. Můj dojem z celého souboru, této směsky autorů, které spojuje jedno- spousta pičovin a fotograf nikde. Staniol ve větru.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:57 ® sus1
-
ZN> Kdyby tam tak ležela krabka s cigaretama,to by pak bylo … : )
reagovat
a nebo popelník s doutnajícím dramem
a nebo vývrtka se špuntem. : ) - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:52 ® nnnap reakce na …
-
OBr> jo, před guglem se neschováme.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:43 ® OBr reakce na …
-
ZN> jasan, tušil jsem, že pod tím „šutrem“ bude nějaký zajímavý matroš… Nevím kde, ale podobný námět jsem už někde musel vidět, minimálně v mé hlavě..ale zkusil jsem použít google pro podobné obrázky a vylezlo z něj tohle: http://tinyurl.com/cdwxeuo Tenhle styl mě dokonale uklidňuje, proto jsem se taky tady odvážil promluvit..jinak radši pokorně mlčím a nasávám moudra
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:34 ® Mates(původní)
-
reagovat
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:23 ® sus1 reakce na …
-
ZN> Moneta a v kuchyni??? – v obýváku a v sedačce.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:15 ® ZN
-
MIG-35> v žádném případě. RIOJU mám rád
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:15 ® ZN
-
OBr> jsem taky staromilec, ale tu desku nevyměním . Je stejná, jako pracovní deska v celé kuchyni, nedovedu si z estetického hlediska představit, že by ke kuchyni z masivu byla deska z masivu. Vypadalo by to hrozně.
reagovat