Chytej.cz

Fotografování ryb

1.3.2009 | filip111 | 787.948 zobrazení | 18.360 odpovědí

Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 25. ledna 2010 ve 20:02 ® sus1 reakce na …

sethy> šedesátka ??to už slejzají nehty.:-))

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 15:28 ® MP-E65mm
MP-E65mm

regulus> a proto posílám jednu zobounovku :-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img11586.jpg
Pondělí 25. ledna 2010 v 15:17 ® regulus
regulus

Jestli budete takhle pokračovat, tak přejmenuju fórum na „Chlastání u vázání mušek“ :-D

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:52 ® sethy reakce na …
sethy

MP-E65mm> Jenze do čech se dobrá slivovice nevyváži:), a je pravda že může být i hodně hnusná, když se nečo nepovede. Kupovaná v obchodě to je děs a hruza:) Dovezu kousek té naší šedesátky :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:49 ® MP-E65mm
MP-E65mm

regulus> je to jediný chlast co mě opravdu chutná. Když pominu mojito apod. mě např. slivoce smrdí a když jí pozřu tak to cítím z huby celej den a to muže být sebekvalitnější (osobně to nepoznám) brrrr :-) modní prvek v tom je také :-)

EDIT: nepiju každou, prakticky jen tuto http://www.sierratequila.cz/

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:32 ® regulus reakce na …
regulus

tomashr> no vono se mrví skoro všecko, hlavně to co se dostane trochu do módy (u tequily to soudím podle mých dětí), chytnou se toho obchodníci (pokud se tomu tak dá říkat) a rozjedou vekovýrobu patoku s přijatelnou prodejní cenou, minimálními výrobními náklady a obrovskými zisky. Mimochodem, zajímavej článek. Obávám se, že jsem tedy pravou tequilu nejspíš nikdy nepil.

MP-E65mm> tak bouchanou už vůbec ne, dcera mě vyprovokovala a tak jsem to jednou zkusil a fakt nechápu, co v tom kdo vidí.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:23 ® sethy
sethy

Slivovice, jedině slivovice:) Pocházím ze Zlína, pulku rodiny mám ve Vizovicích, co bych tak mohl jinyho pit :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:09 ® tomashr reakce na …

regulus> No, ona s tou solí a citrónem je to jen taková evropská (či spíše USA) vymyšlenost, Mexičani to dělají malinko jinak. Viz třeba tento souhrn : http://cestovani.idnes.cz/…/igcechy.asp?… – člověka to až lehce zdeptá, jak se tequila mrví. I když vlastně proč, ono to se slivovicí mimo její domovinu není o moc lepší, že…

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:57 ® MP-E65mm
MP-E65mm

regulus> já ty vaše „patoky vyškovské“ nepiju, mě stači když to cítím a bolí mě celej člověk. :-) Tequilu s citronem a solí nepiju, zásadně bouchanou, ale ojediněle. Jednou maximalně dvakrat za rok :-)

EDIT: a vzhledem k tomu, že je začátek roku, tak nevím jak to dopadne :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:53 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

tomashr> vím to, proto jsem to dal do uvozovek. Kaktus zní líp než sukulent :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:51 ® regulus
regulus

tomashr> a není to jedno, chlast kterej se musí pít s citrónem a solí, aby byl poživatelnej … Pf Pf Pf

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:50 ® regulus reakce na …
regulus

MP-E65mm> no tak to teda nevím, z dobrý slivovice ju máš jak z praku, ale palice nebolí, pokud to ovšem nezamícháš. :-)) )

Ještě k tomu místu, tejden před tím má být v Brně v noci až –25 (podle dlouhodobý předpovědi), tak to bude asi sranda a jestli ještě napadne „trochu“ sněhu, bude to ještě veselejší. :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:49 ® tomashr reakce na …

MP-E65mm> V tequile žádný kaktus není!! Je tam agáve, což je sukulent – jsi normální botanický barbar :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:34 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

regulus> a není jedno jestli to je valašský penicilin nebo mexický :-) „kaktus“ nebo švestka, nevidím v tom rozdíl :-) palice po tom třeští stejně :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:29 ® sus1 reakce na …

Libor> To je fakt,pak to hned vše vypadá lépe.:-)) )Ale jenom vypadá.:-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:26 ® regulus reakce na …
regulus

MP-E65mm> tak to ti člověče nevím, s tou teqilou si asi vedle jak ta jedle, tohle opravdu nepiju, vlastně tvrdej chlast nepiju skoro vůbec a když tak, tak su děsně mlsnej, pouze přírodní, nejlépe takový to modrý a oranžový destilovaný ovoce. ;-) No ale škopek si spolu mát můžem.

Jinak co se toho motání týká, tak motání chlupatejch háčků si raděj občíhni u někoho jinýho, v mým případě fakt není co obkoukávat a vysvětlovat už vůbec ne.

ZN> by mě zajímalo, jak ty to můžeš vědět, sem tě zahlídl jen na začátku, pak už jste kdesi zalezlí koštovali valašskej penicilin a pak jsi se nenápadně ztratil. :-D

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:25 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Libor> Jonatán v akci :-) už sis pořešil ten pátek?

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:11 ® Libor reakce na …
Libor

sus1> kašli na kvalitu a dej si paňáka :-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img11585.jpg
Pondělí 25. ledna 2010 ve 12:27 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sus1> pokud myslíš technickou kvalitu tak v tomto případě s Tebou souhlasím. Proto jsem napsal co jsem napsal, mě vnitřně uspokojuje raroh v protisvětle a s dvěmi pírky.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 12:18 ® sus1

MP-E65mm> To víš ,to je závist, já to klidně přiznam.:-)) Ale utěšuju se tim, jak píše ZN,že kvalita fotky neni prvořadá.:-)) Nooo,utěju,no:-(

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 11:52 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

ZN> Aspoň mi pomůže při tom mém motání (jiné slovo pro to nemám ) :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 11:47 ® ZN reakce na …
ZN

MP-E65mm> s regulem? No, to nevím. Minule se nehnul od svěráčku:-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 10:39 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sus1> :-) :-) ty si nedáš pokoj :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 10:38 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

osprey> díky, byla tam výhoda, že jsme si víceméně mohli říci kudy má letět (ne vždy to vyšlo) třeba u toho orla mořského jsme fotitli na zamrzlém rybníce a pozadí jsme si vyladili taky. Škoda, že byl sníh, měli jsme připravenou rybu, bohužel zapadla do sněhu a nebylo to ono. Raroh byla třešnička na dortu byl to poslední dravec , kterého jsme fotili a stálo to za to :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 10:33 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sethy> já si vezmu jen širokáč a makro sklo, kdyby se mi tam líbila nějaká moucha tak abych měl vzpomínku :-) :-) :-) no a svěráček a zbytek těch krámů :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 10:23 ® sethy reakce na …
sethy

MP-E65mm> Tak to jsem na tom stejně, ale kvuli tomu tam jedu, at se neco naucim, pokecam a treba se i neco priucim ohledne foceni:) Chtel jsem vzit i ten svuj fotak, ale jelikoz pojedu rovnou ze skoly, tak bych toho uz mel moc, staci ze potahnu ten sverak :-D

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 10:16 ® MP-E65mm
MP-E65mm

sethy> na 99,9% jedu a sám nevím co tam budu dělat. Vázat neumím, to co jsem smotal doma je pro smích tak budu sondovat co se dá " copyright only" :-) :-) no a při te přiležitosti se nachomejtnu k baru a povodím si tam s Regulem tequilu. A až se budu motat tak něco vyfotím (mám přeci stabík) :-) :-) :-)

Ven rozhodně nepůjdu, budu rád když se tam dostanu (vzhledem k tomu kde to je)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 10:08 ® sus1

Noooo, ale má to cenu si kupovat objektiv za 100tis., když ty fotky potom kolega zahazuje??!!:-))

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 0:48 ® regulus
regulus

sethy> ale prdlačky, prostě budeš chvilku vázat, chvilku sedět u baru a chvilku se může plkat třeba o focení …

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 0:12 ® osprey
osprey

MP-E65mm> Moc pěkný. Raroh s pírky a orli se mi líbili nejvíc. Mimo jiné i proto, že se tam povedlo to pozadí. Za tím výrem je moc skvrnité.

Ale radost na to koukat na všechno.

reagovat