Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 791.553 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 23. října 2010 ve 21:15 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> hlavně že je doma. Příští rok bych to viděl na nějakou slušnější akci, tak mazlika šetři
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 21:13 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Jasný.
reagovat
Takže fotky ,, mačkáš '' na notasu??
Tuhle jsem si nějaké fotky dělal též na notasu a pak přenes do stolního PC a??!!škoda práce a času,výsledek na ..... - Sobota 23. října 2010 ve 21:07 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> to nejnutnější jsem již udělal, na ostatní prdím. Příští rok je taky dost času.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 20:54 ® Sander reakce na …
-
MP-E65mm > na první den tragédie. No co, dlouho jsme se neviděli, navíc nebyly podmínky udělat fotku…
reagovat
Hlavně že to fachčí. - Sobota 23. října 2010 ve 20:42 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Já tady pracuju, nemohl jsem běhat, kde by se mi líbilo. Dneska jsem nechytal, ale zítra bych chtěl. Další komunikaci uskutečním pomocí Bellova přístroje.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 20:37 ® sus1
-
MP-E65mm> U tebe vim o co jde, jak mluvíš o klacku, mě je to jasný,ale někdo jinej by to mohl pochopit jinak,takhle je to v pořádku.
reagovat
Mluvil jsem s tebou o domě na srazu,tak mě to tak napadlo,když tě tady vidim. - Sobota 23. října 2010 ve 20:35 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Však je to taky v pořádku,Já nevim,co furt někdo zatim hledá,to fakt nevim.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 20:30 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> Ahoj, tak to máš u mě veliký vroubek, zrovna mám volný víkend a tak ti nemám do čeho píchnout, teda abych to upřesnil nic tak důležitého. Škoda mohli jsem si projít nadějný úsek Jizery.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 20:22 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Nazdar, radost tě tu vidět. Dnes jsem byl v MB, zapomněl jsem tě předem informovat. Ještě zítra a pozítří budu prodlévat v kraji.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 20:06 ® MP-E65mm
-
sus1> foták jsem držel naposledy na srazu, klacek (rozuměj rybářský prut) jsem držel naposledy u Libora ve Švýcarech...........myslím, že to mluví samo za sebe
EDIT: kecám, taky na srazu.........snažil jsem se povodit něco gumového, ale vyhořel jsem jak svíčka
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 20:04 ® MP-E65mm
-
sus1> můžu tě ujistit, že jsem se opravdu, ale opravdu takhle dlouho upřímně nezasmál. Výhodou je, že jen já vím co se tam dělo (to osudné ráno, co jsem přišel o ruku) a v podání Libora to byla velice slušná rekapitulace onoho dne. O to víc má muj obdiv, já bych nikdy nepředstoupil před tolik lidí ani kdybych měl trojku v žíle. Nehledě na to že jsem suchar a humor se mě nějak neustálé míjí.
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 19:59 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Jak pokračuješ na baráku??
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 19:47 ® MP-E65mm
-
ZN> Zdenku příjde mi to poněkud zašedlé, tedy koukám na to na notebooku, tak si nejsem jistý..........jinak přijemný potrétek/momentka .
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 19:45 ® MP-E65mm
-
Sander> no paráda, tak šup do terénu a delší fotografický absenci nafotit nějaké snímky. No a kdyby si nááááhodou narazil na nějakou šestinohou potvoru , mému oku by to rozhodně nevadilo
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 19:44 ® sus1
-
Stál jsem na hrázi a slunce pralo proti mě.Občas(většinou) se zatáhlo a pro změnu padal sníh.Hráz dost vysoká,rybáři daleko,dolů k nim se nemohlo,takže s bleskem počítat nešlo.Jsou to fotky jen pro info, jak to tam asi tak vypadalo,nic převratnýho.
reagovat
http://sus1.rajce.idnes.cz/…_21.10.2010/ - Sobota 23. října 2010 v 19:39 ® sus1
-
SMAZÁNO
Já tě varoval
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 19:31 ® regulus reakce na …
-
Libor> sus1> to by mi mohlo vohrát, protože ani nevím kde to vaše štengrování začalo, nečtu každou pyčovinu co tady kdo napíše a hledat se mi to nechce.
reagovat
Prostě se na to vyserte nebo se prostě vzájemně ignorujte, já myslím, že to až tak moc velkej problém není. Kdybyste sem místo toho žgryndání raděj hodili nějakou fotku. - Sobota 23. října 2010 v 18:38 ® sus1
-
regulus> Ale houbec, já to beru od začátku jako srandu,kolega to vzal to jinak,i to se stává.
reagovat
Klidně to smaž,at to tady nestraší. - Sobota 23. října 2010 v 17:25 ® Libor reakce na …
-
regulus> smázni to celý , jen mě to otrávilo.
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 16:59 ® regulus
-
Už se perou, už se perou …
Takže vy dva kohouti už dost, tečka, jestli ještě pípnete na předešlý téma, tak vám to smáznu.
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 15:20 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Nápodobně.
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 15:18 ® Libor reakce na …
-
sus1> jen si hraj dál, kašlu na tebe
reagovat - Sobota 23. října 2010 v 15:07 ® sus1
-
Sander> To ani ne,ale jen se usmívam tomu, jak se někteří chovali na srazu a tady ( na netu ) jací jsou z nich inteligenti.To tě potom hlava nebere??!!.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 14:59 ® sus1
-
Libor> Já si vymejšlim??ty už si asi nepamatuješ cos tam všecko řikal, vid?!,no to je jedno.
Já jsem na rozdíl od jinejch nepil a pamatuju si (bohužel) úplně všecko a slyšel asi i co jsem neměl.Co si povídali ostatní? o tom si můžu udělat jen úsudek,né to používat jako argumentaci,to samozřejmě vim.Ad video:Na štěstí nebo na neštěstí,nevim,to natáčel také ještě někdo jiný,…
reagovat
K fotkám se nevyjadřuju,protože nejsem takovej odborník jako ty a nebo ostatní,tak dlouho nefotim abych mohl veřejně něco hodnotit. Bud zdráv. - Sobota 23. října 2010 ve 14:47 ® sus1
-
jiris> Asi ne.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 14:08 ® spike
-
jiris> Krásná ryba, ta muška se v také tlamě ztrácí
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 12:34 ® Sander reakce na …
-
jiris > neznám.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 12:31 ® regulus
-
ZN> ale mezi nama děvčatama, číst to nemusíš, když je to na tebe moc dlouhý.
Mimochodem Kačenka je focená tím Samyangem???
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 12:26 ® jiris reakce na …
-
Sander> Volyňka 1P.
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 12:18 ® Sander
-
jiris > která že to byla svozovka?
reagovat