Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 843.563 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:41 ® tomashr reakce na …
-
sethy> Hm, uvážíš-li, že ta cena 8USD je VČETNĚ poštovného, tak je cena v ČR „jen“ dvojnásobná
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:36 ® spike
-
Jedna večerní
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:17 ® sethy reakce na …
-
osprey> proč to objednavat ze zahraničí, když to u nás stojí jen o par kaček víc? http://www.aaron.cz/…on-ocnice-eb
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 21:13 ® osprey reakce na …
-
tomashr> Díky. V nouzi poznáš přítele
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:04 ® tomashr reakce na …
-
osprey> Tak jo, je to objednáno. Uvidíme, jak rychle to přijde.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:59 ® osprey reakce na …
-
tomashr> Cenu nebudu nijak honit – pokud bude rozumná a ten verk fukční, budu ti velmi zavázán.
Jinak opravdu mám 20D a v nejbližší budoucnosti na tom nehodlám nic měnit, leda by ta technika odešla do věčných lovišť.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:57 ® tomashr
-
osprey> Jestli je to funkční netuším, ale obvykle to číňanům chodí a tady není co zničit, v nejhorším to bude naprd, ale riziko pro foťák naprosto nulové. Já ti to objednám (máš 20D?), normálně bych dával tomu, že to přijde do srazu, tak 75%, ale přišly mi nějaké notifikace z eBay, že jim v číně leží hory pošty kvůli výpadku při sopce, tak je to tak půl na půl. Počítej dolar za cca 20 korun, mám teď na PayPalu problém s kurzy mé karty, tak se to malinko zdraží. Na nápravě intenzivně pracuji, ale to bude až tak za 1–2 týdny a to by se nestihlo, nicméně při celkové ceně pod 10USD tě kurzová ztráta méně než koruna na dolar asi trápit nebude
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:51 ® osprey reakce na …
-
tomashr> Pokud bys byl tak laskav, docela bys mě potěšil. Pokud je to plně funkční, je mi jedno, kdo ten kus gumy a plastu vyrobil.
Pro mě je e-bay španělská vesnice.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:35 ® tomashr reakce na …
-
osprey> Mimochodem pokud se bojíš nákup u „čonga“, tak ti to klidně koupím – 8,1USD i s dopravou – http://cgi.ebay.com/…230432574834?… , je tak 50% šance, že to přijde ještě před tím feeder srazem.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:35 ® osprey reakce na …
-
ZN> Rok výroby nebo narození – u kosů to vyjde nastejno

Někdy večer sem slavně vložím několik kýčovitých fotek pochybné kvality. Jdu se v tom pohrabat
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:34 ® tomashr reakce na …
-
osprey> Jo, to znám, já předloni ztratil očnici od 1D kdesi v Las Vegas. Náhrada byla snadná, zašel jsem přímo tam do krámu (mají tam jeden hodně zaměřený i na profi), ovšem cena podobná jako ti poslal MP od Oehlingu. Ale dnes už by to mohli mít číňani – http://stores.ebay.com/…Q2ec0Q2em322 (jestli to zmrví odkaz, tak http://stores.ebay.com/…GITAL_Camera a pak je tam kategorie „eyecup“).
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:30 ® ZN reakce na …
-
Sander> na Oehlingu kupuju pár let, nikdy nejmenší problém. Je fakt, že vždycky na dobírku. Zavolej tam, je to seriózní obchod, třeba se stala nějaká chybička.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:28 ® tomashr reakce na …
-
Sander> Zamailuj jim nebo zavolej, já mám s komunikací s Oehlingem zkušenosti docela dobré – reagují pružně. Takže pokud něco „zvorali“, tak je šance to dát do pořádku.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:27 ® ZN reakce na …
-
osprey> a co rok narození?
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:17 ® osprey reakce na …
-
Sander> No jo, to jsme celí my. Proto jsem taky nakonec koupil druhý 20 D a nemusím se klepat, že utopím drahou techniku
Představa, že bych někde hodil tlamu s nějakým 1Dčkem, mě
neláká.ZN> Pro část populace to může být i kos. Zdálo se mi, ale, že kolega sus1 touží po podrobnostech – něco ve stylu model, rok výroby a sériové číslo
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:16 ® Sander
-
Kuci, dříve než se zeptám na Oehlingu, určitě zde máte zkušenosti s onlejno objednávkami – přijde vám mejlem faktura, zaplatíte převodem a co potom? Platil jsem už před asi dvanácti dny a pořád nic.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:03 ® Sander
-
osprey > abys nebyl s tou očnicí tak sám – říkal jsem ti že mi po té koupeli na Orlíku odešla náhradní baterie do zrcadla? :o)) Paráda. Bez ní to nepůjde.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 19:52 ® ZN reakce na …
-
Sander> na nějakou pitomou nohu se povznes. Máš ještě jednu
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 v 19:47 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> no ty seš paragán
reagovat
nepříjemná záležitost
.............
Osprey> cítím s tebou
http://www.oehling.cz/…ice/canon-eb-[id-101768].html - Neděle 25. dubna 2010 v 19:46 ® regulus reakce na …
-
osprey> nebudu ti nic o google napovídat, páč nevím co je to očnice, ale přijmi mou hlubokou účast s tvojí ztrátou …
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 v 19:23 ® ZN reakce na …
-
osprey> je to kos.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 19:17 ® osprey
-
Pánové, utopil jsem očnici u foťáku. Nějak se to chytlo za přezku u broďáků a když jsem za ten foťák vzal, stáhl jsem ji. Cosi žbluňklo a než jsem přišel na to, co to bylo, byla v …
Regula předem varuju, že google používat umím
Ale rád bych, abyste projevili účast nad mou osobní minitragédií a
případně i naznačili, kterak nejlépe u strašlivou ztrátu nahradit.A když jsme u těch ztrát – musím kondolovat příteli Sanderovi k dočasné ztrátě mobility. V tuhle roční dobu to vážně nepotěší…
reagovat
- Neděle 25. dubna 2010 v 19:11 ® osprey
-
sus1> Hen ten oný opeřenec, co tam na tvém snímku dole natahuje krk, je kvíčala obecná. Je to blízký příbuzný drozda, v tom má Sander pravdu.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 19:11 ® Sander
-
Libor > ani jsi nám nedal vědět, jak to dopadlo s tou boloní?
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 17:50 ® regulus reakce na …
-
Sander> tvá věc, občanku už máš …
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 17:19 ® Sander
-
regulus > já to omezím pane doktore, slibuju…

Ano, pravá.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 ve 14:44 ® regulus
-
Sander> bejt tebou tak jestli je to pravá, tak bych se na řízení vysral. Kamoš taky s pochrámanou tlapou dělal machra, že s tím může jezdit, rozflákal auto a málem se přizabil. Vo plyn vůbec nejde, ale o brzdu.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 11:31 ® sus1
-
Sander> A ha??
reagovat
tak to jo, já jen že tet tady neni moc vidět.
- Neděle 25. dubna 2010 v 11:29 ® Sander reakce na …
-
sus1 > je od pátku pracovně pryč.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 11:21 ® sus1
-
Sander> Osprey tě naloží do feldy a můžete vyrazit na feedr, to je pravda.

Ty???!! a nezabloudil někde s tim autem??nějak se vytratil,to u něj nebejvá zvykem.
reagovat