Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 788.435 zobrazení | 18.360 odpovědíTohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. března 2010 v 0:59 ® osprey reakce na …
-
Libor> Ale jo, přišla mi, že je z těch lepších. Prostě jiná než dav těch ostatních. Ovšem technicky tu moc nevyšla, to má jiris pravdu.
Je editovaná na jiném počítači, když jsem si ji tady prohlížel, není to ono.
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:52 ® Libor reakce na …
-
osprey> pěkná fotka Míro, opravdu se mi líbí.
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:50 ® sus1 reakce na …
-
osprey>
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:47 ® osprey
-
jiris> Tohle je ženin kompakt – G10. Nechtělo se mi tahat nic většího a můj Soňák za nízké hladiny osvětlení není nic moc. Takže jsem jí ho lohnul.
Ostré je to v originále dost, ale jen od huby po oči a protože je to dost velké (800 na 800 určitě ten povolený datový objem přeleze), určitě se to přepočítalo. A to jsem to dost zkomprimoval už doma.
sus1: Já to vždycky otrhám, aby to nebylo vidět.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:55 ® jiris reakce na …
-
osprey> pěkné foto, jakým je to foceno objektivem? Jen mi nepřijdou moc ostré, to bylo asi špatným světlem, ne? A nebo jsou v originalu ostre a zmršil to net.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:53 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Mi řekni na co chytáš,když ten háček je prázdnej.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:37 ® osprey
-
Je to tu o focení ryb, tak sem dám po všech těch ptácích, na které svými skly nedosáhnu, fotku ryby. Ta vločka na nose toho tlouště není aranžovaná, spadla mu tam sama. Ale vypadá to tak pěkně zimně…
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 18:15 ® toulovec reakce na …
-
droover> nebylo by lepší se zeptat ve všeobecné diskusi? tady se toho moc asi nedozvíš
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 17:22 ® droover
-
Zdravim chlapi, byl jste uz dnes nekdo v PVA Letnany na rybarskem veletrhu Petruv zdar? Ja se chystam zitra tak abych vedel na co se mam tesit:)
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:25 ® osprey reakce na …
-
regulus> Mě to netrápí. Človek si musí uvědomovat důsledky svých činů. Ty fotky jsem paní Učikové opravdu poskytl víceméně k volnému použití. Tak je použila.
Staly se mi už horší věci než to, že mi někde visí pár fotek
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:00 ® regulus reakce na …
-
osprey> ale tam nepíšou, že je vystavuje Kajman, ale Míra Horáček …
No prostě jsem to musel bonznout, když už jsem si toho náhodou fšimnul.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:57 ® osprey reakce na …
-
regulus> Fotky budou asi moje. Skutečnost je taková, že jsem je poskytl Kajmanovi včetně toho, že jsem souhlasil s jejich vystavením.
No a zjistil jsem, že opravdu budou vystaveny. Co dělat. Žádnej sukces to nebude, ale plížit se domů zadem snad taky nebudu muset.
Mimochodem – pamatuju si jen dvě, které by tam měly být
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:40 ® tomashr reakce na …
-
Libor> Tam ti nikdo ubližovat nebude, navíc máme zamluven salónek, ale obvykle se najde volný stůl i v hlavní části hospody, takže se kdyžtak můžeme chvíli separovat a zdrbat „rybářské specifika“. Mimochodem jeden z hlavních organizátorů akce Jakub Kencl je taky rybář…
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:38 ® Libor
-
Ryby pod ledem, tak zase o technice. Dnes jsem si v prodejně zacvakal s Canon EOS 7D a fakt mě překvapilo jak cvaká potichu proti mojí 40D, schválně až se někdy potkáme poslechnu si 20D a 1D III. Pro zajímavost jsem si potěžkal i nějaké Nikony, ale moc je neznám tak nemůžu nic napsat. Z prodejny jsem odešel s čištěním na čip za 126Kč od firmy Green Clean. O víkendu snad tu vraždu spáchám taky
reagovatJinak praktickej postřeh z fotografování ročních dětí mi zase připoměl jak je 70–200 f4 parádní sklo.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:14 ® Libor reakce na …
-
tomashr> Tomáši díky, zvážím to. Podle nálady a vytíženosti bych se možná dostavil. Jen abych se tam necítil moc cizí.. .
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:11 ® tomashr
-
Pro Libora a MP – příští týden to na
reagovatnevidím, ve středu je totiž Paladixí – http://www.paladix.cz/…-brezen.html – a dva večery mimo by mi doma asi neprošly. Pokud se někdo (Libor?) chce přijít na tuto akci podívat, tak mu nic nebrání, separátní akci ale příští týden organizovat nebudu.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:46 ® jiris reakce na …
-
regulus> to bude shoda jmen.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:22 ® regulus
-
Musím nabonzovat ospreye, není to sice pěkný, ale hlásit se to musí, http://www.bvv.cz/…/BEXP-82GHEU?… ani se schmeid nepochlubil, že bude mít výstavu fotek …
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:27 ® sus1
-
tomashr> Tet sem po něm koukal na fish pro a nic.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:26 ® sus1 reakce na …
-
tomashr> Ne, ne, ten už mam vyřešenej.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:22 ® tomashr reakce na …
-
sus1> A já myslel, že řešíš čip
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:20 ® tomashr reakce na …
-
sus1> No co, aspoň to takhle ospreyovi připomeneme, když je ten redaktor
reagovatJinak ten Matrix telefeeder není zlý, já ale na kole jezdím na ryby jen na jedné chatě, kde jsem poměrně méně často, tak se mi na to speciální prut nevyplatí.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:17 ® sus1 reakce na …
-
tomashr> Já tet řešim mathku.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:15 ® sus1
-
tomashr> Jasný, stane se.
reagovatTaky jsem na to koukal.Robur si loni v Brně nějakej teleskop feedr kupoval,tak jsem se lek,že je to i tohle.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:12 ® tomashr
-
sus1> To jsem se uklepl a pak jsem to dal i do správné rubriky (mrkni se sám – je to i mezi děličkami) – hned jsem to pak nahlásil ospreyovi, aby to v teleskopech smazal, ale asi se mu to nějak nepodařilo
Jinak pro info – pokud bys chtěl dobře skladný feeder jako teleskop, tak Mivardi dělá v teleskopu Matrix Feeder – docela se mi líbí a kdybych jezdil na ryby třeba častěji na kole, tak bych ho možná koupil, na teleskop to není špatný prut.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:10 ® sus1
-
tomashr: Sem netušil,že ten feedr co máš( Mivardi Imperium Feeder 360M) ,že je to teleskop. Něco je asi špatně.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 0:37 ® Libor
-
jdu do pelechu, zítra mám náročnej den, zdar.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 0:30 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> chodit fotit jenom že musím? na to jsem mega línej
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 0:24 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> jojo a dokonce jsem ji možná slyšel prvně od Tebe a dnes ji použil
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 0:22 ® MP-E65mm
-
Libor> „V žádném případě se nechci stát otrokem svého koníčku“ můj názor na tuhle větu znáš moc dobře.
reagovat