Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 788.153 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 8. února 2010 v 16:47 ® skwor
-
Něco málo z dnešní procházky.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 16:13 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Jen trochu vyhladit.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 13:12 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> docala by mě zajímalo jak by si to vyretušoval
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 10:33 ® sus1 reakce na …
-
ZN> Já vim,ale bohužel,náprava tet nelze.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 9:29 ® ZN reakce na …
-
sus1> zeď je věc jedna, ale ten stín, ten je špatný.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 8:19 ® sus1
-
Mam tu zed vyretušovat a nebo jí mam takhle nechat?
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 5:37 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> sýček je již hotov,docela jsem se u toho zasmál
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 23:02 ® tomashr reakce na …
-
MP-E65mm> To jak jsme se bavili na výstavě- tu levnou „sociální“ variantu…
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 23:00 ® MP-E65mm reakce na …
-
tomashr> a nakonec jsi se rozhodl pro jakou variantu ?
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 22:58 ® tomashr reakce na …
-
Libor> Nemám, ale podle všeho bude už na začátku příštího týdne. Přesný den těžko odhadnout, ale to, že bude na víkend, vidím poměrně hodně dobře, tak minimálně 85% pravděpodobnost.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 22:56 ® tomashr reakce na …
-
osprey> Já to tady z webu už přece smazat nemůžu – čudlík upravit po chvíli zmizí… Takže děláš nabídku za nerealizovatelnou věc – můžeš to leda zcenzurovat jako redaktor (což je mi jedno)
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 22:51 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> ok , šéfe.......... další bude sýček
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 22:48 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> hele, fajn nové pojetí u tebe na webu. Koukej popsat fotku sýčka!
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 22:08 ® osprey reakce na …
-
tomashr> Víš, že jsem nikdy neměl kšiltovku s logem jakéhokoli rybářského serveru (jsem 6 let mrkmem a rok chyteják)?
Mám jen chytejáckého kulicha.
Zdá se, že jsi pěehlédl mou velkorysou nabídku
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 22:02 ® Libor reakce na …
-
tomashr> už máš tříkilo?
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:57 ® tomashr reakce na …
-
osprey> Náhodou mě na ní docela pobavila ta náhodná srostlice s logem Shimana – úplný nový Tychler
reagovatA to jsem ještě s MP ten den u stánku MRK uvažovali, že ti koupíme jejich čepici – ta by to uvedla do úplné dokonalosti
- Neděle 7. února 2010 ve 21:37 ® osprey reakce na …
-
tomashr> Ta je ovšem opravdu hodnotná. Dám ti 2.50 Kč, když ji odstraníš z webu, karty, harddisku i dalších médií, na kterých se nachází a znehodnotíš aparát, jímž byla pořízena.
Libor: To foto lepší nebude. Víc té ryby jsem prostě nevyfotil. Mělo to vypadat jinak, ale nečekaně zahnula ke mě. Řekl bych, že hen ten oný snímek tu měl svou veřejnou premiéru i derniéru
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:29 ® tomashr
-
No ale přece jen jsem na jednu velmi hodnotnou fotku narazil
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:15 ® spike
-
tomashr> ta labuť se mě zamotala krkem do vlasce. Já ju ale neviděl, jen jsem slyšel volnoběžku a labuť vzletěla.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:06 ® tomashr
-
spike> Ta kachna byla celkem OK, ona nesežrala nástrahu, ale zamotala se do vlasce, mladej to o ní prostě čistě upálil – kachna asi bez úrazu, prut a naviják taky, jen holt krmítko a montáž leží na dně Vltavy
Ještě že tam byl vlasec, mít tam pletenku, tak je asi kachna na dvě půlky
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:03 ® spike reakce na …
-
tomashr> Já byl letos už 3× a taky nic:)
Já jsem měl na podzim zas konflikt s labutí a odnesla to volnoběžka na navijáku.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:59 ® tomashr reakce na …
-
osprey> O rybách mi ani nemluv – tenhle víkend jsem to zkusil dvakrát a totální prd. Martin navíc půvabně upálil feederovou montáž o kachnu – „krásný“ záběr, tak zmateně sekl, kachna odlítla jak střela a vlasec napůl
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:50 ® spike reakce na …
-
osprey> pěkná fotka. Líbí se mě i ta druhá dnes v diskuzi Z lovu. Akorát bych ju otočil o 180° toho tloušťa:)
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:47 ® Libor
-
osprey> Zdarec, ryba je vítána. Celou bys ji do toho čtverce neměl?
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:36 ® osprey
-
Zdarec. Dlouho tu nebyla ryba. Dneska jsem při zpracovávání fotek padl na jednu, kterou jsem nakonec ořízl na čtverec. Tím jsem si vzpomněl na kolegu ZN a tak ji sem dám.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 13:47 ® ZN reakce na …
-
MP-E65mm> ten stativ s hlavou mě taky zajímá. I když ze stativu fotím minimálně a mám doma tři, tak ho taky rád zkouknu.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 13:35 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> beru komplet, jak stativ i hlavu
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 13:05 ® regulus reakce na …
-
MP-E65mm> Pokud na TVV nepotáhneš celej stativ, tak PLS vem sebou tu hlavu, chtěl bych na to juknout zblízka.
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 11:28 ® MP-E65mm
-
Libor> Ano, jde to, teoreticky by šlo koupit větší (delší) „plate“ třeba co je na osmikuli a mohl by si to posouvat. Ale chybí tam metrický šroub což na sáních je nejduležitější věc
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 11:24 ®
-
Ivošku,ale to je pravda,ako keby som videl seba samého,milión fotiek,všetky na hovno,snaha dostať na fotku niečo výnimočné…Čakajú ťa nočné mory,verejný posmech od kamarátov
reagovata asi začneš v práci kradnúť elektriku,lebo sklá nie sú lacná záležitosť a ako ťa poznám už máš vyhliadnutý objektív za 35 litrov:D Mimochodom tú D70 som vlastnil aj ja,ale z určitých dôvodov som skončil u kanónu:)