Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 785.464 zobrazení | 18.360 odpovědíTohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:14 ® cercer
-
reagovat
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:13 ® Sander reakce na …
-
sus1 > enem esi to nebylo oběma levýma hele, to by pak vše vysvětlovalo :o)))
reagovat - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:10 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> A to sem držel oběma rukama ty woe.???!!
reagovat)
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:08 ® cercer reakce na …
-
sus1> tak bacha pro příště…až zas na něco sáhneš a vyleze uplně něco jiného,budeš se divit!
reagovat - Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:54 ® sus1
-
Dneska jsem fotil,na něco sem sáh a vylezlo tohle.Zkoušel jsem to pak znova a ani náhodou sem na to nepřišel, jak.
reagovat - Úterý 10. listopadu 2009 v 19:57 ® tomashr reakce na …
-
Libor> Na okraj řečeno – cestování po USA je extrémně levné, při delším pobytu aby se rozpustila letenka to patří k nejlevnějším variantám dovolené (v USA jsem byl pracovně už hodněkrát, takže to jsou postřehy z praxe). Dovolím si odhadnout, že pro nějakých 14 dní rybyřiny by to už vyšlo třeba proti Norsku jednoznačně levněji… Takže vymysli termín a jedeme
reagovatDoporučuji leden na Floridě či v Kalifornii – příjemné…
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:50 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Vem v tej bance o pětistovku víc,píju Tulamorku.
reagovatDíky.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 18:35 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Tak to ještě abys vybral tu banku, co budeme muset cestou vykrást…
reagovat - Úterý 10. listopadu 2009 v 17:57 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> jo a taky musíme zajít do „Béháčka“
reagovat, když už tam budem
- Úterý 10. listopadu 2009 v 17:55 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> Jak business class??? Soukromý tryskáč, jinak neletím
reagovat - Úterý 10. listopadu 2009 v 17:08 ® Libor
-
Co kdyby jsme tu slezinu udělali v New Yorku v restauraci „Zlatá Praha“? Zarybařit si na řece Hudson, navštívit mrakodrap s fototechnikou, poklábosit a pak zase zpátky. Nikdo by alespoň nemohl nadávat že to má jinak daleko
reagovatMám letadlo rezervovat v business class??
- Úterý 10. listopadu 2009 v 9:16 ® sus1
-
Neni to reklama,toho pána neznám,jen jsem koukal na jeho fotky. http://www.fotokunc.cz/new/new.php
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 23:46 ® sus1
-
Pokud někdo bude chtít,tak si najděte fotky Zakázaná Šumava.Černobílé ale ty sou teda.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:18 ® Prutos reakce na …
-
osprey> S Tebou kdykoliv, kamkoliv..i na konec světa
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:13 ® MP-E65mm reakce na …
-
tomashr> já to opravdu nechci hrotit, ale 5.12. jdu postrašit dceru čertem. ( přítulku taky )
Jsem pro termín 25.11.
PS: a pak, že se přizpůsobím co? jahaha
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:07 ® sus1 reakce na …
-
Prutos>… poté,co to tu osprey napsal a tet ví prd.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:05 ® osprey
-
Prutos: To přece musíš vědět. Sus1 jednoznačně prohlásil, že jedeš 25.11. večer se mnou
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:11 ® regulus reakce na …
-
tomashr> já se pro jistotu odpojím
reagovat)
Mě ber jen tak mimochodem, v klidu to domluvte jak vám to bude vyhovovat, já se do toho buď trefím nebo ne, bylo by to fakt jen na skok, musel bych před osmou vypadnout. Předpokládal jsem nějakej večerní termín, proto jsem se ptal na ten čas, je jasný, že se musíte přizpůsobit tomu jak kdo z vás dlouho trčí v práci. Já to zase bral tak, že tam stejně budu muset jet, tak proč to nezkombinovat s poklábosením.
Sobota samozřejmě nehrozí, to asi chápeš. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:11 ® tomashr reakce na …
-
MP-E65mm> Tak velmi stylový termín by byl o sobotu později – 5.12. jako mikulášské rybaření
reagovatNe, ode mně zatím dost, od teď shromažďuji názory a za pár dní něco vyhlásím…
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:08 ® MP-E65mm reakce na …
-
tomashr> No mě by se to právě hodilo v týdnu. Ten víkend 28–29.11. nemůžu, přislíbil jsem učast na jiném fotopivu ( Sraz wildlife fóra v Olomouci).
Sakra to bude ještě zajímavé
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:02 ® Prutos
-
Kruciš…a kam že to jedu? A kdy?
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:58 ® sus1
-
regulus> Najdi mě jinej spoj,debata od 18hod a odjezd ve 20.06??to nee.
reagovatTo by Praha na mě neměla vzpomínku.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:49 ® tomashr
-
regulus> Napojím se na regula, ale je to přirozeně na všechny… Vidím to asi takhle: slezinu v Praze v hospodě letos uděláme. Termín asi jednoznačně na večer – začátek tak 18h, ve všední den by to bylo „v pracovní době“ asi problém. Naproti tomu ale vůbec netrvám na tom termínu 25.11., to jsem opravdu navrhl jen jako první nástřel „ať je o čem jednat“. Pokud by někdo měl zájem, ale zásadně by chtěl jiný termín, tak nechť se mi ozve (klidně do soukromé pošty), viděl bych to na „sběr dat“ tak do konce tohoto týdne a pak dám návrh, který už by byl míněn naprosto vážně a konkrétně.
Jako alternativní variantu bychom mohli někam sednout pro změnu v sobotu třeba už na oběd a třeba to zkombinovat s takovým „rybářským happeningem“ u Vltavy. Třeba na nábřeží u železničního mostu – to je takový stylový „urban fishing“, ale pozor – nepodceňovat, ryb je tam plno, třeba minulou sobotu jsem tam i přes zimu dostal hezkého cejna a pár plotic, velmi bych se divil, kdybychom nic nechytli a třeba by vyšla i nějaká fotka… Opět to berte jako návrh k diskusi, ke kterému se lze libovolně vyjadřovat a případně něco domluvit – tady je asi první reálný termín 29.11.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:47 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Na ten objektiv nefotim.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:44 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> když vyhovoval mě (v době kdy jsem začínal se zrcadlem) tak musí i tobě, upřímně ten objektiv není žádná sláva, ale to jsem ti říkal, nicméně na seznámení s tělem bohatě stačí
Jsem rád, že jsi spokojen
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:36 ® sus1
-
MP-E65mm> Joooo, jen tak mimochodem sem byl nebo tedy foták pochválen i objektiv od pána,kterej se tim hoooooodně zabejvá a dlooooooouho.Sem trochu povyrost.
reagovatnechal jsem si cvičně od něj udělat nějakou fotku.Chtěl jsem hodnocení,ne ty med.řeči pro zákazníka ,ale opravdu hodnocení.Jsem spokojen.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:36 ® MP-E65mm reakce na …
-
sus1> kde kdy co jak
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:34 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Ty asi nečteš,vid???
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:32 ® MP-E65mm
-
osprey> ty nás ale napínáš
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:29 ® cercer
-
osprey> to byl jen návrh…a jak navrhovatel píše-naprosto nepodstatný
reagovatteprv se bude navrhovat..prostě nebraň se..neutečeš tomu