Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 792.120 zobrazení | 18.360 odpovědíTohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 1. června 2010 ve 21:18 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> jj, a když se udělá pěkně tak pro změnu fučí jak na horách..............nu co, budu se s tím muset poprat
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 21:11 ® Libor reakce na …
-
Sander> lepší než ostré slunce..
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 21:10 ® Sander
-
MP-E65mm > o počasí ani nemluv, půlku jsem toho fotil za deště nebo o přestávkách mezi dešti. A ten vítr taky není zrovna kámoš.
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 21:04 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> já nic nemám, letos jsem se ještě ani jednou nedostal na focení hmyzu, a to jsem si říkal jak si to letos vynahradím oproti loňskému roku, kdy jsem byl furt na fiškách..........ono ani to počasí není nic moc a když k tomu přičtu tu svojí lenost, která se nekontrolovatelně zvyšuje, tak to letos vidím bledě
reagovata přitom mám v hlavě tolik nápadů.......jen to zrealizovat
- Úterý 1. června 2010 ve 20:57 ® Sander
-
MP-E65mm > mám toho dost, ale jsem línej to upravovat.
reagovat
Takže je to na tobě. - Úterý 1. června 2010 ve 20:55 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> tak šup šup, hned sem něco předlož a neříkej, že nemáš nic v zásobě
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 20:52 ® Sander
-
Já vám to řikal že bez hmyzu jsme jako fórum v háji.
reagovat
No mázněte čočku kam jsme zase propadli.
- Úterý 1. června 2010 v 0:25 ® osprey reakce na …
-
regulus> To já právě vím. A tím spíš obdivuju lidi, kteří dokázali, že něco takovýho lítá – a možná i s kamionem uvnitř.
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 0:15 ® regulus reakce na …
-
osprey> ne skoro, jeden se diví …
Kdybys viděl jak je vedle toho mrňavej kamion …
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 0:12 ® osprey reakce na …
-
regulus> Jeden se skoro diví, že se to udrží ve vzduchu…
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 23:22 ® regulus
-
Sander> kdyby ti na chatou startovaly stíhačky, tak bys začal tvrdit, jaký je Zlín krásně tichý letadlo.
Jinak ty limity určitě jsou, ale nevím jestli je to pro vše stejný. IL 76 má např. zákaz přistávat v Praze.
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 23:20 ® regulus reakce na …
-
Libor> No semka Ruslany lítají dost často i když letos ani ne, nejspíš krize. Tenhle (myslím konkrétní letadlo) je v Brně poprvý. Ještě se mi nepodařilo ho lapnout při startu nebo přistání, je to cargo, takže nikde nenajdeš kdy přiletí a odletí i když u ranveje su za 5 minut. Jsou nadšenci co odposlouchávají letovej provoz a podle imatrikulace ví co je to za letadlo a kde přistane, tak to sem tam vylapají a nebo mají známý na letišti, kteří jim dají echo. Tady je fotka při přistání http://www.planes.cz/…no-brq-lktb/ . Nejmíň dvakrát mi letos frkl před nosem Vickers VC10 http://www.planes.cz/…no-brq-lktb/ , dycky jen přistane natankuje a asi za hodinu letí dál, o armádních letech ale zjistíš úplný prd.
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 23:07 ® Sander
-
regulus > čoveče nám vzlétávaj Zlíny skoro nad chatou, to je řev že neslyšíš vlastní slovo, myslim že takovýhle pekáče nesplňují hlukový limit ani omylem – otázkou je, zda je nějaký limit definován. V zahraničí asi všude, ale u nás těžko říct.
reagovat
O sezóně je to někdy fakt otravný. - Pondělí 31. května 2010 ve 23:03 ® regulus reakce na …
-
Sander> vono toho tady moc nelítá, v zimě vůbec málo a v létě tak do 10 větších letadel (nepočítám Zlíny a ty soukromý JETy) denně. BOEINGy jsou pohoda, ale ten Ruslan nebo IL 76 to je maso, ale furt 100× lepší než stíhačky, měli jsme tu několik let nastěhovanou Náměšť, když tam dělali novou dráhu, naštěstí už jsou v pr… .
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:40 ® Libor reakce na …
-
regulus> už jsem ho viděl párkrát na Ruzyni ale dost málo, je to velká potvora. Ted se tu objevuje 2× týdně nákladní jumbo.
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:38 ® Sander reakce na …
-
regulus > a já si stěžuju že tu občas slyším vlak…
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:36 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> jj, to jsem viděl........ohodnotil bych ho známkou „želva“ za to ty bys si zasložil geparda
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:32 ® regulus
-
Dlouho tu nebylo letadlo …
Tahle sranda (AN 124 Ruslan) mi sedí kousek za barákem, jen tak pro představu pro ty co to nikdy na vlastní oči neviděli, tak to „malý“ letadlo na druhý fotce s tím bílo-modro-červeným ocasem je Boeing 737, no a třetí jedna startovací …
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:31 ® Sander reakce na …
-
MP-E65mm > no já to zkoušel, už to skoro uměl a pak přestal fungovat. To máš jako s tím křečkem, co se učil nežrat…
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:23 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> asi bych ho to ani neučil
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:13 ® Sander reakce na …
-
MP-E65mm > jen toho kraula že neumí, to mi sere…
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:12 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> aspon víš, že ten canón je kvalitní hračka
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:11 ® Sander
-
Tohle by mě taky bavilo.
reagovat
Fláknul jsem to stovkou makro na 30m. Ale jednou, jednou si na ně něco pořídím… - Pondělí 31. května 2010 ve 22:08 ® Sander reakce na …
-
MP-E65mm > to každopádně…
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:06 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> tělo má jít do hrobu zhuntované a to nejenom lidské
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 21:40 ® Sander
-
MP-E65mm > spíš fotím dokaď to funguje. Tímhle tempem ten foťák půjde brzy do kytek. A přitom se snažím tomu předejít, fakticky.
reagovat
Dneska jsem ho při držce celou svou vahou zaleh, minulý týden se zase učil v brašně válet sudy no a o orlické anabázi netřeba hovořit… - Pondělí 31. května 2010 ve 21:11 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> koukám, že si to sklo užíváš
reagovattak to má být...................
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:06 ® Sander
-
MP-E65mm > já bych rád, ale po tom přepočtení se na to nedá koukat.
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 21:04 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> samička vážky ploské (Libellula depressa)hod sem ještě něco at se mohu pokochat
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 20:55 ® Sander
-
Dlouho tu nebyl hmyz.
Tohle šídlo bylo fakt velký, bratru 7cm.EDIT: asi bylo tak velký, že ho ani Chytej nepobral. Hrozná fotka.
reagovat