Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 776.163 zobrazení | 18.360 odpovědíTohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. června 2009 v 17:38 ® Libor reakce na …
-
Flid> stále ti nerozumím, dej sem něco podobného pro představu, najdi to třeba na netu.
reagovat - Sobota 6. června 2009 v 16:36 ® Flid reakce na …
-
ZN> myslím že ta transparentní barva bude neco jako šachovnice,nebo tak nejak.
reagovat - Sobota 6. června 2009 v 16:34 ® Flid reakce na …
-
ZN> pokusim se to trochu popsat.Mas fotku a na fotce třeba pěkného candáta a nechce se ti ho ořezávat třeba v malování(blbý příklad,ale budiž)tak jde udelat to že candáta na fotce ponecháš a vše okolo udelaš transparentní s aktualním pozadím stránek,nebo jiným obrázkem a výsledek bude pouze tělo candáta.
reagovat - Sobota 6. června 2009 v 16:14 ® ZN reakce na …
-
Flid> já ti moc nerozumím s tím průhledným pozadím. Můžeš to nějak upřesnit?
reagovat - Sobota 6. června 2009 ve 13:39 ® Flid
-
Chci se zeptat na program na ořezání fotek a na umístění na web za použití pruhledného pozadí.Jak na to?
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 15:15 ® Libor reakce na …
-
sus1> to je kamarádův krokodýl, rád nosí.
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 15:12 ® Sander reakce na …
-
skwor > se Ti stejská po sněhu a ledu, že jo?!
reagovat - Pátek 5. června 2009 ve 14:20 ® sus1
-
Libor>Kede se tě povedlo tohle?
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 9:40 ® skwor
- reagovat
- Pátek 5. června 2009 v 0:09 ® Libor
-
Pro ty co ještě nevědí co je hloubka ostrosti mám ukázku na popech. Nejbližší pop je rozmazán, takže mimo hloubku ostrosti, poslední také. POPY uprostřed jsou přesně v hloubce ostrosti. V tomto případě se hloubka ostrosti pohybovala okolo 10cm.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:48 ® HaD reakce na …
-
regulus> bude líp
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 22:49 ® regulus reakce na …
-
HaD> není se za co omlouvat, měl jsem se lépe dívat, nějak mě to nenapadlo, já byl včera kapinku hodně vyvrtěnej, což se mi sice moc často nestává, ale včera stačila jedna malinká jiskřička.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 14:16 ® HaD reakce na …
-
regulus: to je naše chyba. Příští týden by to měl radim dotáhnout. Aktivita na serveru je ještě nedotažená. Omlouváme se.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 12:31 ® regulus
-
No a jak se tak dívám, třeba ani ZN když mu mrknu do profilu, tak žádný fotoalbum založený nemá, což se mi nezdá.
Takže to vypadá na na drobnou chybičku serveru.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 12:26 ® regulus reakce na …
-
Robur> takže „odvolávám, co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil“
reagovat) Musím se ti omluvit, tentokrát jsi v tom nejspíš nevinně. Včera mě nas**lo (a to je hodně slabý slovo) tolik lidí, že jsem neměl zrovna náladu a když jsem kliknul na oba tvoje původní odkazy, tak se mi otevřelo moje album, o kterým už ani nevím že tu je. Kliknul jsem na tvůj profil a dle toho, co se mi ukazovalo, ty žádný fotoalbum založený nemáš!!! Považoval jsem to za jeden z tvých nepovedených ftípků a nějak jsem nepobral co tím chtěl básník říci, tak jsem napsal co jsem napsal a co jsem si v tu chvíli myslel, semka raděj ani psát nebudu.
Až teď když jsi sem hodil ten správnej odkaz, tak sem se pořádně mrknul na ty dva původní, který byly „http://www.chytej.cz/ma_fotoalba/“, takže se každýmu otevřely jeho vlastní fotoalba, kdo žádný nemá, neotevřelo se mu nic, viz Tomashr.
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 12:21 ® ZN reakce na …
-
Robur> jo, a ten poslední je OK.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 12:21 ® ZN reakce na …
-
Robur> já když kliknu na ty tvé odkazy, tak se mi zobrazí moje alba.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 10:49 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Nic se tady nepitvá?!, tak klídek.Odkaz si sem dal ty.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 10:01 ® tomashr reakce na …
-
Robur> Ten odkaz dnes z 8:01 je OK (fotky teprve projdu). Ovšem po kliku na to z „Středa 3. června v 19:24“ aspoň já nevidím nic…
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 9:01 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…bur-best-of/ tak zkouším odakz znovu a dal jsem k fotkám komentáře s náznakem otázek, o co mně jde. Smiřte se s tím, že na úroveň vašich dotazů se dostanu později nebo taky nikdy.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 8:47 ® Robur
-
nějak nechápu, hovořím o albu best off a když na to kliknu já, tak vidím odkaz na svoje 3 alba a diskutuji jen o jednom. Z narážek cítím, že se vám otvíra něco jiného?!
Diskutuji o fotkách, která jsou v mém PC, takže je mohu opravovat ve svém PC, část jsem fotil já, část dcera a opravdu si nepamatuji, kdo před nějakou dobou na rodinném foťáku stiskl spoušť. Na těch místech jsem byl s ní a kdybych to neřekl, tak stejně prd víte, takže rovněž nechápu, proč se to tu pitvá. Ale za 1. jsem hrdý, že jí něco jde nebo se to aspoň snaží a za 2. se snažím dskutovat nad tím, co mám doma a mohu s tím pracovat, proto sem nedávám fotky např. Saudka nebo Jadrana Š.
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 23:47 ® regulus reakce na …
-
Robur> máš nějakej problém, žes sem hodil odkaz co jsi sem hodil??? Ano jsou to tuctový fotky, pokud vím, tak tu leží řekl bych víc jak 3 roky. Dám ti dobrou radu, zkus něco nafotit (ty, ne dcera) udělej si fotoalbum a pak sem hoď odkaz.
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 23:24 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Klikal si na ten odkaz????
reagovat)
- Středa 3. června 2009 ve 23:19 ® sus1
-
Dneska na rybach.Zámek v peánu.
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 20:24 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/ma_fotoalba/ tak jsem jen pro toto fórum založil fotoalbum, ani asi netvrdím, že jsou tam bst of fotky, ale nějak sjem to nazvat musel. Jak se vám líbí židle? http://www.chytej.cz/ma_fotoalba/
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 16:47 ® HaD reakce na …
-
ZN> Rozmím Ti moc dobře.
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 16:14 ® ZN reakce na …
-
Robur> t telefonu se strašně blbě píše
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 16:10 ® Robur
-
Zn, tys požil, ne?
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 14:07 ® ZN
-
HaDe, bud jsem se spatne vyjadril, nebo jsi me spatne pochopil. Blesk poslouzil jen jako primer, kam klesne vkus cloveka. U fotek, stejne jako u obrazu ci literatury be to trosku jine. Ale je to taky o vkusu, jak pises.za fotku nemuze but vyda any kazdy cvak, stejme jako za obraz nejaka maluvka. Be fakt, ze mnoho lidi zadne ambice nema, ale tady diskutuje I fotkach, o ambi ich se zlepsit.
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 13:55 ® tomashr
-
Libor> Ad Borat – a máš taky nějaký splávek na lov židů??? Ti kdo film viděli dobře ví, na jakou scénku narážím…
reagovat