Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 788.663 zobrazení | 18.360 odpovědíTohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. března 2010 ve 23:10 ® ZN reakce na …
-
toulovec> nedělám si prdel, přijedu. Jsem se rozchytal minulý týden
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 23:05 ® MP-E65mm reakce na …
-
toulovec> ok, mám již zaznamenáno a budu se těšit
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 23:03 ® toulovec reakce na …
-
MP-E65mm> budem to považovat za pevnej termín, max. počet stanovuju na 6 lidí
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 23:00 ® toulovec reakce na …
-
ZN> mimochodem jsem dnes na fotografie.cz prolejzal tvou galerii – některý kousky se mi velice a velice líbily .....
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:58 ® MP-E65mm reakce na …
-
toulovec> já jsem tu jeden víkend nadhodil, ale ted jsem si uvědomil, že již mám domluvenou akci s rodinou. No pokud bych mohl nadhodit další víkend tak bych byl pro 15.5.-16.5. myslím si že by mohlo být pěkně, nějaký ten hmyz už bude, neco se pofotí, (naučíš mě házet) prostě něco požerem a popijem. Regul psal že by na 99,9% přijel a hned jsou tři kousky
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:54 ® toulovec reakce na …
-
ZN> to si děláš prdel???
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:53 ® ZN reakce na …
-
toulovec> Ivošku, velký učiteli, můžu se také zúčastnit?
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:51 ® toulovec reakce na …
-
MP-E65mm> to chce taky se věnovat kalendáři. ono to uteče a budeme mít všichni kalendáře plný
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:51 ® Jak.novi reakce na …
-
Sander> S tím samořejmě počítám.
reagovatA doufám, že nám ukážeš, jak na fotce vypadá tloušť přes šedesát čísel.
- Pondělí 29. března 2010 ve 22:48 ® MP-E65mm
-
toulovec> se mnou počítej
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:45 ® Sander reakce na …
-
Jak.novi > to si ještě počkáš čoveče
Ale konkrétně u mníka je laťka hodně vysoko. Bude těžký vykouzlit něco lepšího.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:44 ® toulovec
-
tož kuci nabízím ten víkend – samozřejmě s výcvikem házení mušákem...........
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:32 ® Jak.novi reakce na …
-
Sander> Už se těším na fotky mníků. To bude jedna báseń.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:26 ® MP-E65mm reakce na …
-
tomashr> já ještě nebyl provětrat mušák, za to vážu o sto šest
reagovatV brně jsem pořídil boty jenže není kam zabrodit..........ty řeky už mě dováděj k šílenství..............
- Pondělí 29. března 2010 ve 22:14 ® Sander reakce na …
-
tomashr > to se brzy změní. Uvidíš. Mě překvapil loni hecht, mušák měl poprvé v ruce a teď hází jedna báseň.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:03 ® tomashr reakce na …
-
Sander> Jo, přesně jsi to trefil – teoreticky to zvládám dobře, mimochodem DVD, které dávají k začátečnickému setu u Monfishe je fakt dobře udělané, lepší video kolem muškaření cílené na začátečníka jsem zatím nepotkal. Je to ale v angličtině, což mi nevadí, ale pro širší rozšíření by to přirozeně problém byl. Třeba by to mohla být i inspirace pro CHYTEJ.CZ – v češtině jsem zatím něco podobného neviděl…
reagovat
Jen je občas (no spíš skoro pořád) problém to převést z teorie do praxe. Nějaké pokusy už mám za sebou – na MP si to člověk může zkoušet kdykoli, tak není problém, dá se říct, že se mi náhozy i poměrně daří, ale zatím mám ještě děsně daleko do momentu, kdy z toho bude rutina a pohoda - Pondělí 29. března 2010 ve 21:57 ® Sander reakce na …
-
tomashr > he
Ono to není tak těžký, mrkni třeba na nějaké video jak má vypadat správný hod a pak už to chce jen cvičit
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:55 ® spike reakce na …
-
Sander> Na toho tloušťa je fakt pěkná podívaná, dáš ho kdyžtak v plném rozlišení do obrázků na plochu?
Dík
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:54 ® tomashr reakce na …
-
Sander> Docela ti závidím – já se v týdnu prostě na ryby nemám šanci. Není to problém Prahy, naopak je tady zajímavých vod víc, než by se čekalo, jen holt nestíhám, takže všechno je jen o víkendech. No snad něco vyjde o velikonocích.
reagovat
A musím se naučit trochu házet mušákem – už tady rozmrzla Lahovická nádrž, což je revír pro MP i P povolenky s povolením výhradně muškaření. Jenže zatím bych tam byl jen za totálního kreténa :-/ Při prvních pokusech u Sázavy jsem dokonale sejmul manželku – prý to muškařskou šňůrou docela bolí - Pondělí 29. března 2010 ve 21:49 ® Sander
-
Rád bych zkusil cvaknout lína, je fakt krásnej, a dneska jsem zjistil, že večer není na rameni tak narváno. Asi to prubnu, možná po tom prvním tlaku nějakej přežil.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:45 ® Sander reakce na …
-
Libor > děkuji. Máš na tom také svůj podíl, doslova lví
Baví mě to. Jinak bych do toho nešel.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:42 ® Libor reakce na …
-
Sander> já mám z těch Tvých fotek radost a přeju Ti to. Je vidět že Tě to baví a to je paráda, jen tak dál.. .
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:39 ® Sander
-
Ještě jedna z té stovky – ale už bylo docela pozdě. Kdybych to víc ořízl, už by to bylo moc…
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:38 ® Sander reakce na …
-
MP-E65mm > dneska jsem to střídal jak ponožky. Ta stovka kreslí nádherně, ale se Sigmou se musím naučit dřív :o)
Libor > dík
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:36 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> koukám, že ta stovečka je v zápřahu
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:34 ® Libor reakce na …
-
Sander> tloušť je parádní!
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:34 ® MP-E65mm
-
Libor> ty si neviděl lipana? já zase parmu
reagovatasi uděláme business
- Pondělí 29. března 2010 ve 21:22 ® skwor
-
Libor> Ale máme
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:22 ® Sander
-
Nó a ty dnešní divný plotice.