Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 788.435 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. března 2010 v 0:11 ® Libor
-
MP-E65mm> Dnes ta přednáška byla docela fajn. Přdnášel a ukazoval snímky pan Jaroslav Vogeltanz, trošku odlehčenou formou, ale nakonec se mi líbilo. Každopádně je to dřina být jednička. O té kritice mluvil taky, že dnes je každý fotograf a taky je hned každý kritik, to je pravda. Já sám skromnej kluk z vesnice to vidím takhle: http://jablib.cz/parada.php
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 23:51 ® MP-E65mm
-
osprey> Ahoj, já spíš myslel toho prvního smaila (věcně, vážně, konstruktivně)
reagovatjinak se od sebe moc nelíšíme a tím myslím samozřejmě leností. Co se vědomostí týká, tak mám hodně co dohánět.............myslím, že mi ten vlak už ujel a rozhodně za ním nepoběžím
EDIT: to samozřejmě opět souvisí s leností
- Středa 10. března 2010 ve 23:44 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Ahoj. Reálný důvod je ten, že fotky jsou ve vedlejší místnosti na jiném compu (zapnout,vybrat, nafleškovat, přenést, vyfleškovat, vložit,…).
Prostě jsem líná lemra. Dnes jsem si vzal foťák na cestu do města a ani jsem ho nevyndal.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 23:36 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> no kdyby si tam nedal toho smaila, tak si snad budu myslet, že to myslíš vážně
reagovatjj, někdo fotí birdy, někdo ryby a někdo hold nic. Ale kritika je potřebná, aspoň pro mě, jen je otázkou zda ten kritizující má věrohodný základ
kritik je dnes každý
- Středa 10. března 2010 ve 23:13 ® osprey
-
Teda, myslel jsem, že sem dám nějakou fotku, ale když vidím, jak se tu dneska kritizuje (samozřejmě věcně, vážně a konstruktivně
), tak se normálně neodvážím.
Moje nízké sebevědomí by ten nával oprávněných výhrad a seznam zcela zjevných a neopomenutelných nedostatků mnou vloženého snímku nemuselo unést…
A taky, kurňa, nevím, kdy jsem naposledy fotil nějakýho kosa.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 23:05 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> už se na to těším, ale obávám se abych ten frňák neměl až k nebesům
reagovatjahaha
- Středa 10. března 2010 ve 22:53 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> mě se líbí Ti papuchalci z detailu hlavy, když drží ty rybičky, prostě portrét..
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:47 ® Libor
-
MP-E65mm> neboj, já Ti ho stáhnu dolů, až Ti napráskám na rybách … .(jednu parmu Tě ale vytáhnout nechám, to zase ne že ne..)
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:41 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> už jsem zpychnul a nosánek mám pěkně nahoru
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:38 ® MP-E65mm reakce na …
-
toulovec> možná by to chtělo 1EV zesvětlit, ale já to mám takhle rád, je to taky koukatelné, přepaly v tom nehrají roli a barvy jsou tak výraznější.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:34 ® MP-E65mm reakce na …
-
ZN> z kýblu maximálně vypadne hadr, těžko bude mít rybičky v tlamě. Ber to tak, že jsem si splnil jedno přání, vyfotit si letovku papuchalka
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:16 ® ZN reakce na …
-
toulovec> nemáš proč se kroutit, já to o tobě dávno vím. Ale stejně… s tou latinou, s tou jsi mě překvapil, ty estetický barbare
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:09 ® Libor
-
regulus> ono to klame, je ostrá i sýkora, ve velkém rozlišení to je vidělt lépe.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:50 ® regulus
-
Libor> vidím blbě nebo je to zavostřený na tu větev místo na kosa, teda sýkorku ???
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:49 ® Libor reakce na …
-
toulovec>
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:38 ® toulovec reakce na …
-
Libor> no a teď jsi nás shodil oba heršvec.........Jak já se z toho teď vykroutím...... já ten tvůj příspěvek snad máznu :o))
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:34 ® Libor reakce na …
-
toulovec> já nevím co to intelektuál je, ale to je fuk
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:21 ® toulovec
-
Libor> chybí ti tam popisek Parus caeruleus :o)) Ať ZN vidí že si intelektuál safryš ne? :o)
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:18 ® Libor
-
rozmázlý křídla jsou na papuchalkovi podle mě v poho, simuluje to pohyb.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:16 ® Libor
-
a já dávám tuzemského kosa z něděle, když už jste v tý negativní kritice
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 20:57 ® toulovec reakce na …
-
ZN> to taky není fotka pro vás slaboduché umělce krajinkáře. To je fotka pro inteligenty vole – tam máme i latinskej název. To ty nepřebiješ venkovane! :o))
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 20:23 ® ZN reakce na …
-
toulovec> a já se ptám, jaký by byl pohled na tu fotku, kdyby tam někdo hodil kýbl? Prostě by neletěl kos, ale kýbl. Fotka stejná, stejný problém s focením, jen kýbl.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:56 ® toulovec
-
Libor> já bych řekl, že by té fotce kosá tak 1 EV do plusu slušelo. Už je to několikátá empéčkova fotka, kde jsem si toho všiml. Jestli von se kluk nějak zbytečně nebojí přepalu – chi chi :o))
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:06 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Přesně, a křídla rozmazaný,slabej průměr.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:06 ® jiris reakce na …
-
Libor> podexpovaná, zrno jak do kafe a ještě k tomu je ten pták rozmazanej.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 16:20 ® Jak.novi reakce na …
-
Libor> Ať zpychne, je ve focení vážně dobrej. Ale ovšem ty taky!
reagovat - Středa 10. března 2010 v 15:55 ® Libor reakce na …
-
Nechvalte ho pořád, ještě zpychne
reagovat, mě se zdá malinko podexponovaná. Mimochodem dnes jedu na lesnickou fakultu do Prahy na přednášku o fotografování v přírodě, docela se těším po blázinci v práci, jen nevím jestli se dozvím něco nového.
- Středa 10. března 2010 v 15:37 ® Jak.novi reakce na …
-
MP-E65mm> Krásný papuchalk i krásná fotka!!
reagovat - Středa 10. března 2010 v 15:03 ® MP-E65mm
-
trošku nám to tady chcípá...............kos pro dnešní den
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 15:56 ® MP-E65mm
-
tak jeden kos pro dnešek
reagovat