Chytej.cz

Fotografování ryb

1.3.2009 | filip111 | 785.464 zobrazení | 18.360 odpovědí

Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:14 ® cercer
cercer
:-D :-D
reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:13 ® Sander reakce na …
Sander

sus1 > enem esi to nebylo oběma levýma hele, to by pak vše vysvětlovalo :o)))

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:10 ® sus1 reakce na …

cercer1> A to sem držel oběma rukama ty woe.???!!:-)) )

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:08 ® cercer reakce na …
cercer

sus1> tak bacha pro příště…až zas na něco sáhneš a vyleze uplně něco jiného,budeš se divit!:-D

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:54 ® sus1

Dneska jsem fotil,na něco sem sáh a vylezlo tohle.Zkoušel jsem to pak znova a ani náhodou sem na to nepřišel, jak.:-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img10900.jpg
Úterý 10. listopadu 2009 v 19:57 ® tomashr reakce na …

Libor> Na okraj řečeno – cestování po USA je extrémně levné, při delším pobytu aby se rozpustila letenka to patří k nejlevnějším variantám dovolené (v USA jsem byl pracovně už hodněkrát, takže to jsou postřehy z praxe). Dovolím si odhadnout, že pro nějakých 14 dní rybyřiny by to už vyšlo třeba proti Norsku jednoznačně levněji… Takže vymysli termín a jedeme :-) Doporučuji leden na Floridě či v Kalifornii – příjemné…

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 v 19:50 ® sus1 reakce na …

osprey> Vem v tej bance o pětistovku víc,píju Tulamorku.:-)) Díky.

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 v 18:35 ® osprey reakce na …
osprey

MP-E65mm> Tak to ještě abys vybral tu banku, co budeme muset cestou vykrást…

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 v 17:57 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Libor> jo a taky musíme zajít do „Béháčka“ ;-) , když už tam budem :-)

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 v 17:55 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Libor> Jak business class??? Soukromý tryskáč, jinak neletím :-)

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 v 17:08 ® Libor
Libor

Co kdyby jsme tu slezinu udělali v New Yorku v restauraci „Zlatá Praha“? Zarybařit si na řece Hudson, navštívit mrakodrap s fototechnikou, poklábosit a pak zase zpátky. Nikdo by alespoň nemohl nadávat že to má jinak daleko :-) Mám letadlo rezervovat v business class??

reagovat
Úterý 10. listopadu 2009 v 9:16 ® sus1

Neni to reklama,toho pána neznám,jen jsem koukal na jeho fotky. http://www.fotokunc.cz/new/new.php

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 23:46 ® sus1

Pokud někdo bude chtít,tak si najděte fotky Zakázaná Šumava.Černobílé ale ty sou teda.

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:18 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> S Tebou kdykoliv, kamkoliv..i na konec světa :-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:13 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

tomashr> já to opravdu nechci hrotit, ale 5.12. jdu postrašit dceru čertem. ( přítulku taky )

Jsem pro termín 25.11.

PS: a pak, že se přizpůsobím co? jahaha

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:07 ® sus1 reakce na …

Prutos>… poté,co to tu osprey napsal a tet ví prd.:-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:05 ® osprey
osprey

Prutos: To přece musíš vědět. Sus1 jednoznačně prohlásil, že jedeš 25.11. večer se mnou:-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:11 ® regulus reakce na …
regulus

tomashr> já se pro jistotu odpojím :-)) )
Mě ber jen tak mimochodem, v klidu to domluvte jak vám to bude vyhovovat, já se do toho buď trefím nebo ne, bylo by to fakt jen na skok, musel bych před osmou vypadnout. Předpokládal jsem nějakej večerní termín, proto jsem se ptal na ten čas, je jasný, že se musíte přizpůsobit tomu jak kdo z vás dlouho trčí v práci. Já to zase bral tak, že tam stejně budu muset jet, tak proč to nezkombinovat s poklábosením.
Sobota samozřejmě nehrozí, to asi chápeš.

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:11 ® tomashr reakce na …

MP-E65mm> Tak velmi stylový termín by byl o sobotu později – 5.12. jako mikulášské rybaření :-) Ne, ode mně zatím dost, od teď shromažďuji názory a za pár dní něco vyhlásím…

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:08 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

tomashr> No mě by se to právě hodilo v týdnu. Ten víkend 28–29.11. nemůžu, přislíbil jsem učast na jiném fotopivu ( Sraz wildlife fóra v Olomouci).

Sakra to bude ještě zajímavé :-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:02 ® Prutos
Prutos

Kruciš…a kam že to jedu? A kdy?

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:58 ® sus1

regulus> Najdi mě jinej spoj,debata od 18hod a odjezd ve 20.06??to nee.:-) To by Praha na mě neměla vzpomínku.:-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:49 ® tomashr

regulus> Napojím se na regula, ale je to přirozeně na všechny… Vidím to asi takhle: slezinu v Praze v hospodě letos uděláme. Termín asi jednoznačně na večer – začátek tak 18h, ve všední den by to bylo „v pracovní době“ asi problém. Naproti tomu ale vůbec netrvám na tom termínu 25.11., to jsem opravdu navrhl jen jako první nástřel „ať je o čem jednat“. Pokud by někdo měl zájem, ale zásadně by chtěl jiný termín, tak nechť se mi ozve (klidně do soukromé pošty), viděl bych to na „sběr dat“ tak do konce tohoto týdne a pak dám návrh, který už by byl míněn naprosto vážně a konkrétně.

Jako alternativní variantu bychom mohli někam sednout pro změnu v sobotu třeba už na oběd a třeba to zkombinovat s takovým „rybářským happeningem“ u Vltavy. Třeba na nábřeží u železničního mostu – to je takový stylový „urban fishing“, ale pozor – nepodceňovat, ryb je tam plno, třeba minulou sobotu jsem tam i přes zimu dostal hezkého cejna a pár plotic, velmi bych se divil, kdybychom nic nechytli a třeba by vyšla i nějaká fotka… Opět to berte jako návrh k diskusi, ke kterému se lze libovolně vyjadřovat a případně něco domluvit – tady je asi první reálný termín 29.11.

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:47 ® sus1 reakce na …

MP-E65mm> Na ten objektiv nefotim.

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:44 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sus1> když vyhovoval mě (v době kdy jsem začínal se zrcadlem) tak musí i tobě, upřímně ten objektiv není žádná sláva, ale to jsem ti říkal, nicméně na seznámení s tělem bohatě stačí :-)

Jsem rád, že jsi spokojen :-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:36 ® sus1

MP-E65mm> Joooo, jen tak mimochodem sem byl nebo tedy foták pochválen i objektiv od pána,kterej se tim hoooooodně zabejvá a dlooooooouho.Sem trochu povyrost.:-) nechal jsem si cvičně od něj udělat nějakou fotku.Chtěl jsem hodnocení,ne ty med.řeči pro zákazníka ,ale opravdu hodnocení.Jsem spokojen.

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:36 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sus1> kde kdy co jak :-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:34 ® sus1 reakce na …

MP-E65mm> Ty asi nečteš,vid???:-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:32 ® MP-E65mm
MP-E65mm

osprey> ty nás ale napínáš :-)

reagovat
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:29 ® cercer
cercer

osprey> to byl jen návrh…a jak navrhovatel píše-naprosto nepodstatný:-) teprv se bude navrhovat..prostě nebraň se..neutečeš tomu:-D

reagovat