Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 788.652 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 28. března 2010 v 17:26 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> moc nerecykluj, jiris číhá za rohem
reagovat - Neděle 28. března 2010 v 17:24 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> to že jí má každý mluví za vše, ona ta zimní verze taky není špatná, jen si nedokážu představit, že bych jí používal celoročně, přeci jenom na tom nejsem dobře abych měl dva lenscoaty.
Tomash> ta co se ti líbi (digital) je řekl bych přijatelná, ta tmavá verze maskáče je otřesná, to bych si na sklo nedal, to bych ho radši z recykloval
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 23:55 ® Libor reakce na …
-
tomashr> mě se líbí ten real tree, ale má ji skoro každej
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 13:53 ® tomashr reakce na …
-
toulovec> Není v nabídce, jinak bych neváhal
reagovatTeda přesněji – futrál na tělo by se podle tvého přání našel – http://www.lenscoat.com/…-p-1235.html , jenže já potřebuji obléknout objektiv a ten je ve výběru diskriminován
- Sobota 27. března 2010 v 11:33 ® MP-E65mm reakce na …
-
toulovec> žuch.........
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 11:29 ® toulovec reakce na …
-
tomashr> já bych volil růžovou, je to taková šik barvička no ne?
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 11:10 ® MP-E65mm
-
tomashr> Tomáši ja jsem barvu moc neřešil, podmínkou bylo aby byla se vzorem maskáče a nebylo to moc křiklavé (stejně když fotím tak nemám maskáčové hadry). Hlavní důvod proč jsem si to pořídil je ochrana proti (poškrábání, zahnojení čímkoliv, vodě, prachu atd.) a je jedno že se jedná o eLkový sklo. I když je pravdou když jsem se vrátil z Floridy tak písek byl i pod „šprckou“ ale tam to dostalo opravdu záhul a na čištění nebylo moc času. Výběr barvy je tak individualní záležitost, že si netroufám radit, každopádně koupi LensCoatu ti doporučuji už je z důvodu výše zmíněných.
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 10:30 ® tomashr
-
MP-E65mm> Že tě tady vidím – řeším „naprosto zásadní problém“, pro který bys mohl mít pochopení
Jakou si mám koupit barvu LensCoat na Sigmu…?
Bohužel ho koupit musím, Sigmy mají povrchovku naprosto imbecilní – na pohled u nové je to lepší a hezčí než u Canonu i Nikonu, jenže v terénu se to děsně špiní (čekal jsem předem, tohle jsem už před lety psal do článků o Sigmách na Paladixu, celkem podle očekávání se nic nezměnilo).
Ta barva mi ale vrtá hlavou – klasika RealTree (to máš tuším ty?) je hezká, ale možná až moc divoká, trochu koketuji s tím vzorem „digital“ – přijde mi, že to nebude tak nápadné někde „v civilizaci“, přitom ale když tu a tam budu opravdu to maskování chtít, tak to funguje velmi slušně…
To jsou problémy, co? :-/
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 10:27 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> však ty taky ne
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 10:08 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> no kdyby si řekl „F&H slečna“ bylo by to lepší
reagovatse někdy nezdáš
- Pátek 26. března 2010 ve 22:12 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> pozdravuje Tě Franta Vokál
reagovat - Pátek 26. března 2010 ve 21:45 ® Sander
-
MP-E65mm > mě to čeká zítra. Už jenom když jsem nařizoval budík mně mrazilo…
reagovat - Pátek 26. března 2010 ve 21:39 ® MP-E65mm reakce na …
-
Sander> ja sotva koukám natož abych psal
reagovatto Brno mě nějak unavilo
- Pátek 26. března 2010 ve 21:29 ® Sander
-
Ten strom vzádu se mi nějak nelíbí.
Den ani čárka, to chcete tohle fórum pak lovit z propadliště dějin?
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 20:01 ® tomashr
-
Tak mě zas něco fakt zaujalo – zkusil jsem novou betu Lightroom 3 a to co to umí v odstranění šumu je opravdu zajímavé. Ne že by to byl nějaký vyložený průlom, podobné produkty už jsou na trhu déle, poměrně bomba je ale fakt, že takto slušné možnosti pro odšumění budou nyní přímo v základu LR – žádná potřeba pluginů atd.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 19:06 ® Sander reakce na …
-
Libor > ano, tu stabilizovanou.
Můžem něco domluvit, já mám zase několik nových otázek a neznám odpověď
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 18:55 ® Libor reakce na …
-
Sander> rád bych ji viděl, doufám že se brzy někdy uvidíme. Máš tu novější ne? A samo gratuluji.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 18:14 ® Sander
-
Libor > díky, Bůh nakonec dal, ale bylo to těsně.
Měli poslední, a ještě ji měl někdo zamluvenou. Nasadil jsem smutná očka, zkusil na prodavače tu fintu s cestou přes půl republiky a je má :o)
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 15:52 ® sus1
-
toulovec> Víš co tam chodilo lidí??
reagovatby si mysleli,…
Kousek vedle stála parta poldů a divně po mě …
- Čtvrtek 25. března 2010 v 15:52 ® džigit reakce na …
-
toulovec> říkám,jen jsem si rýpnul
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 15:40 ® toulovec reakce na …
-
džigit> ne, nedávali jsme mu najevo že to má na hovno. Toto nebyla žádná fotka umělecká ani nic k hodnocení. Toto byl prostě cvak a diskutuje se nad ním.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 15:32 ® Libor
-
Sander> šťastnou cestu a dobré pořízení
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 15:17 ® džigit reakce na …
-
toulovec> to je normální,já si jen rýpnul.Krásně a slušně jste mu dali najevo,že to má na ho…
reagovatJdu opláchnout oře a hurá do Brna! sus1>Jo a klidně přidám,až pojedu kolem
- Čtvrtek 25. března 2010 v 15:15 ® Sander
-
Ty jo, dá-li Bůh, přivezu si za chvíli z Klatov tu Sigmu. Docela se těším, konečně něco svého co když zničím, nebudu se muset nikomu vymlouvat :o)))
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:54 ® toulovec reakce na …
-
džigit> já jsem na tom stejně – jak fotím, dělám miliony chyb. Na foťáku ty chyby prostě nejsem schopen objevit. Doma na monitoru jsem zhrozen a hned je jasný co všechno je špatně :o))) Na cizí fotce se to kritizuje.. Já myslím že se to sám nikdy nenaučím ........ Ale zase si myslím, že teoreticky jsem připraven dobře – a štěstí přeje připraveným, žejo :o)))
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:47 ® džigit
-
Libor> jen jestli těch činností na něj nebude moc
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:40 ® Libor reakce na …
-
toulovec> souhlas
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:36 ® toulovec
-
já myslím že je to dost zeširoka, kdyby tam bylo delší ohnisko, možná by to taky udělalo svoje Jo a taky přidřepnout
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:20 ® Libor reakce na …
-
sus1> já bych přidal.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:11 ® sus1
-
Libor> Takže ještě přidat?
reagovat