Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 791.055 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. března 2011 v 11:14 ® Libor reakce na …
-
kerob> zas tak bych to neřešil, vždycky se tam dá najít co šlo zpětně, ale to bys taky mohl hledat do nekonečna
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 10:29 ® kerob reakce na …
-
ZN> pokud bych si hral s nastavenim, byl bych asi schopen aspon castecne eliminovat ty vypaleny mista (i kdyz v originale to je o neco lepsi nez zde). Fotka by mohla byt taky o malo ostrejsi. Taky jsem mohl pockat az odjede ta lod… proste zpetne vidim, ze to slo lip.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 22:59 ® osprey reakce na …
-
ZN> Ale jinak mi to přijde slušné – co myslíš? A možná máš pravdu – tohle asi není fotka, která potřebuje technickou brilantnost. Atmosféru má a komponovaná je docela slušně.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 22:55 ® ZN reakce na …
-
kerob> to není o tom, čím jsi to fotil, je to jedno. Ale moc tomu nerozumím, třeba je chyba ve mě. Myslím, že konkrétně tomu snímku by zrcadlovka nijak nepomohla, naopak, lepší technika by tomu ještě ublížila.
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 15:10 ® osprey reakce na …
-
kerob> Taky často fotím v poklusu. A pak to podle toho vypadá…
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 15:05 ® kerob reakce na …
-
osprey> jo a jeste to bylo vycvakly skoro v behu…jsem vul, mel jsem si pujcit od kamaradky (za kterou jsem akorat dobihal) zrcadlovku a trosku si s tim pohrat…
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 15:01 ® osprey reakce na …
-
kerob> To není zlý, zvlášť když se přihlédne k použité technice.
reagovat - Úterý 1. března 2011 ve 13:22 ® kerob
-
Na vylete se mi podarila docela koukatelna fotka (na to, ze nejsem fotograf a ze jsem mel s sebou jen starej digi kompakt). Jedno misto je sice prepaleny, ale v puvodni verzi (tohle je uz protazeny kompresi) to tak strasny neni…
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 10:53 ® Libor reakce na …
-
osprey> Míro, kouknul jsem se na fotky na monitoru v práci a fotky zde vidím trošku světlejší. Otázkou je kde je ale ta skutečnost.
Nejhorší je doladění pro tisk na papíře.
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 0:17 ® osprey reakce na …
-
Libor> Ale ta slečna z depresivky by tam za tebou mohla zajít, že jo?
sus1> Jo jo. Bylo mi to vysvětleno.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:25 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Tak si to tak neber, nejde přece o nic.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:21 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> už si přišel na to co jsou „Ospreyovky“
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:19 ® Libor
-
Hoši jdu spát, dobrou.
Osprey: chci aby se mi zdálo o té letní fotce s jezem, ne o té depresivce vpravo
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:17 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Potvrzuji. Rozeznávám vás dva celkem dobře.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:15 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> jenže já nejsem Libor
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:13 ® osprey reakce na …
-
sus1> Z těch mých? Ano. Měl jsem ji na nějaké HaDově výstavě a tím pádem se mihla i tady. Asi jsem ji použil jako ilustračku i někde v časopise.
Dnes už to tam vypadá jinak. Naštěstí ne zas moc hrozně. Jen jinak.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:10 ® Libor reakce na …
-
osprey> je to o vkusu, a možná to mohl být kompromis mezi těma dvěma a zcela jistě je to taky jiným monitorem a vnímáním v našich podmínkách. Tím ztmavenim trošku vystoupla saturace.
Ale znáš to, člověk to ladí až to přeladí.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:10 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Ta vlevo už někde byla,že jo??
Pro MP – …byla uveřejněná,…
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:09 ® sus1 reakce na …
-
Libor>
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:06 ® Libor reakce na …
-
sus1> já to věděl protože vás znám už oba
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:03 ® osprey
-
A protože jsem dělal pořádek na počítači, našel jsem pár prastarých fotek z kompaktové éry. Tyhle dvě mají trochu atmosféry.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 23:01 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm>
reagovat
Tak pardon,příště to napíšu lépe.
Libor veděl. - Pondělí 28. února 2011 ve 22:59 ® osprey
-
Libor: Pokusil jsem se tvého opeřenca trochu ztmavit. Nevím, jak se to bude jevit, ber to spíš jako naznačení směru než finální stav věci. Ještě jsem vpravo vložil tu původní, protože ta je mezitím moc vzadu.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 22:56 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> hele materiale tohle si napsal " Dají se někde vyčíst nějaká data o snímku?Ď."
Jak mám kua vědět, že myslíš informace z mého webu bez nakouknutí do exifu.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 22:50 ® sus1
-
MP-E65mm> Já to vim,ty Doudo, jen jsem chtěl vedět, jestli to nějak lze u tebe na webu,bez toho,abych si ji musel uložit a pak se podívat.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 22:48 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> hele ty materiale, chodíš jsem už dost dlouho na to aby si věděl jak získat informace z fotky. Na rozdíl od jiných autoru na ruzných webovkách nehodlám vypisovat info z exifu pod fotku, příjde mi to jako ztráta drahoceného času
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 22:45 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Helé???
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 22:43 ® sus1
-
Libor> Já jsem sice zvyklej, s takovým ,, materiálem " pracovat,ale přesto díky.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 22:38 ® MP-E65mm
-
sus1> hele jsem dnes trochu zabržděnej
reagovatpokud se podíváš do exifu tak je tam najdeš. Pokud nevíš jak se na exif podívat tak to máš blbý. Zoner > otevřeš fotku > informace o obrázku > a klikni na ten fotoaparátek nebo zadej všeobecné informace
- Pondělí 28. února 2011 ve 22:34 ® MP-E65mm
-
Libor>
reagovat