Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 791.255 zobrazení | 18.360 odpovědíTohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 14:09 ® sus1
-
regulus>> íííímejl.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 13:49 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> kvalita za rozumnou cenu
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 13:48 ® MP-E65mm reakce na …
-
Char> to eReSo by v cukrárně moc neopravili........to by si musel zavítat do jiných koutů země
reagovatteda podzemí
- Středa 29. prosince 2010 ve 23:41 ® Char
-
Sander> má to výhodu že ti jí opravěji v každý cukrárně, na domácí opravu stačí piškoty a čokoláda na vaření
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 23:33 ® Sander reakce na …
-
MP-E65mm > no jo, já koukal v reklamě jak děláte ty Fábie RS. Vážně STS Chvojkovice Brod :o))))
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 22:09 ® MP-E65mm
-
..a vůbec, jdu do worku..
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 22:06 ® MP-E65mm
-
Libor> já taky
EDIT: Jenže jemu to je jedno, má jich tolik, že s nima přikládá do krbu
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 22:05 ® Libor
-
Znám jednoho co zlomil feeder při natáčení DVD, ten chlápek sem do fóra taky chodí a fotí i ryby.. .
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 22:05 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> ne, povídej
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 22:04 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> víš jak je to s tou maturitou ne?…
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 22:01 ® MP-E65mm
-
Zjišťuju, že bych měl taky něco zlomit nebo utopit, abych zapadl..
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:51 ® Libor reakce na …
-
tomashr> hele ty lumpe, napiš klukum jak jsi byl na kole v dešti na rybách ..
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:40 ® tomashr reakce na …
-
Tino> No původně to byl teleskop, ale Libor to předělal na děličku
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:32 ® Tino
-
Sander> to je nějaká dělička?
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:29 ® Libor reakce na …
-
tomashr> já už boloňku nechci, nesedí mi to. Mačka je pro mě tisíckrát lepšejší.
moravan> to je hned, o to se pak člověk víc diví.. .
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:28 ® tomashr
-
Tak pro zajímavost – Sony NEX v kombinaci se zoomem Olympus OM 35–105mm. Trochu smutné na tom je, že tento na zvyklosti skel Zuiko relativně podprůměrný objektiv je porovnatelný s velkou většinou „moderní“ produkce…
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:24 @ Morawan reakce na …
-
Libor> No jistě. V říjnu jsem stál s autem na strmém svahu u řeky a neuvědomil jsem si v nedočkavosti na lov, že se se změnou sklonu „trochu“ mění i silové poměry a najednou foukl vítr a zavřely se těžké páté dvéře hedžbeku japonského. A krásný mušák trojkový připravený na francouze byl na 3 kusy.
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:22 ® tomashr reakce na …
-
Libor> Já se ti smát nebudu, taky jsem si pod stromeček nadělil bolo Catana 6m – smutné ale je, že to je jen a pouze náhrada za (asi lepší) Trabucco Energhia, které se mi v létě podařilo zlomit na 4 kusy, buéééé
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:19 @ Morawan reakce na …
-
Libor> Máme na foťáky Canon i ty silikonové kryty o aquapacku. Osvědčili se v mlze a mrholení při čekání na východ Slunce v horách. Samozřejmě že i deštník, fólie a koňak.
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:18 ® Libor reakce na …
-
Morawan> jj většinou to bylo mojí vlastní blbostí.. .
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:18 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> a co z toho plyne? půjčím ti z techniky všechno, ale prut do ruky ode mě nedostaneš
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:17 ® Libor reakce na …
-
Sander> jednoduše při napichování červa, přitáh jsem háček, prut se dostal do mrtvýho úhlu, ozval se onen známej zvuk, pak se ozvalo pár známých sebekritických nadávek.. , to je celý. Nejsem v tom žádnej nováček, už jsem uskutečnil celkem 6 lámanců.
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:15 @ Morawan reakce na …
-
MP-E65mm> Jasně, dokonale vyčistit čip a komoru v domácích podmínkách není ani možné a ani potřebné.
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:13 @ Morawan reakce na …
-
Libor> Furt platí, že co se múže pokazit, to se i pokazí. Múže to být i šimano. Já mám mušáky s doživotní zárukou i na pokousání psem, ale zadarmo to není.
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:12 ® Sander reakce na …
-
Libor > ty wolle, teď jsi mi připomněl jak jsme byli tady u nás na řece, ty jsi šel do vody fotit tlouště a nevšiml jsi si toho velkýho kamene. Řekl bych že tohle byla taky slušná šance na utopení :o)
Jak se ti povedlo zlomit feeder? Znám zatím jen jeden případ – to když se za jízdy dostal mezi dráty kola :o))
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:10 ® Libor
-
Morawan> jj mám na něj takovej uzavíratelnej vodotěsnej pytlík od firmy aquapack, bez toho bych nebrodil.
Toho přechodu z chladu se snažím často vyvarovat.
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:10 @ Morawan
-
Libor>Pro objektiv je asi nejhorší nasátí vlhkého vzduchu při zoomování. Přijdeš se studeným objektivem domú, pohneš s ním (posunem vlastně jako by si hýbal pístem), vlhký vzduch se dostane dovnitř a na studeném povrchu čoček skondenzuje.A pokud je tam jemný prach, vznikají tam pěkné efekty…
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:08 ® Libor
-
Sander> připoměl jsi mi, že jsem v srpnu zlomil feeder, zatím je svázanej izolačkou ale měl bych ho poslat do Brna na servis, a to mi jeden nejmenovaný kamarád MP4321 tvrdil že Shimano je nezlomitelnej prut.. .
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:08 ® MP-E65mm
-
Morawan> o čištění čipu toho bylo už mnoho napsáno. Každý si najde svojí optimální cestu, ale praxí jsem došel k závěru, že nemá cenu pokaždý zasahovat do komory kvůli jednomu či dvěma smítkům, je to kontraproduktivní. Tedy pokud tam nebude smotaný vlas do ruličky
reagovat - Středa 29. prosince 2010 ve 21:06 @ Morawan
-
Libor> Libore ta fotka je pěkná, ale já brodím běžně po prsa a občas se koupu a musel bych foťák zavřít jako při potápění. Zdá se, že jste tady samí mladí kluci. Já měl pře 3 týdny třicetileté výročí třicítky.
reagovat