Chytej.cz

Fotografování ryb necteno

1.3.2009 | filip111 | 791.695 zobrazení | 18.360 odpovědí

Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 6. září 2010 v 10:14 ® sus1

Schůze.:-)

,, Prosim vás a jak jste poznal,že jde ze schůze?! "
,, Byla z něj cejtit minerálka. " :-))

reagovat
foto/forum/2010/th-img14744.jpgfoto/forum/2010/th-img14745.jpgfoto/forum/2010/th-img14746.jpg
Pondělí 6. září 2010 v 10:12 ® sus1

Jedna srazová.:-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img14743.jpg
Pondělí 6. září 2010 v 10:05 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Libor> Robur> měli byste vědět, že ten dotyčný má plnohodnotnou dá se říct kybernetickou protézu :-)

reagovat
Pondělí 6. září 2010 v 0:12 ® osprey
osprey

Na základě předchozí diskuze zatím nechám toto fórum tak, jak je a nebudu vyvíjet snahu o nějaké změny. Pokud se změní veřejné mínění, určitě se někdo ozve a stálá diskuze o focení může vzniknout někdy později.

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 23:37 ® sus1 reakce na …

ZN> Je to prostě fotka do Blesku.:-))
Tak už to napiš,tomu bude rozumět na poprvé.;-)

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 23:34 ® ZN reakce na …
ZN

Robur> já se ti nesnažím mezi řádky sdělit nic, fakt. Jen jsem chtěl říct, že to s dobrou fotkou moc společnýho nemá, je to založený na podbízivosti, a že se k tomu lidi, co o fotce něco ví, ani nesnažili nic napsat. FA je fotografický server, i když už taky pomalu přestává být. Snad jen tolik na vysvětlení.

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 22:41 ® Libor reakce na …
Libor

Robur> mě se ta fotka líbí, doufám že tu vážku ale neměl někdo předtím v mrazáku :-)

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 22:41 ® Robur
Robur

ty se mně asi snažíš něco sdělit mezi řádky, ale fakt nechápu. Já fotky dělím na ty co se mně líbí a pak ty co se mně nelíbí. Dal jsem si tu práci a zjistil, že je nějaká diskuse pod fotkou, ale nerozumím tomu a nechce se mně to nějak číst.

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 22:35 ® ZN reakce na …
ZN

Robur> promiň, já jsem myslel, že se tady bavíme o fotkách. Ano, vážky jsou líbivé, stejně jako makro.

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 22:30 ® Robur reakce na …
Robur

ZN> vůbec nevím o čem mluvíš, já jen že vážky jsou líbivé, lehce jsem na srazu poznal lidi, co zde plkají a fotí a ukázal 1 fotku dceři co se snaží rovněž fotit. Ta mně ukázala, co se líbilo jí. Mně se to líbilo, tak jsem sem dal odkaz. Pokud ej kolem té fotky nějaký virtuální chaos, tak o tom vůbec nevím.

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 22:14 ® ZN reakce na …
ZN

Robur> na FA-čku se docela dobře dokáži orientovat. Proto dovedu posoudit to hodnocení. Je zajímavé, že ani jeden z lidí, o kterých jsem přesvědčený, že fotit umí a o focení něco vědí, tuto fotku vůbec nehodnotili, nestála jim za nějaké hodnocení a komentář. Zato ji hodnotili známí bodometači a lidi, kteří o focení nemají páru. Ale foťák mají ne že ne:-)

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 21:51 ® Robur
Robur
:-D
reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 21:49 ® Libor reakce na …
Libor

Robur> no jo, ale to fotil pán s oběma rukama.. .

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 21:29 ® Robur
Robur

na srazu mne zaujala fotka vážky od pána, co už má jen 1 ruku, protože ho kousl sumec. Ukazoval jsem to dítku a ono mne upozornilo na tohle, asi to znáte, ale i tak http://www.fotoaparat.cz/index.php?…

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 20:23 ® sus1 reakce na …

MP-E65mm> Nee,wifina a je můj.:-)

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 20:22 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sus1> a to jako v práci za naše peníze si užíváš internetu? asi jsem se měl líp učit........ :-)

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 20:10 ® sus1 reakce na …

MP-E65mm> Ještě 50 minut.:-P

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 20:07 ® Libor reakce na …
Libor

sus1> ty vyžírko! :-)

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 20:05 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sus1> a vůbec, nemáš být v práci?

reagovat
Neděle 5. září 2010 ve 20:04 ® MP-E65mm
MP-E65mm

to neplatí......­..........

reagovat
Neděle 5. září 2010 v 19:59 ® sus1

jo.10 000.

reagovat
Neděle 5. září 2010 v 19:59 ® sus1

jo,…

reagovat
Neděle 5. září 2010 v 19:59 ® sus1 reakce na …

MP-E65mm> Asi tak nějak.:-)

reagovat
Neděle 5. září 2010 v 19:17 ® MP-E65mm
MP-E65mm

nic bych neměnil a nechal to tak jak je ..........

reagovat
Sobota 4. září 2010 v 19:39 ® Klon
Klon

Ahoj lidičky.Jen pro ty co nečetly dávám odkaz pro zajímavost.

EISA 2010–2011: Nejlepší fotoaparáty a fotopříslušenství

odkaz : http://digiarena.zive.cz/…rislusenstvi

reagovat
Pátek 3. září 2010 v 16:05 ® filip111
filip111

osprey> nech to takhle, já jen trochu změním popis fóra. nechám pouze první větu. Když si to tu čtu, tak vidím reakce. Sice sem poslední dobou nepíšu, ale čtu to pravidelně. Souhlasím s regulusem. takže 2:2 :-)

reagovat
Pátek 3. září 2010 ve 14:23 ® regulus
regulus

osprey> já osobně si myslím, že ne (jako nedělat z toho diskusi). Důvodů mám hned několik. Jako nejstěžejnější považuju to, že v diskusi když odpovím na konkrétní příspěvek, tak se mi tam na rozdíl od fóra neobjeví to „reakce na …“, takže často, pokud odpovím na starší příspěvek nebude zřejmé nač jsem vlastně reagoval a v některých případech vznikne gulage. Druhá věc je ta, že by to dopadlo jako s fórem Ostrava a okolí, kdy byť je stejnojmenná diskuse tak to stále frčí na obou frontách a domnívám se, že by to tu dopadlo stejně a ta diskuse by byla jen slabej odvar. No a do třetice, proč dělat tomuto myslím vcelku úspěšnému fóru nějakou umělou rádoby konkurenci, může me se dál štychovat kdo uloví 20tisící, tricetitisící, … příspěvek. :-D
Jinak pokud se týká toho popisu fotky, tak to není problém i tady dá se to napsat do popisu snímku, myslím si ale stejně jako tomashr, že bych na to stejně kašlal, nikomu to nic nevypoví a pokud to někdo bude chtít vědět, tak ať se zeptá, myslím, že mu to každej z nás rád vykecá … :-93;
Pokud tohle fórum trošinku zapadne tak si ho spousta z nás automaticky najde.

Já vím Míro, stručně … :-))

reagovat
Pátek 3. září 2010 v 11:38 ® Libor reakce na …
Libor

tomashr> večer bys nám mohl dát kurz light paintingu, sic bych to asi zvládl, ale už budeš mít větší praxi.. .

reagovat
Pátek 3. září 2010 v 10:43 ® Libor reakce na …
Libor

tomashr> taky vemu těch mých pár levných tisků, a taky nic specielního a nového nemám :-)

reagovat
Pátek 3. září 2010 v 10:39 ® tomashr

Libor> Dobrý nápad, ale popadnu jen to, co mám připravené z dřívějška – nic speciálního na akci nemám.

Mimochodem obecná nabídka, pokud by někdo chtěl, tak mohu vzít na sraz nějaké nepoužité „LensPen“. Pro někoho jsem to zařizoval a nějaké mi zbyly, tuším dva kusy. Cena určitě do 100 korun, přesně budu vědět na místě.

reagovat