Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 787.987 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 23:36 ® Libor
-
ještě k těm fotkám co jsem dával odkaz na vyvolání, doma mám ty z papíru: vysoce lesklý (ten co je tam defaltně) , posledně jsem to uvedl mylně.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 23:15 ® jersey
-
Já teda jestli můžu…nejsem fotograf, jen si občas udělám pár snímlů na památku, ale tohle zas líbí mě.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 23:05 ® jersey reakce na …
-
Toulovec: was ist das „mudlerka“
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:59 ® ZN reakce na …
-
toulovec> a sádroví trpaslíci se ti líbí taky, že jo? Ty jantare jeden, i ta pitomá fotka, stejně jak pitomý obraz, musí mít NĚCO, něco co udělá ze všední věci věc nevšední. Tobě se líbí ty kozy a basta mudlerka.
Libor: ohledně líbení viz příspěvek toulíkovi. Nejdůležitější je myšlenka, pohled, názor, kreativita, vypovídající hodnota. Ku.va
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:49 ® Libor reakce na …
-
ZN> záleží na tom co člověk chce a co se mu líbí. Já taky fotím jen realitu. A taky vím že vyfotit dobře blbej kýbl, může dát fušku. A vlastně co jiného než realitu by jsme fotili?Vím co myslkíš, vyfotit to aby to mělo jiskru, to je něco.. .
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:48 ® toulovec
-
ZN> a o tom to taky je, že každýmu se líbí něco jiného ne? Například mně se ten akt líbí hodně a basta mudlerka.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:39 ® ZN reakce na …
-
toulovec> no, popravdě, ten další odkaz, to je fakt dost špatné. Horší jak ta sova. Bez nápadu, bez myšlenky, bez invence. Kua, fakt se dej do kupy.
Libor: zručnost, znalost a zkušenost bezesporu. Ale sám dobře víš, že ofocení reality je málo, hodně málo. Je to stejné, jak s focením těch pitomých mušek. Jak na to jednou příjdeš, pak je to brnkačka. Trošku to zlehčuji, ale toto jsou fotky hodně podbízivé, prosté ofocení něčeho. Kdyby tam člověk hodil kýbl, tak bys řekl kýbl. Takto řekneš sova. Připouštím, najít sovu je obtížnější, jak najít kýbl.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:25 ® Libor reakce na …
-
ZN> máš asi pravdu, určitá zkušenost a zručnost tu ale potřeba bude. Je ale fakt že čekat na ni takto v přírodě, tak by čekal a nedočkal by se
reagovat. Krom toho letící sádrový trpaslík by byl jistě rychlejší než ta sova
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:21 ® toulovec reakce na …
-
ZN> hele ty sádrovej trpaslíku, narazil jsem na ní na netu, vzpomněl si na ni tak jsem ji sem flák, líbí se mi
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:20 ® Libor reakce na …
-
toulovec> to má dvě velký oči
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:19 ® Libor reakce na …
-
ZN> ty jo, tys to zase opepřil
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:19 ® toulovec
-
nebo todle má taky oko a myšlenku, včetně názvu http://www.fotoaparat.cz/index.php?…
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:19 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> měli jí. Radek Demjan a Zdeněk Souček, světla bylo mraky, tedy pokud jsme fotili mimo les, 1/8000 nebyl problém.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:18 ® ZN reakce na …
-
toulovec> chjo. Dej si do vyhledávače sova fotky a máš jich tam milion. Fotka je to pěkná, ale to je tak vše. Nechci MP-čkovi lést do prdele, ale určitě tady měl aspoň dvě fotky nějakých kosů lepší. U té tvojí z odkazu je až příliš patrné, že technika a sekvence dokáží mnohé, autor tam nic nepřidal. Skutečně nic. Je to sádrový trpaslík. Podbízivý, barevný, technicky dost dobře udělaný.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:16 ® MP-E65mm reakce na …
-
toulovec> jj, je pravdou, že na sovičkách, výrech atd. jsou nejzajímavější kukadla. Ona letovka z boku má taky něco do sebe, ale oči jsou oči.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:16 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> měl někdo na ws 400 f5.6 ? Světla bylo dost soudě podle času u tvojí fotky, tak soudím že by to nebyl asi problém…
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:15 ® toulovec
-
dedacek> já nefotím, já jsem fotografický vědec teoretik a kritik :o)) Takže vlastně takovej Knížák
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:14 ® Libor reakce na …
-
toulovec> souhlas, parádní fotka.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:12 ® toulovec reakce na …
-
MP-E65mm> mně se konkrétně na týdle sovičce líbí čelní pohled, není u letovek tohoto typu tak častá. A ta středová kompozice mi tam sedla jak prcka na hrnec
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:10 ® ZN reakce na …
-
dedacek> NIKON
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:09 ® MP-E65mm
-
dedacek> Canon
EDIT : ONLY
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:07 ® dedacek
-
Mistři fotořemesla mohli by jste k fotkám přihodit značku fotoaparátu , kterým fotografujete?
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:01 ® MP-E65mm reakce na …
-
toulovec> jj, to je pěkný. Ty pohledy sov jsou impozantní, mají takové výrazné a uhrančivé oči. Tady si chce nastavit ostření na servo a sypat to do něj
reagovatčím rychlejší tím lepší
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:55 ® toulovec reakce na …
-
MP-E65mm> toto se mi líbí mooc http://www.fotoaparat.cz/index.php?…
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:21 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Já sem vyrazil,bylo zataženo takže nic moc.Když sem dorazil domů,vylezlo slunce a byla krásně modrá obloha.
reagovatPak už sem zase neměl čas já.
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:09 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> do toho počasí bych nepustil ani křečka
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:52 ® sus1
-
Včera bylo krásně ojíněno.Byl jste někdo někde něco nacvakat??
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:04 ® regulus reakce na …
-
sethy> jezdím k vám minimálně jednou do roka, mám tam obchodní zájmy,
je to dycky prakticky jen na otočku, myslím tim ráno tam, odpoledne zpět, navíc je to v týdnu, kdy ty seš nejspíš pro změnu v Brně.
džigit> ano kapinku se to kácí, jsou programy co to umí spravit, jen to neumím, nebyl čas se to naučit. Jen jsem ty fotky narychlo upravil, mimochodem JŠ je krásnej barák i uvnitř.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 11:59 ® sethy
-
regulus> Cos u nás dělal? Že se neozveš. Tohle mě fotit vůbec neláká, ale asi je to tím že tu žiju od malička…
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 8:25 ® džigit
-
regulus> ta „justiční“ je nějak na šůro,jako naše justice
reagovat