Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 788.998 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 14:38 ® Tino reakce na …
-
MP-E65mm> koukal jsem ti na kartu a jseš ještě mladej kluk na krizi středního věku.
reagovatTo bude asi jen letní deprese…
- Středa 22. srpna 2012 ve 23:06 ® MP-E65mm reakce na …
-
Tino> Já bych byl skromnější, mě by stačila, domnívám se, rybářsko fotografická dovolená aspoň na čtrnáct dní někde „na samotě u lesa“ (Švédsko). Děti mám tři, té nejmladší jsou dva měsíce. Dělají mi radost, velkou, ale ta nákaza se mě drží zuby nechty
reagovat - Středa 22. srpna 2012 ve 22:52 ® Tino reakce na …
-
MP-E65mm> no, nedávno jsme to řešili se sousedem na rybách. Vyslovil názor, že nás dvou se to netýká, protože na to prostě nebudeme mít čas díky malým dětem. Ale moc pravda to není… na mě to teda nějak doléhá. Už jsem si říkal, že bych se vybodl na mateřskou a šel do práce. Třeba by to byla změna (doufejme k lepšímu).
Motorku nebo kabrio si kvůli krizi středního věku kupovat nebudu…
reagovatAle uvažuji vyměnit saaba za subaru
- Středa 22. srpna 2012 ve 22:37 ® MP-E65mm reakce na …
-
Tino> nejhorší na tom je, že se to šíří jako mor. Není na to lék, můsí se čekat až to samo odezní. A jak píšeš i ty nejzapálenější koníčky moc nefungují.
reagovat - Středa 22. srpna 2012 ve 22:28 ® Tino
-
MP-E65mm> krize středního věku a dobít baterky?
Nic ve zlém, ale poslední dobou mě to taky napadá a dost často. Jenže baterky mi nějak dobít nejdou… ani ryby ani kajak moc nefunguje
reagovat - Středa 22. srpna 2012 ve 22:10 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> Ty aspoň fotíš, což já říct nemůžu. Jsem línej, krize středního věku, nevím jak to nazvat........... však víš
reagovatPotřeboval bych dobít baterky
- Středa 22. srpna 2012 v 17:32 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> No, neptej se, jak teď fotím já…
Akorát jsem stačil zaprasit kompakt tak, že by mu nejlíp pomohla koupel v kyselině a následná očista plamenem. Jenom nevím, jestli by pak ještě fotil.
reagovat - Středa 22. srpna 2012 v 17:16 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> Ahoj Míro, ta třešnička na dortu teprve zahřívá moje uložiště, tedy tak to vnímám já a ten co zaostřuje na přírodu.
Co se týká vkládání fotek, kdybych to sem sypal o sto šest, tak bych to možná řešil, ale vzhledem k tomu, že vložím fotku jednou za rok resp. ji odfotím, tak jsem to formuloval s lehkostí
reagovat - Středa 22. srpna 2012 ve 14:49 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Jestli jde o problém s vkládáním čehokoli, sepiš potíže a dej to do Diskuze s adminy.
reagovat - Středa 22. srpna 2012 ve 14:34 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> čeče, já ti fakt nevím
reagovat - Středa 22. srpna 2012 ve 14:33 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Pěkná fotka a navíc nese tvůj osobitý rukopis.
Tož daj si ju pěkně zarámovať.
reagovat - Středa 22. srpna 2012 ve 14:32 ® MP-E65mm reakce na …
-
brčkoo> Na webu je krapánek jiná s přidanou hodnotou. Každopádně některá z nich na papír určo půjde (otázkou zustavá kdy)
reagovat - Středa 22. srpna 2012 v 8:47 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> čeče, možná to bude jen tím tvým prohlížečem, mě to jde vždy dobře. IE, opera, mozila, chrome. Chci tím říct že ti tam třeba chybí nějaká část či doplněk.
reagovat - Středa 22. srpna 2012 v 7:02 ® brčkoo reakce na …
-
MP-E65mm: Opravdu luxusní fotka. Viděl jsem ji o něco dříve na tvém webu. Ve velikosti 60×40 cm se musí skvěle vyjímat na zdi
reagovat - Úterý 21. srpna 2012 v 17:20 ® MP-E65mm
-
Mám dvě přání, jsou skromná a nikterak nesplnitelná. S prvním vás nebudu zatěžovat, byť to má s rybařinou dost společné. Druhé je abych nemusel měnit internetový prohlížeč jen abych mohl vložit fotku do tohoto fora.
reagovat - Úterý 21. srpna 2012 v 17:14 ® MP-E65mm
- reagovat
- Úterý 21. srpna 2012 v 17:11 ® MP-E65mm
-
Hm, tak bez fotky
reagovat - Úterý 21. srpna 2012 v 17:10 ® MP-E65mm
-
Něco málo jsem nafotil (po roce abstinence) s tím, že jsem spokojen s výsledky. Budu to sekat na web
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 13:55 ® ZN reakce na …
-
nnnap>
reagovat( měl jsem ho moc rád.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 8:46 ® nnnap
-
http://art.ihned.cz/…jsi-na-svete
zůstává to na mně
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 18:47 ® osprey reakce na …
-
Mates(původní)> Kdysi v zimě jsme to tu dva dny řešili a nakonec z toho vyšlo, že tato otázka má velikost fotky 1100 bodů.
Prostě jsme to na tuhle velikost upravovali, aby ta kvalita byla co nejlepší.
Ale možná by nebylo od věci, aby se menší fotka zobrazila bez přepočtu rozměrů. Zkusím to navrhnout.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 17:20 ® ZN
-
MP-E65mm> mi je to jasný, psal jsem, že se mnohokrát ochuzuji. Ne, že bych to nechtěl použít, nebo že bych si myslel, že je to špatně. Kua, když já na to fakt vždycky zapomenu. Prostě to nemám v krvi.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 16:39 ® MP-E65mm
-
ZN> Některé kouzla okamžiku jsou tak rychlá, že to prostě nejde „van šotem“ zachytit. Víš o tom, že ta situace nestane tak tu serii tam nasypeš. Na krajinu to použivat je jaksi mimo mísu.
Libor: ta přerostlá ouklej mi udělala velkou radost.
David : požadavek zněl trošku jinak, nicméně hnípat se v tom nemá smysl.
(vkládaní fotek)
Mates : pro mě je exif hodně, ale hodně okrajová záležitost.
Osprey : dík za fotky
reagovatzvlášť ta „krmítkofka“ rozesmála manželku
- Úterý 7. srpna 2012 ve 14:48 ® HaD reakce na …
-
Mates(původní)> to asi jo, ale to já narychlo nesvedu.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 14:40 ® Mates(původní)
-
David Havlíček> Tak to jsem netušil a to nejde nastavit, aby to s tou fotkou pokud je menší nehejbalo?
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 14:40 ® Mates(původní) reakce na …
-
Libor> Jo mouchy fotím ze stativu, někdy použiju dvě světla pro víc stínů, je to jen takový blbnutí, tohle bylo focený pro takovej plakát, dělal jsem asi 35 vzorů.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 14:36 ® HaD reakce na …
-
Mates(původní)> bylo tu přání speciálně pro toto fórum, aby tu byly větší fotky. Proto.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 14:33 ® Libor reakce na …
-
Mates(původní)> fotku je nejlepší dávat sem o šíři 1100px, pak na ni script nesahá. Proč zvětšuje menší nevím.
Jinak dobrý, nasvícený shora, vysoká clona zřejmě stativ.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 14:22 ® Mates(původní)
-
Proč mi to tu fotku o rozměrech 500×392 a velikosti 90kb roztahuje to takových hrůzných rozměrů?
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 14:00 ® Mates(původní)
-
Libor> Něco jsem vyhrabal jinde na netu. Takhle chce fotit mouchy, moje vedoucí vazárny. Já teda preferuju klasické foto ve svěráčku.
Edit: Tenhle web ty fotky neskutečně mrví.
reagovat