Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 789.712 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:45 ® Ftmči
-
Když už né přímo ryba, tak aspoň od vody.
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 18:20 ® jiris reakce na …
-
regulus> nestál
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 17:09 ®
-
Zdravim,ještě pořád přemejšlim co vybrat za foťák.Co říkáte na tadyten?Dík
http://fujifilm.katalogfotoaparatu.cz/…inepix-hs20/
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 21:44 ® nnnap
- reagovat
- Pátek 11. listopadu 2011 v 18:46 ® regulus reakce na …
-
osprey> já těch časů vyzkoušel víc, jen mi na tom displeji už připadlo i tohle už moc, nechtěl jsem aby to bylo slitý, no co už to tak dopadlo. Já su spíš ulítlej na takovýto fotky i když asi leckdo namítne že na tom nic zvláštního není …
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 18:37 ® osprey reakce na …
-
regulus> Asi bych zkusil víc časů. Každou chvíli takhle nějak experimentuju. Většinou to za moc nestojí, ale aspoň si nevyčítám, že jsem to nezkusil.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 18:34 ® regulus reakce na …
-
osprey> dýl než té 0,6s mi už připadlo moc, no zkusit jsem to mohl … . Jo a stativ tahám i když často zbytečně.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 18:31 ® regulus reakce na …
-
jiris> jehličí je sviňa, točilo se tam jak na kolotoči, byla to zajímavá podívaná, ale jak to dostat na fotku, aby to působilo dojmem pohybu a nevypadalo to blbě. No nějak se to moc nepovedlo, čas 0,6s …
BTW nestáls včera na kraju Otnic u tý fabriky na dlažby kolem 21:30 ???
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 18:21 ® regulus reakce na …
-
ZN> kudlibabka je něco tak obyčejnýho, že si toho člověk ani nevšimne, ale zaujal mě ten list co na nich ležel, střed je více méně nezajímavej a taky jsem chtěl malou hloubku ostrosti kvůli pozadí, je to focený CZJ Pancolarem 50/1,8 na plnou díru, zaostření na ostny mě připadlo jako nejvhodnější, kudlibabka tak připomíná slunečnici, prostě mě to takhle zaostřený připadlo nejvhodnější, možná to chtělo o 1 – 2 clonový čísla přiclonit, ale pak to byla jen fotka kudlibabky nebo taky ne. Mě by naopak zajímalo na co bys ostřil ty nebo vůbec jak bys to vyfotil.
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 ve 20:08 ® Kazan
-
pokud má někdo možnost se zúčastnit přednášky p. Ače, tak vřele doporučuji, měl jsem již možnost, je to skvělý chlap se skvělými obrázky a skvělým vyprávěním
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 ve 13:58 ® sus1 reakce na …
-
ctverec> Dělá u soukromníka a ne ve státním.
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 ve 12:04 ® osprey reakce na …
-
ctverec> Kde žiješ?
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 v 11:56 ® ctverec
-
si to dáš jako služebku ne?:)
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 v 11:25 ® osprey reakce na …
-
ctverec> No, nemít to přes celou republiku, jel bych hned.
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 v 10:39 ® ctverec
-
Nazdar milovníci fotografie a ryb, posílám jednu pozvánečku na zajímavou přednášku…
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 v 9:40 ® sus1 reakce na …
-
All Armor> Ukaž nám raději nějaká tvoje fota,at můžeme ,, držet hubu a krok.".Kritka je vždy na snadě ,než dokazovat opak.
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 v 9:31 ® mvincik reakce na …
-
All Armor> Ta ryba na titulu u nás snad ani nejni k nalezení. Chytám už poměrně dlouho a ještě jsem neměl to štěstí se seznámit…
reagovat - Středa 9. listopadu 2011 v 8:28 @ All Armor
-
Opakuji, 2×:
Doporučuji neznalým krásnou knihu. Mám ji dávno. Svojtka a Vašut ji vydali v roce 1997, v USA a Francii vyšla v roce 1991. V antik¬variátech se dá sehnat. http://www.antikopava.cz/…echniky-7917
Ešče k té knižce. Tady só fotky všelijakéch umělcu a fšeci se tvářijó, že vijó, co je to vyfotit rybu. Dyš se podivají na fotky v té knižce, budó držet hubu a krok.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 ve 20:31 ® sus1
-
Někteří mají na pomníku bílou holubici,někteří … : )
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:58 ® sus1 reakce na …
-
ZN> No jo no, rosvit si ??
reagovat
Sem nemůžu hned dát něco, co je dobře,to bys pak vůbec nediskutoval. - Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:53 ® ZN reakce na …
-
sus1> no právě, úplně jiná. Světlo v prdeli pořád, ale kompozičně úplně jinde
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 v 17:54 ® sus1 reakce na …
-
ZN> To je ale jiná než ta předešlá.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 v 17:20 ® ZN reakce na …
-
sus1>
No uznej, nevypadá ta fotka mnohem líp?
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:25 ® sus1 reakce na …
-
ZN> Aby ses měl čemu smát.
Někdy přijedu pozdě,to je fakt.
Dělají tam worky a to dost pravidelně a ještě za to lidi platí( a ne zrovna málo ), já to mam zadarmo.Až je tam zase uvidim,tak jim řeknu tuhle otázku,co mě schválně odpoví.Libor: Filtr by to chtělo,tohle bylo bez filtru,byl jsem to tam ukázat známím, jak to vypadá při východu slunce a tak jsem něco vyfotil.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:10 ® ZN reakce na …
-
sus1> proč fotíš východ slunce před východem slunce?
reagovat)
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:07 ® sus1
-
Libor> Je to těsně před východem slunce,takže to světlo opravdu nebylo.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:58 ® osprey reakce na …
-
jiris> Já bych exponoval déle, přijde mi to málo. Jenže nenosím stativ, takže pouze pustě teoretizuju.
Ale nápad je to dobrý.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:48 ® jiris
-
regulus> ne, ze by se mi ta druhá fotka libila, ale to jehličí se mi líbí, že vypadá jak v pohybu
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:37 ® ZN
-
regulus> ta třetí fotka je zajímavá, i když jsem nepochopil, proč jsi ostřil takto.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:35 ® ZN
-
sus1> zo světlo ti nepřálo. A dále, dle mého, ten horizont uprostřed u těchto fotek prostě dobře není.
reagovat