Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 790.996 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 31. března 2011 v 0:40 ® osprey reakce na …
-
regulus> Taky dobře. Mě se docela líbí jak je nasvícená. A ber to tak, že já sem strkám ty fotky tak trochu z povinnosti.
Kdybych to měl vzít reálně, neudělal jsem dneska ani jednu dobrou fotku. Takhle se můžeme bavit aspoň o téhle. Mě neuráží, že se někomu nelíbí, beru to jako informaci a zkušenost.
A pro zajímavost, protože vlastním originál, tak mám dokonce i námitky proti technické kvalitě
reagovat - Čtvrtek 31. března 2011 v 0:24 ® regulus reakce na …
-
osprey> Míro, ano je to fotka ryby, tudíž patří do tohoto fóra, ale byť jsem se zařeknul, že vzhledem k tomu, že tomu nerozumím nebo spíš asi nemám to správný fotovidění, tak promiň, ale tato fotografie mne nijak neoslovila, čuměl jsem na ni asi 2 mimuty. Naprosto žádná námitka proti technický kvalitě, ale je to jen fotka hlavy ryby vyčuhující nad hladinu …
reagovat - Středa 30. března 2011 ve 23:05 ® osprey
-
Jeden portrétek tlouště z dnešního lovu.
reagovat - Středa 30. března 2011 v 17:57 ® džigit reakce na …
-
the fish> jako zápisník dobrý.Na lepší foto nebrat.Kamarád má a nějak mi ty fotky,co z toho lezou nesedí
reagovat - Středa 30. března 2011 v 16:53 ® b.gun reakce na …
-
the fish> Pokud nechceš kupovat zajíce v pytli a ještě jsi nečetl následující, tak by sis to měl rozhodně prostudovat – http://www.dpreview.com/…erzoomgroup/
reagovat - Středa 30. března 2011 v 16:41 ® sus1
-
Sem tuhle viděl kachnu,která měla prdel hned na zádech.Hm,hm,hm,…
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 21:59 ® the fish
-
fajn, nechci kupovat zajíce v pytli..
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 21:20 ® osprey reakce na …
-
the fish> Takovej normální ultrazoom. Za tu cenu asi ujde. Použitý objektiv je zbytečně dlouhý, ale značka Schneider Kreuznach má pořád ještě zvuk. Většinou s tímto výrobcem spolupracuje Samsung, takže je možné, že tenhle kompakt viděl některou z továren Samsungu zevnitř.
Osobně ho neznám. Pokusil bych se najít recenzi spíš na fotografických serverech nebo u prodejců.
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 21:07 ® the fish
-
Ahoj, chci se zeptat na vaše názory ohledně tohoto fotoaparátu.. http://www.aaafoto.cz/…syshare-z981 – zajímá mě poměr kvality a ceny. Co byste mu vytkli nebo, jestli máte někdo s tímto foťákem konkrétní zkušenosti.. za každej názor budu rád
reagovatdíkess
- Pondělí 28. března 2011 ve 12:33 ® Libor reakce na …
-
ZN> pěkné, líbí se mi.
reagovat - Pondělí 28. března 2011 ve 12:03 ® ZN
-
tak jsem probíral fotky a našel jsem něco, co jsem mockrát nezažil. To bylo ideální muškařké počasí
reagovat - Pondělí 28. března 2011 v 10:28 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> no u nás je častější „rezavý“
reagovat - Pondělí 28. března 2011 v 9:32 ® Ciffik reakce na …
-
osprey> jeřáb popelavý…tak ty jsem u nás ještě neviděl…za to v Maďarsku jich je že y se z toho jeden pos…
reagovat - Pondělí 28. března 2011 ve 2:07 ® hecht reakce na …
-
saman> jo, tam to znám. Párkrát jsem byl v Itošce, no a vždycky když se jede okolo těchto řek, svrbí dlaně. Neuvěřitelná barva vody, a místa s několika koryty vedle sebe. Akorát si vždycky řeknu, stejně bys tu prd chytil, mazej k moři
reagovat - Neděle 27. března 2011 v 8:46 ® saman
-
takhle nejak vypadal měsíc
reagovat - Neděle 27. března 2011 v 8:31 ® saman
-
® osprey> paradox je ze ani z toho auta bych to nevyfotil nastoupil sem na kamionku a zas se na to vybod to neni zivot behem tydne projet evropu byl masakr ne vsechno se povedlo nafotit za volantem. Mozna nekdy v budoucnu pojedu na dovolenou a treba tudy kde sem to fotil ale to nevim. Vychod slunce tam uz bude slunce vysoko nad horama ten zapad by byl asi lepsi
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 23:07 ® osprey reakce na …
-
saman> Čekal jsem to. Ale je to škoda. To místo opravdu má fotografický potenciál. Chtělo by to tam někde přenocovat a vidět to večer a za svítání.
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 22:50 ® saman
-
® osprey> bouzel za jizdy v kamionu nebylo kde zastavit ani cas jinak je to v italii smer pres Brener na Benatky
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 11:29 ® sethy reakce na …
-
Tino> čím je to způsobeno netuším, jen vím, že takových holubů tam jsou mraky (strávil jsem tam čekáním na vlaky hodně moc času).
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 9:57 ® Tino reakce na …
-
sethy> takže když normální holub zjistí, že mu to moc klouže, tak si nohy někde modifikuje?
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 0:58 ® sethy reakce na …
-
osprey> to je tzv. holub nádražní. Takhle jsme je pojmenovali s kamarádem na pražském vlakovém nádraži. Je jich tam velké množství se stejným „problemem“. Jenže díky tomuto problému při přistání na hladkou nádražní podlahu nekloužou jak „normální holubi“ a tudíž jsou u drobků mnohem dřív – evoluce – prostě holub nádražní.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:51 ® osprey reakce na …
-
Libor> Já to vidím na následující tři dny. A konec konců jsem dnes i pracoval. Mám přehled co se děje a jak si stojí některé lokality, několik použitelných fotek, trochu srovnaná záda… To není málo. Mimochodem – letos asi bude hodně plotic.
Ještě dám jedno foto. Fotila Marta, je to totální výřez a tentokrát nejde o FOTKU, ale o to, co je na ní. U nás je to málokdy vidět.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:46 ® Libor reakce na …
-
osprey> možná dráty, nějaký stroj, okno, lidi.. , ale jinak Ti děkuji žes mi ukázal jak je venku pěkně, já byl zase zavřený v tom plechovém vězení u PC.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:42 ® osprey reakce na …
-
Libor> S razítkem umím, ale nemám na tyhle věci čas. Apríl bude asi za týden, jestli bude nálada, pak možná na tyhle věci dojde.
Nevím, jak mohl přijít o všechny prsty. Ale lidí se nebojí (takže mu to asi neudělali) a nevypadá hůř než kolegové.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:32 ® Libor reakce na …
-
osprey> umíš s klonovacím razítkem? Ba-ne, chudák, kdopak ví co se mu stalo chudákovi, ale asi se s tím naučil žít celkem normálně.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:15 ® osprey
-
Dnes jsem nafotil kromě ryb i něco opeřenců. Mimochodem, dobře si prohlédněte fotku holuba. Něco na ní chybí…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 22:36 ® osprey reakce na …
-
saman> To je focené za jízdy? Pokud ano, je to škoda. Moc hezká scenérie.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2011 ve 21:25 ® saman
- reagovat
- Úterý 22. března 2011 v 0:17 ® osprey reakce na …
-
Libor> Taky jsem byl – celý týden. Ale musel jsem ven se protáhnout, bolí mě záda jak psa.
Mimochodem – koukni i na toho vepře, co jsem dal do Z lovu. Fotka je to bídná, sem by to nebylo, ale prima setkání.
reagovat - Úterý 22. března 2011 v 0:09 ® Libor
-
osprey> pěkný závidím, jsem už několikátý den za mřížemi povinností a pracovního shonu.. .
reagovat