Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 791.269 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. prosince 2010 ve 20:01 ® regulus reakce na …
-
Piranha> ty seš ale vůl ...........
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 19:42 ® Piranha reakce na …
-
sus1> reakce na:Já bych si třeba na svatbu netroufnul,už jen proto,že na to nemam dost zkušeností a už vůbec ne odpovídající vybavení.
Ja si taky neveril a nakonec se ozenil
reagovata na vybaveni si manzelka nestezuje
- Úterý 28. prosince 2010 v 19:33 ® kerob reakce na …
-
tomashr> me to nedalo…ale dal bych si
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 19:11 ® regulus reakce na …
-
tomashr> no konečně to někdo posunul správným směrem, ke žrádlu …
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 19:07 ® tomashr reakce na …
-
kerob> No přišlo mi stylové dát jako přílohu to, co chutnalo i kapříkovi. Pomluvy o recyklaci žaludku ovšem ignoruji, já mám plechovek kukuřice dost. Ostatně manželka tvrdí, že jsem nemožný, protože ať mi na seznam na nákup napíše cokoli, stejně přinesu kukuřici
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 19:03 ® kerob reakce na …
-
Libor> to je specialita – kapr s obsahem zaludku
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:56 ® Libor reakce na …
-
tomashr> nemůžu poznat co z toho je kapr, okroužkuj mi to prosí, červeně. Kukuřici poznávám, no jo asi na ní byl chycenej
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:53 ® tomashr reakce na …
-
Libor> Kapr je fotogenický jedině takhle:
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:52 ® sus1 reakce na …
-
Libor> To jo,ale tu pravou ,,hlavu fotografa" ještě k tomu dokoupit.
reagovat
Je teda fakt,že se kolegyně z práce vdávala a fotil ji ,,fotograf "kompaktem ,všici byli s výsledkem spokojeni.
Ty fotky jsem viděl, – tu?!,co jsem sem dal já??!!je výstavní,milionová?! - Úterý 28. prosince 2010 v 18:49 ® Libor
-
24–105 s polarizákem, kapr ve vodě, pravda jako kýbl ve vodě. Něco kreativního se s těma rybama blbě vymejšlí.
Jdu na jedno.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:46 ® Libor reakce na …
-
sus1> regulus> ono je to podle nároků těch lidí. Je potřeba se předem zeptat co od toho Ti lidé očekávají.
sus> myslím že bys to zvládnul. Navíc externí blesk máš, tak co.. .
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:44 ® sus1 reakce na …
-
Libor>
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:43 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Človeče,ani nevim o čem bych psal,pořád zjištuju,že o tom vim prd a pořád je se co učit.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:41 ® Libor reakce na …
-
sus1> já vím, ptal ses ma vinětaci, nemá cenu to rozebírat víc, souhlas.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:39 ® Libor reakce na …
-
sus1> nekličkuj a napiš radši ten článek, máš od září zpoždění
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 18:35 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Použil jsem jen k ukázce a kam se to dostalo vidíš sám.
reagovat
Já bych si třeba na svatbu netroufnul,už jen proto,že na to nemam dost zkušeností a už vůbec ne odpovídající vybavení. - Úterý 28. prosince 2010 v 18:31 ® sus1 reakce na …
-
Libor> A já jsem snad někde psal,že nemůže ?!!.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 17:54 ® regulus
-
Ještě k tý nevěstě, když se pořádně kouknete, tak ona je celá taková FEST, takže ta paže žádný zkreslení nebude, je to prostě česká holka krev a mlíko …
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 17:51 ® regulus reakce na …
-
Libor> Mezi nama, kdyby po mě chtěl někdo fotit svatbu, funus nebo něco podobnýho, tak by mě neukecal ani omylem, známej, familka, za peníze, prostě ani náhodou. Jsou lidé, kteří se tím živí a ti to mají dělat, protože to je jejich práce. Každej má dělat to co umí. Pro mě je focení jen zábava, koníček, dělám to pro vlastní radost. Fotit něco takovýho je nevděčný, když něco prosereš tak je to průser a přijdeš na to až doma, tudíž je to nevratný. Další věcí je to, že fotograf co tyhle akce fotí na to má vhodný a hlavně vyzkoušený objektivy a polemika co by na to bylo lepší jestli 24–70 nebo 24–105 je jen otázka názoru, já bych třeba na takovouto fotku použil na FF pevnou 80 na zoomovej objektiv bych se vysral.
Když mladej promoval, tak jsem tam samo sebou foťák měl, osvětlení na pikaču tak jsem fotil bez blesku (stačili ti kašpaři s kompaktama na AUTO) na vysoký ISO, ale to byly dokumentární fotky pro mě. Popravdě moc bych se s nima nechlubil, ale když jsem viděl co vytvořil ten oficiální profi fotograf, tak jsem si řekl, že zase až tak špatný nejsou.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 16:42 ® Libor
-
Svatba je třeba ukázkovej příklad kdy bych si určitě vzal radši 24–70 f2.8 namísto 24–105.
Nejhorší je, že je to rukama a hlavou fotografa. Já poslední svatbu s 24–105 fotil a byl jsem rád že jsou rádi
reagovat.
- Úterý 28. prosince 2010 v 16:32 ® kerob reakce na …
-
sus1> zalezi snad na tom, jak rychle nabyl zkusenosti a vedomosti. Nekdo chyta ryby 30 let a porad to dela blbe a nikdy se to nenauci a nekdo se dostane dost daleko i za par mesicu.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 16:19 ® Libor
-
sus1> začátečník nesmí nebo nemůže psát články? Nechápu.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 15:22 ® sus1
-
ZN> Ty jo????když tak ale koukam okolo sebe, kdo jak s čim začal a kdy?? a už píše články??!!,tak už bych měl taky něco napsat,at nejsem pozadu.Se zrcadlem fotim už od loňského září a to už je teda nejvyšší čas.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 15:16 ® sus1
-
Sranda musí bejt a tak je to správný.
reagovatAspon někde,když už to ve společnosti stojí za hovno.
- Úterý 28. prosince 2010 v 15:11 ® ZN reakce na …
-
sus1> přestaň dělat Vlastu, přestaň se vykroucet, že děláš svatebního fotografa, normálně to přiznej, o nic nejde. Už jsi dostal svoje
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 15:05 ® regulus reakce na …
-
ZN> řekl bych, že sus ten objektiv nemá, alespoň se o něm tady nezmínil a moc nevěřím tomu, že kdyby ho měl, tak by tu o něm byla už dávno řeč …
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 v 15:05 ® sus1 reakce na …
-
ZN> Kéž bys měl pravdu a mohl jsem říct, že ten objektiv je muj.
reagovatMě problem nedělá přiznat se k fotce,ale tohle opravdu ne.
- Úterý 28. prosince 2010 v 15:03 ® kerob reakce na …
-
ZN>
to ze to fotil on, je snad jasny, ne? Jinak ja strasne nerad lzu
reagovatAle oko, to von na to ma…
- Úterý 28. prosince 2010 v 15:02 ® sus1
-
tomashr> Prosim Tě,vůbec nevim,neznám ji a ani nevim,kdo to fotil, jen jsem ji použil,protože je to focené objektivem 24 – 105 a o tom tady byla řeč.
reagovat - Úterý 28. prosince 2010 ve 14:55 ® ZN
-
kerob> ale tak, víš co, je konec roku, už jsme ho zjebali dost, možná i ve slabé chvilce časem přizná, že to fotil on. Co kdyby jsme mu udělali radost a všichni svorně napsali, že po zvážení všech pro a proti ta fotka špatná není, a že má mimořádně dobrý objektiv
reagovat)