Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 788.226 zobrazení | 18.360 odpovědíTohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:42 ® Libor
-
osprey> to si s tebou radši zajdu vyfotit sokolnicky vedeného tlouště nebo plóťu
reagovat, mám ty „obyčejný“ ryby rád, stejně jako třeba ty vrabce.
- Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:41 ® Libor reakce na …
-
Doudleban> Buď zdráv, mám stejný názor jako Sander, moc natěsno.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:32 ® Sander reakce na …
-
Doudleban > hoj, zbytečně moc jsi řezal, zdá se mi ten pes v té fotce dost nahuštěnej. Dej mu trochu prostoru a klacek bez hořké kůry
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:26 ® Ftmči
-
Zdar. Už aby ta zima skončila. No nic, posílám aspoň jeden psí snímek z dneška. Budu rád, za názory, rady, tipy, komentáře…
reagovat.
- Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:22 ® osprey reakce na …
-
Libor> Psal jsem ti už kdysi, že máš na jaře přijet. Tuhle havěť si vyfotíš bez problémů na pár metrů. Je to sice v ZOO Ohrada u Hluboké, ale jsou tam dsruhy, ke kterým se v přírodě jen tak nedostaneš (skoro všechny, fakt).
Akorát pak k fotce musíš uvádět: „sokolnicky vedená kachna“.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 18:59 ® Libor reakce na …
-
Sander> karolínky a mandarinky míval můj děda,volně v přírodě jsem je ještě nepotkal. Jsou parádní i když nejsou původní druh.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 18:57 ® Libor reakce na …
-
kamos007> ahoj, ostralku jsem ještě nikdy neviděl.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 18:23 ® sus1 reakce na …
-
Sander> To vypadá, jako že mají ten led nad hlavou.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 16:44 ® Sander reakce na …
-
Libor > málem jsem zapomněl na karolíny
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 16:14 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> to je v poho, přesto ti patří dík. Dnes jsem byl s prckem obhlédnout svůj tloušťodrom v neděli se tam chystám a co z toho plyne? jaro je za dveřmi
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 15:55 ® Libor reakce na …
-
Sander> no jo, to je víc než složitý, a tak to nehrotím, vím kde jsou čírky a poláci velcí, ale nechci je tam rušit, hnízdí tam vždy na jaře.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 15:34 ® Sander reakce na …
-
Libor > jakékoliv jiné než divoké.
Polák, morčák, hvízák, čírka, krásnej by byl i lžičák. Jen na ně někde, narazit, což?
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 ve 14:10 ® kamos007
- reagovat
- Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:11 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> no jo, jiného neznám
reagovat. Jaro už by bylo potřeba
- Čtvrtek 18. února 2010 v 1:08 ® MP-E65mm
-
nechci to zakřiknout, ale že by přeci to jaro................už konečně nekukovalo
reagovathttp://www.chmu.cz/…ts/index.php?…
- Čtvrtek 18. února 2010 v 0:42 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> jj, mluvil jsem s ním po drátě, ale je, nechci říct drahý, ale pro mě likvidační, vzhledem k tomu, že se chci trošku rozepsat
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 0:31 ® Libor
-
MP-E65mm> ty lotře! ozval se ti ten překladač?
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 23:57 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> ty co lákáš na užovku
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 23:55 ® Libor
-
Sander: který jiný kachny jsi myslel?
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:37 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Jo, jo, jak řikam, ,,hrubá" síla a jde to samo.
Mě to stálo jen ,,padesát" korun,víc nechtěl, takže vlastně se skoro nic nestalo, kromě toho, ža bylo půl dne v prdeli a já měl nerva,když sem to dones.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:34 ® osprey reakce na …
-
sus1> Taky jsem ze začátku váhal, ale cesta do Prahy a 800,– za vyčištění mě rychle přivedly na pravou cestu…
Ze začátku jsem to jen šolíchal, ale nakonec i s ohledem na nízkou cenu svého přístroje jsem to vzal pořádně a od té doby si to pucuju, kdykoli se tam něco podstatného objeví.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:28 ® sus1
-
ZN> To jsem udělal,když jsem odcházel od odborníků.Zašel jsem k ohlingům,koupil soupravu a jal se čistit sám.Výsledek jsem už ukazoval.Je fakt,že mě to trvalo asi necelé dvě hodiny a pán to měl za půl hodky ale, jak???To ty moje ,,tři " fleky co mě tam vadily ,bylo jeho čištění šachovnice,když sem to dones domů.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:21 ® tomashr reakce na …
-
regulus> Jak u čeho – u foťáků jako 20D by ti mělo stačit tak maximálně jednou za měsíc, tam to není tak zlé, ale u 1DIIN to čistím skoro furt, on má totiž tenčí AA filtr na čipu a tak jsou nečistoty propastně víc vidět. Každopádně odpověď zní „podle potřeby“, někdy je to nutné častěji, někdy to vydrží déle.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:19 ® tomashr reakce na …
-
ZN> Na okraj – co jsem viděl recenzi od jednoho fanatika, který to fakt žere, tak prý vůbec nejlepší je kombinace – utěrky z DustWand, roztok naopak ten „tvůj“ Eclipse. Ale to už jsou extrémy, v praxi bych to tak vědecky nebral, každopádně jsou tyto dva systémy utěrek spolu s produkcí VisibleDust špičkové a vyhoví každému.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:18 ® regulus reakce na …
-
tomashr> ZN> jen tak pro info, jak často ten čip „drhnete“???
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:14 ® ZN reakce na …
-
tomashr> díky za tip, jak mi dojde to staré, vyzkouším ten DustWand.
Byl jsem spokojen, ale člověk nesmí zakrnět
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:00 ® tomashr reakce na …
-
ZN> Myslím že tohle je o malinko lepší za spíše nižší cenu: http://www.fotoskoda.cz/…-cipu-589513 S tím, co odkazuješ ty, jsem začínal a je to taky velmi dobré, nicméně ten novější DustWand se opravdu povedl.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:56 ® ZN
-
sus1> http://www.oehling.cz/…8001%5D.html
k tomu ten roztok a jde to bez problémů.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:52 ® sus1
-
skwor> Právě v zimě je vidět ten bordel.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:50 ® sus1
-
regulus> To sem dělal a i sem s tim byl u ,,odborníků".Neni opravdu nad to,když si to člověk udělá sám.
Trochu ,,hrubá" síla a je to.
reagovat