Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 791.344 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. prosince 2010 v 15:44 ® Libor reakce na …
-
osprey> já už počkám na jaro, nehrotím to.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 v 15:01 ® Libor
-
MP-E65mm> příroda od vody .. fajn, dokonce mám fotku jak se u toho potoka válíš in action. Jestli mi dáš svolení, dám ji sem.
ZN> přiznej se, že ty máš rohovku oka do čtverce
reagovat, ? Ale vážně, ta uprava se ti povedla.
- Středa 22. prosince 2010 ve 14:20 ® ZN reakce na …
-
MP-E65mm> pro mě zase jasný čtverec
reagovatDobré to je.
- Středa 22. prosince 2010 ve 14:05 ® MP-E65mm reakce na …
-
Foligno> ryby víceméně nefotím, ale jsou situace kdy mi to taky nedá ..............
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 14:05 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm>
reagovat,máš pravdu.
- Středa 22. prosince 2010 ve 14:04 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> podívej se pořádně, je tam ryba jakou svět ještě neviděl
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 14:00 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Copa to sem cpeš??!!To nemá s tématikou nic společného.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:59 ® MP-E65mm
- reagovat
- Středa 22. prosince 2010 ve 13:57 ® sus1
-
osprey> Přesně tak.Stačí hledat a najít se toho nechá dost.Odsuzovat a následně i souhlasit s negativním názorem jenom proto,že zrovna nejsou zde v hojné míře fotky ryb apod.??!!mě přijde trochu mimo.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:52 ® osprey reakce na …
-
Libor> Jdu pro rybu. Ryby jsou. A já ten jejich šupinatej kukuč vyfotím, prosinec neprosinec
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:48 ® ZN reakce na …
-
sus1> tak to má být, to je dobře
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:45 ® sus1 reakce na …
-
ZN> Tohle jsem také vyzkoušel a je to o hodně lepší.
reagovat
Těší mě to o to víc, že jsem na to přišel sám a nikoho se na to neptal. - Středa 22. prosince 2010 ve 13:43 ® ZN reakce na …
-
regulus> dávám EV tak do +1 – 1,7, dle situace.
Ale trošičku jsi ty úrovbně pořešit mohl
reagovatTato mě zaujala.
- Středa 22. prosince 2010 ve 13:42 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Tak to tě teda lituju,když se ,,musíš " dívat na ,,nepřírodní " fotky zde ve foru.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:34 ® osprey reakce na …
-
Foligno> Každá diskuze má jádro lidí, kteří ji naplňují a diskutují tam. Zdejší parta jsou fotografové a baví se o fotografování. Málokdo z nich fotí jenom ryby.
Nikde není nařízeno, o čem mají diskutovat, protože naštěstí je v této zemi svoboda slova.
Jeden ze zdejších pravidelných návštěvníků má zrovna titulní článek – tam se můžeš podívat, jak fotí lidi z téhle tlupy.
A protože jsem admin a mám plnit přání návštěvníků, tak tady máš něco ode mě:
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:29 ® Libor reakce na …
-
Foligno> vím jak to myslíš, ale ryby ted fakt nejsou. Jsem ale toho názoru, že by zde měly být fotky přibuzný tématiky .. příroda apod.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:20 ® sus1
-
regulus>>
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:18 ® Libor reakce na …
-
regulus> sníh je ale bílej a ne šedivej ne? Snadno napravitelné v PC. Mám stejnej názor jako ZN. (mluvím o té první fotce se zábradlím).
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:14 ® regulus reakce na …
-
ZN> bylo úplně na pyču počasí (na focení), byl jsem tam tuto sobotu, slibovali polojasno, realita byla totálně zataženo, drobný sněžení. Foceno na „neutrál“ no a s úpravama v PC to jaksi moc neumím nebo to v tomto případě možná ani nejde. S tím vyvážením bílé je to jakýsi divný. U sněhovejch fotek si s tím ta automatika jaksi neumí poradit či co, některý jsou posunutý do modra, jiný divně do šediva. Faktem ovšem je, že tam šedivo bylo …
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 12:10 ® sus1
-
Foligno> Je to přesně tak , jak píší kluci.Od toho je tady(nejen) rubrika ,, Z lovu " a tam je toho dost.Tahle diskuze je o focení ryb ale nejen o nich(viz.zadání otázky).Kdyby to bylo jen ,, o rybách "??!,tak už tohle forum dávno zapadlo, jako nekterá ostatní.
reagovat
Ostatně,ty ses za půl roku taky zrovna nepředal. - Středa 22. prosince 2010 v 11:51 ® skwor reakce na …
-
Foligno> Přijde mi to naprosto v pohodě. Tahle diskuze je v první řadě o fotografování a nejen o fotografování ryb. Považuji ji možná za tu nejlepší, která byla tady na serveru založena (mimo stálých diskuzí).
Ale když chceš rybu, není problém.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 v 11:49 ® tomashr reakce na …
-
Foligno> Když právě v té rybářsky hubené době jaksi nepřibývají ani fotky ryb… Během sezóny většina z nás, co tu debatují, poctivě přispívala do „z lovu“ atd., ale teď je zkrátka mrtvé období…
reagovat - Středa 22. prosince 2010 v 11:37 ® Foligno
-
V dobách rybářsky hubených člověk rád proběhne rybářské servery a nahlédne do diskuzí. V téhle diskuzi bych očekával i nějakou tu pěknou fotku ryby ale za poslední měsíc tu není ani jedna
reagovatNepřijde Vám to trošku divný? Tuhle diskuzi bych skoro zařadil na úplně jiný server.
- Úterý 21. prosince 2010 ve 22:18 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Sem si řikal,že sem dám taky něco lepšího(aspon si myslim) a ne furt jen ty do koše,když jsou ty Vánoce.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 22:16 ® osprey reakce na …
-
sus1> Lepšíš se.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 21:58 ® sus1
- reagovat
- Úterý 21. prosince 2010 ve 21:49 ® ZN
-
regulus> poslouchej, kamaráde, mi to přijde trošičku zašedlý, či co. Buď špatně nastavené EV, nebo něco hapruje s vyvážením bílé.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 7:23 ® sus1 reakce na …
-
osprey> No, je pravda, že ty barvy jsou takové jaké jsou,ale i tak je príma.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 0:49 ® osprey reakce na …
-
sus1> Ale jen náhodou
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 0:19 ® sus1
-
Zima je náhodou príma.
reagovat