Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 791.191 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. ledna 2011 v 11:33 ® tomashr reakce na …
-
ZN> Nebyl dotaz náhodo míněn spíš tak, zda stačí UV normální anebo musí být slim? Pokud ano, tak tak nelze odpovědět obecně, musí se najít někdo, kdo má právě tenhle objektiv – je poměrně běžné, že dva objektivy se stejným ohniskem mají nároky na filtr odlišné a jeden potřebuje slim, zatímco druhý nemá žádné problémy s vinětací ani s klasickým.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 11:30 ® sus1 reakce na …
-
regulus>
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 11:18 ® ZN reakce na …
-
Doudleban> není nutný, ale dobrý. Lepší poškrábat filtr než objektiv. Používám to na všech objektivech kromě SAMYANGu, kde nejde našroubovat
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 11:05 ® Ftmči
-
Možná, že už začínám zabředat do nepodstatností… Je nutné, používat na objektivu 17–50 mm UV filtr s označením slim?
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 8:01 ® saman
-
me se to nedotklo ja to fotil jen tak abych vedel jaky to dela fotky protoze ten fotak mam par dnu ucim se a zkousim a to je vse nez nafotim tedy rybu letos ulovenou tak se snad neco priucim
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 ve 2:28 ® regulus reakce na …
-
ZN> klííííííííd, dej si štamprdlu …
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 23:18 ® osprey reakce na …
-
saman> ZN už párkrát upozornil i mě, že mám na fotce něco blbě a bohužel – měl pravdu. Nakonec jsem zjistil, že je lepší nechat si ukázat své chyby než žít v nevědomosti plácán po ramenou.
Ta tvoje fotka se dala udělat líp (stejně jako tisíce mých) a je na tobě, zda to skousneš a zeptáš se v čem nebo budeš spokojen s fotkou takovou jaká je.
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 22:21 ® ZN reakce na …
-
saman> aaá, pána se to dotklo. A jestli jsi to tak fotit chtěl, no, nakonec, proč ne, že? Pak je všechno v nejlepším pořádku. Profesionál nejsem, ryby prakticky nefotím, ale musím napsat, páč je to tady bavení se o fotkách, že se mi to nelíbí, protože… nemá to vůbec žádnou kompozici, vůbec žádnou myšlenku, je to prostě takový cvak, výkřik do tmy. Taky prostě jen tak. Doufám, že to nebudeš brát osobně, je to jen komentář k fotce
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 22:13 ® sus1
-
ZN> Jestli jsi to nepoznal,tak kolega zachytil parkující auto na ulici pod svítící řadou pouličního osvětlení.
reagovat
Zřejmě motorista dorazil ,, opivněn " a zaparkoval omylem na druhé straně,bo ostatní stojí slušně v řadě na pravé straně ulice. - Pátek 21. ledna 2011 ve 22:08 ® saman
-
® ZN> zrejme to neni ryba, zrejme jsi profesional. Proc jsem to fotil? protoze jsem to fotit chtel snad staci. az sem dam rybu doufam ze to pochopis.
reagovatproste jen tak
- Pátek 21. ledna 2011 ve 21:59 ® ZN reakce na …
-
saman> při vší úctě, já jsem vůbec nepochopil, co jsi fotil nebo proč jsi to fotil.
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 20:53 ® saman
- reagovat
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 20:48 ® saman
- reagovat
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:59 ® sus1 reakce na …
-
regulus> IIIIIImejl.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 0:51 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Překvapen, co se děje za tvými zády, starý mývale?
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 23:55 ® MP-E65mm
-
o jééééé
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 22:32 ® regulus
-
No vida jak to tady ožilo …
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 22:13 ® Lůca1202 reakce na …
-
Libor> ..tak ten dorazí kolem půl jedenácté
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 22:09 ® Libor reakce na …
-
Lůca1202> budou, všechno bude, ale já o tom mluvím jenom s MP-jedenácttisícšescettřicetdvamilimetrů. Chce totiž dva, ale nikomu to neříkej.
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 22:08 ® Lůca1202
-
tomashr>
reagovat…skvělý video
Nasmáli jsme se
- Úterý 18. ledna 2011 ve 22:06 ® osprey reakce na …
-
Libor> To máš jedno. Já se snažím sliby plnit a je to bída – dneska jsem chtěl vysázet 4 a půl článku. Dva mi ještě chybí. Slíbil jsem to jen sám sobě, ale budu se muset vážně rozhodnout, jestli to ještě dám.
Občas má člověk s plněním potíže ze zcela objektivních příčin.
Lůca1202> Já vím, přihlížet – a v pravou chvíli se do toho vložit. No, jak se zdá, dneska byla ta pravá chvíle.
Myslím, že se ale rozloučím a vyrazím dosázet ty dva články. Ono jak se to nahromadí, tak je to schopné člověka zadusit.
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 22:05 ® tomashr
-
Lůca1202> Jestlipak ti MP ukázal to moje supertajné video, kde Libor celou scénu se sumcem „barvitě“ popisuje ?
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 22:03 ® Lůca1202
-
Libor> né asi
reagovatOd té doby, co jsem Ti ho „svěřila“ a Tys dopustil, aby mu ten sumec ukousnul ruku
mu dělám sekretářku
Btw. když už jsme u „slibů“
Jak to vypadá se štěňátkama?? Budou??
- Úterý 18. ledna 2011 ve 21:59 ® Lůca1202 reakce na …
-
osprey> ..stálice – jj, sama bych to neřekla líp
reagovat..no a s tím „slyšením“ – někdy je opravdu lepší jen mlčky přihlížet
- Úterý 18. ledna 2011 ve 21:59 ® Libor reakce na …
-
osprey> od té doby, co EMpéčkovi ukousl ruku sumec za něj jeho Lůca zaskakuje.. .
A vůbec nevím jak jsi mě odhalil, to je moje neřest že pořád něco slibuju, pak mám deprese z toho, že sliby neplním. Sliby = chyby.
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 21:45 ® osprey reakce na …
-
Lůca1202> Aha. Takže neviděn, neslyšena, ale v podstatě stálice? Krásné ženy by ale měly být viděny. Pokud jde o to. jestli i slyšeny, tam se názory mužského publika různí
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 21:27 ® Lůca1202
-
osprey>
reagovattohle fórum mám jako „povinnou“ domácí četbu – v podstatě součást rodiny
- Úterý 18. ledna 2011 ve 21:25 ® osprey
-
Libor> Naslibuj kamarádce něco. Pokud tu bude častěji, vypadá to, že tomuhle fóru se minimálně zdvojnásobí návštěvnost
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 21:16 ® regulus
-
No konečně jedno křehký stvoření mezi tady tou bandou …
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 20:55 ® Lůca1202
-
Libor> ahoj Libore
reagovat