Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 789.148 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. května 2012 ve 14:24 ® MP-E65mm reakce na …
-
ZN> a to je ten důvod proč fotit
reagovatPodobně vyznívajících fotek mám také dost. Vím že se to bude líbit naprosté menšině o to víc si jich vážím, protože mě mají co říct. Moje vnitřní zpětná vazba je duležitější než okolí, tím ale nechci říct, že si názoru ostatních nevážím
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:55 ® ZN reakce na …
-
MP-E65mm> v pohodě, já z ní mám naopak radost.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:47 ® MP-E65mm reakce na …
-
ZN> u mě nic. Působí to na mě prázdným dojmem
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:38 ® ZN reakce na …
-
Libor> jo, a ještě dodám. Je to focený mobilem v plastovým obalu. Takový obal je lepší jak filtr
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:35 ® osprey reakce na …
-
Mates(původní)> Tak to je. Ale já potřebuju měsíčně 12 pro časopis a několik desítek pro server. Naštěstí většinou nemusejí mít umělecké ambice.
Teď jsem v aktuálním článku zkusil pár pseudouměleckých úprav. Po třech hodinách hraní jsem pochopil, že nemám dost fotek na to, abych je mohl zpracovat stejnou technikou a tak jsem to tam dal, jak se to zrovna tvářilo.
Dokonalá fotka vychází člověka překvapivě draho (čas, duševní úsilí, energie, peníze,…).
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:32 ® ZN reakce na …
-
Libor> já s nima taky nejel!!! Byli to nějací neznámí šneci, ale chvála bohu za ně. Čekal jsem na ně deset minut, než dojeli na místo, kde jsem potřeboval. Strašní šráci
Jinak v pohodě, každého baví něco. Je důležité to bavení.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:30 ® džigit reakce na …
-
nnnap> Bigpista> přátelé plytkého umění,jak to budete řešit mimo kopírku? Chce to trochu kreativity i v tomhle.Klasická kopírka je dnes vrchol
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:29 ® Mates(původní) reakce na …
-
osprey> Já jsem loni naflákal fotek hafo, líbili se mi tři, z toho jednu jsem poslal ZN na posouzení. Focení je řehole.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:26 ® nnnap reakce na …
-
džigit> určitě chyba software
reagovatTo musíme zkusit znova. To přece není možné, aby to tak bylo. Ukaž?!
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:25 ® Bigpista reakce na …
-
džigit> Drahá, mohu Vám ukázat svou sbírku ofocených bobrů?
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:19 ® džigit
-
Bigpista> no pokud již zhlédla některé ze Tvých předešlých reprodukcí…
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:00 ® Bigpista reakce na …
-
džigit> Občas je umění jí k tomu ukecat
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 11:51 ® džigit reakce na …
-
nnnap> ale to už není umění,ale pouhá reprodukce orgánu
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 11:27 ® nnnap
-
a vůbec, nejlepší kompozice stejnak jsou ty, kdy si holka sedne na kopírku. Tam máš všechno.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 11:25 ® nnnap reakce na …
-
džigit> no, to se dalo čekat. Vem si kolik potřebuješ kožešin, peří a různého chemlonu na to, ulovit pstruha! Natož namalovat obraz! To vyžaduje celou pí ehm, ehm, přirození.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 11:18 ® džigit reakce na …
-
osprey> kdyby hovnem,nějaká už je maluje ochlupení získaným z přirození známých osobností
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 11:16 ® osprey reakce na …
-
Mates(původní)> Já si tak říkal, co bych musel udělat, abych spáchal něco, co tu ještě nebylo. A říkal jsem si, že tak namalovat obraz hovnem.
Znaje vlastnosti této suroviny, myšlenku jsem zavrhl, ale krátce nato jsem zjistil, že se fakt našel týpek, který to udělal a dokonce ty obrazy i někde vystavoval.
V ten moment jsem to vzdal. Nepíšu dějiny výtvarného umění a tak to práskám, jak se mi to líbí. Sem si chodím pro zpětnou vazbu, abych si o sobě náhodou nezačal moc myslet
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 11:07 ® Mates(původní)
-
osprey> Ta fotka je jak obraz od starého Moneta, akorát míň barevnější a víc ostřejší
reagovat) Taková standartní kompozice, ale to už tu všechno dávno bylo.
- Čtvrtek 3. května 2012 v 10:55 ® osprey reakce na …
-
Mates(původní)> Já zas umím fotit jen rybu střední velikosti v mírném levotočivém pohybu v půl deváté ráno
Ta cesta bez stínu by nebyla ono a vzhledem k tomu, že cyclisti jsou už trochu hnidy, potřeboval je dobře vyrýsovat proti pozadí, což se mu podařilo dost dobře.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 10:46 ® nnnap reakce na …
-
džigit> ne, do prodeje šel podkladní kartón. Sem si říkal, že kdyby o to někdo stál, tak sem více tlačil.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 10:38 ® džigit reakce na …
-
nnnap> se chlubíš koupí,nebo si stěžuješ,že Ti utekl
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 10:16 ® nnnap
-
a máme tady novej rekordíček. Není to přímo fotografie, ale určité pricipy a hodnoty sdílí s naším koníčkem. Tak proč ne. hír- http://kultura.idnes.cz/…varneum.aspx?…
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 8:26 ® Mates(původní) reakce na …
-
osprey> Míro já si myslím, že ty to focení moc preparuješ. ZN je deformovanej vyučenec, co je svázaný jistými zásadami a myslím si, že umí fotit akorát jídlo a moře, bo to oboje se nehejbe.
reagovat)
- Čtvrtek 3. května 2012 v 0:33 ® nnnap reakce na …
-
osprey> tak já jsem vyšel z rozlišení u snímků a naučeného ve škole, že 4*4 je 16. Hele, že ty si už těch 8 mega někde odklonil?!
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 23:42 ® Libor
-
ZN> ahoj, nic mi to neříká, asi proto že jsem nejel s váma
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 23:15 ® osprey reakce na …
-
ZN> Vypadá na první pohled jednoduše, ale rozhodně se tam myslelo. Stín na zemi, lidi, pozadí za nimi… Jo.
Docela bych to chtěl vidět větší.
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 23:09 ® osprey
-
Jo – a taky jsem chtěl nějak odlišit tu cestu a to potom. Problémů s tím bylo mraky. Bohužel nemám čas to rozebírat. Zítra večer se tam pokusím vrátit a musím ještě udělat dost věcí.
Většinu jsem měl mít hotovou včera, některé předevčírem.
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 23:08 ® ZN
-
mám docela radost z této fotky ze včerejška. Tak ji sem dávám .
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 23:05 ® osprey reakce na …
-
nnnap> Jo, je to úmysl. Možná jsem to měl rozbít ještě víc.
A šestnáct mega mají moje dvacetdéčka obě dohromady
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 23:01 ® nnnap
-
osprey> ne, vážně. Určitě nepoužíváš 16ti megapiksel k výrobě čtverečků
reagovatTo je úmysl nebo jak?