Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 786.469 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. prosince 2009 v 1:14 ® Libor reakce na …
-
Luban> ano v pohodě, však já Ti rozumím. Souhlas. A dokonce myslím že bude fajn když se rozepíšeš častěji. A teď mizím nebo ráno v 5 nevstanu, Dobrou.
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 1:12 ®
-
Libor:ale tých fotiek rýb je tu kurevsky málo:D Ja to ale nemyslím v zlom,len ja by som tu svoju fotografiu nedal,pretože či chcem ,či nechcem s odstupom času zistím,že sú to len momentky,bez nejakého nápadu,aj keď fotené relatívne slušným aparátom…Proste gýč…
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 0:58 ® Libor reakce na …
-
Luban> je to tak, na fotoserverech bych se ztratil ubičován v davu. Cíl je se někam pohnout a mě se tu líbí. Navíc s rybama je to sakra těžký, kdyby se nehýbaly a mohly být na vzduchu dlouho, to by se dalo čarovat…, tohle ale hned tak nikdo na fotoserveru nepochopí. Já sem vkládám své průměrné fotky průběžně, ale třeba ZN sem průměrnou nikdy nedá, prostě jí sem nepustí, protože je třeba nedělá? Nevím. Já nechci tvořit umění, ale chci sem tam vyfotit dobře rybu. V podstatě máš Ty i ZN ale pravdu, je to jen jiný pohled na věc.
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 0:57 ® reakce na …
-
MP-E65mm:Áno,záleží na akej úrovni to chceš robiť…
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 0:47 ® MP-E65mm reakce na …
-
Luban> ne všechno musí být umění.............
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 0:35 ®
-
osprey:To je skôr výnimka,že sa tu zapojím do diskusie…Ale čo sa týka fotografie,tak ja viem presne kde ZN smeruje,fotografia je proste umenie,na to je potrebný talent,je to ako u hudobného sluchu,na hudobný nástroj sa človek naučí hrať,ale začne spievať a je koniec.A tak je to s fotografiou. Môj názor znie,že všetky fotky uverejnené v tejto diskusii sú dobré…Ale len pre tento server.
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 0:34 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> nahodou ta pštrosí palice je fajn..........
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 0:08 ® osprey
-
Luban> To mě těší. Fakt. Já se prostě jen snažím, aby tu běžela diskuze – a vidíš, zapojil ses i ty.
Za rok udělám možná dvě tři slušné fotky, ale potřebuju stovky a užil bych i tisíce (když sem denně tři dám…).
Myslím, že ZN by ze mě rád viděl lepšího fotografa. Asi bych mohl být, ale musel bych to přestat dělat v poklusu a myslet opravdu na to focení
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 23:49 ® reakce na …
-
osprey:Aby si si nemyslel,že som reagoval na teba…Myslel som to všeobecne a do tej kategórie,čo som písal dávam aj seba:)
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 23:42 ® osprey
-
ZN: Pokud jsi chtěl okomentovat kvalitu mnou vložených fotek, pak si uvědom, že kdyby to byly opravdu dobré fotky, prezentoval bych je jinde. Mám málo dobrých fotek a nedělám si iluze, že ze mě někdy bude člověk, který si opravdu zaslouží označení fotograf. Nemám do budoucna žádné velké ambice.
Pokud jde o ty srazy, organizuju je proto, že mě to baví a možná mě kontakt s lidmi, co tam jezdí, postrčí trochu dál.
Tyhle fotky byly dost dobré na to, aby oživily skomírající diskuzi, kde po nich zítra neštěkne ani pes. Tak jsem je sem dal.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 23:18 ® reakce na …
-
ZN:proste sa musíš zmieriť s tým,že digi zrkadlovka sa dá dnes kúpiť za pár korún,to znamená len to,že z bežných fototuristov s kompaktami na krku sa stávajú profíci zo zrkadlovkou základnej rady,plus setový objektív tak 18–55mm(kúpené v e-shope v akcii)s tendenciou fotiť všetko,čo sa hýbe a čo sa nehýbe,ale hlavne každú fotografiu je treba poistiť v móde „full auto“:) Na druhú stranu,aj fotoalbum plný gýčov má svoje čaro…aspoň pre autora:)
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:48 ® osprey reakce na …
-
Libor> Já mám daleko lepší plány, ale naučil jsem se, že lepší je postupovat pomaleji. Pro začátek bych to viděl na jeden sraz u někoho doma, klidně zase u mě a jeden někde dál. Zapřáhneme i HaDa.
Kdyby tě ty plány zajímaly moc, napiš osobku.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:45 ® ZN reakce na …
-
osprey> popravdě, ..... EDIT
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:42 ® Libor reakce na …
-
osprey> Fotosrazů by mělo být víc jak jeden do roka, dva by se zkousnout daly ne?
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:40 ® Libor reakce na …
-
sus1> já nemám latinskej nick jako Ty, po tobě by šel, zachrání Tě už jen nařízení evropský unie
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:28 ® osprey reakce na …
-
sus1> Není to tak zlý. Rosničky nekoušou, co se tchoře týče, já nemám čich a řezník má koho zabíjet a potřebuje živé zákazníky.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:27 ® osprey reakce na …
-
Libor> A to mi říká někdo, kdo to má kousek k Berounce? Vždyť tam máte havěti dost, ne?
Mimochodem. Domluvil jsem jeden z budoucích fotosrazů. Penzion co vlastní kamarád, fotograf, canonista, 400 m od Vltavy nad Lipnem. Kdybys to viděl, budeš slinit tak, že ještě v Práglu zaznamenají zvýšený průtok.
Otázka je, kdo a kdy by tam jel. To jsem neřešil.
Jo – a v zimě mu chodí laně pod okny.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:24 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Tak to už by si byl dávno mrtvej.
reagovatRadši to nezkoušej.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:22 ® Libor reakce na …
-
osprey> chtěl bych bydlet tam kde bydlíš ty, mezi rosničkama, tchořema a hlavně vedle řezníka.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:20 ® Libor
-
osprey> sus mluví o politikách, taky vám nejde ta hlavní přepínací signalizace nových příspěvků?
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:19 ® sus1 reakce na …
-
osprey>
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:17 ® osprey
-
A ještě. Nejhorší bylo vyfotit tu želvu. Ty mrchy jsou neskutěčně hbitý…
sus1: Bydílka jsou projev kreativity nebo ti ujela ruka?
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:15 ® osprey
-
Tak ještě…
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:13 ® sus1
-
osprey> Na těch bydílkach tam sedí pěkně.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:12 ® osprey reakce na …
-
sus1> Dravcům vyhovuje, když sedí víceméně volně. Důležité je, aby je vzali každý den proletět a měli je uvázané tak, aby na sebe nemohli.
A fotí se tam dobře, protože člověk nemusí řešit pletivo.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:09 ® Libor reakce na …
-
osprey> jo tlačenka…
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 21:49 ® sus1
-
osprey> No to tam máš teda pěknej čurbes.
kde co.
V tej Plzni jsou ti dravci pěkně pohromadě.
reagovatLíbí se mě tam, jak je maj venku uspořádaný.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:46 ® osprey
-
Pánové, zapomněli jste, že škola je jeden velký zvěřinec… A po zahradě mi běhá kdeco. Jeden čas i tchoř.
Jinak místo činu – ZOO Plzeň, květen.
Už jsem se dopracoval k tomu, že si dělám pořádek ve fotkách z května
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 21:43 ® sus1
-
osprey> To já jsem sem dával nedávno fotky a bylo tady mrtvo 3 dny?!!
Ve 20:26 – šel bych od toho zrcadla příště dál??!!
Jinak jsou pěkný.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 21:39 ® LuboO
-
osprey> apropo, toho pašika uz krmiš na zraz?
reagovat