Vyhledávání
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | 781.947 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:14 ® ZN reakce na …
-
MP-E65mm> myslím si, že fotit proto, aby se to někomu líbilo, je právě ta cesta k čtení BLESKu. Jasně, když se fotka líbí, je to ta třešnička na dortu, ale nemělo by to být primární. Fotka by měla něco vyjadřovat, říct, nějaký osobní pohled, náladu, pocit, prožitek. Je to složité, ale je to tak.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:11 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> mimochodem, tvůj čip by potřeboval technický služby
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:09 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> taková atlasovka na rychlo upravená
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:04 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> nejdou mi vkládat fotky, jen po jedné
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:01 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> vždyt je dobrý.............portrétovka jak vyšitá
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:00 ® MP-E65mm reakce na …
-
ZN> ono je těžké vyfotit krajinu tak aby to nebylo kliše nebo kýč..............a když to vyfotíš podle svých představ tak se to zase nebude líbít ostatním. ted je otázkou proč to vyfotit resp. jak, jestli pro sebe a nebo pro někoho............
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:00 ® Libor reakce na …
-
Sander> neboj psa neberu, ale ještě jsem mu to neřek. Barák pěknej.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:57 ® Sander
-
Dnes jsem si zaházel v pěkné části řeky. Přibylo zde rybářů, lodí, a fiška zmizela. Oběsil se jeden tloušť.
Tenhle barák cvaknu snad vždcky když jdu kolem.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:57 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> berme to tak , že jsme tady pouze na návštěvě, tak proč si ten život neužít dle svý představ ( ne každýmu se to podaří)
Tak to mě fakt mrzí, o víkendu jsem v práci.Jinak bych neváhal. Ale pokud můžeš víceméně kdykoliv tak ve čtvrtek ( příští týden ) bych rád zajel. Vzal bych všechny ty svoje krámy aspoň by sis to mohl vyzkoušet.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:54 ® ZN reakce na …
-
MP-E65mm> já proti krajinám nic nemám. Proč taky. Jen mě štve to klišé za každou cenu.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:53 ® ZN reakce na …
-
osprey> jasně, na světě je krásně. někteří si to ale zbytečně kurví.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:52 ® Libor
-
osprey> jsem taky venkovan
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:51 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> a mě právě nejvíc bavěj, hlavně sarančata, kobylky se dost lesknou, saranče ne.........chce to , ale trpělivost..........
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:51 ® osprey
-
Sander: I když se bojím, že dvakrát by to nezkusil. Po několika letech (urychlen tahem, nikoli kopancem) přes půl kuchyně už vzdal i mě…
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:49 ® osprey
-
ZN: Jo. I když se na to asi dívám z jiného úhlu, dospíváme ke stejnému závěru.
Nicméně pořád ten svět ještě stojí za to.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:48 ® MP-E65mm reakce na …
-
ZN> Mochitko já rád
reagovat)) co se týká těch krajin tak to bylo pouze pro ilustraci co je nejvíc žádané.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:46 ® Sander reakce na …
-
Libor > psa nech doma. Činčilák by mu obskočil nohu.
:o)))
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:45 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> My to plánujem od zítřka odpoledne přes celý víkend. Myslím, že by ses ještě vešel, ale můžeš se stavit kdykoli.
Rád bych s tím svým fotografováním trochu pohnul, tak si hledám známé mezi fotografy fotícími přírodu. Jako venkovan můžu nabídnout hlavně ty objekty před objektiv. Je toho tu dost.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:44 ® Libor
-
MP-E65mm> taky jsem zkoušel fotit koníky, ale je to pakárna, navíc makro mi ukázalo jak mám zasviněnej čip. Osprey> to mi připomělo že bych si měl zabalit nějaký věci
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:41 ® ZN reakce na …
-
MP-E65mm> krajina nekrajina, zvěř nezvěř, technika netechnika, fotka zůstane vždy fotkou. Lidi taky kupují nejvíc BLESK, největší škvár na trhu, dobré knížky se taky kupují málo, pije se mochito. Svět se v prdel obrací.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:40 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> ted jsem si to vygoogloval, jako tam musí být hmyzí ráj..............já se nebráním ničemu, jsem pro všechnu „špatnost“
Kdy že to plánujete?
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:20 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Krásný papuchalk. Asi sis všiml, že jsem si sem pozval kluky na nějaký fotosraz. Kdybys měl někdy zájem a lákala tě třeba SPR Řežabinec a podobné věci, dej vědět, mám to za domem.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:16 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> uplně si to dokážu představit...........jak to tam dnes vypadá............ to je ta nová doba…internet,PC, jen hrstka lidí se zajímá co kolem nás líta atd.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:13 ® MP-E65mm
-
o kompozici vím, jen se mi líbi ty rozmázle křídla.........to byla opravdu poslední, dnešní dávku jsem si již „vypatlal“
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:12 ® osprey
-
MP-E65mm: Divíš se? Učil jsem děcka biologii a 50% deváťáků nepozná vrabce nebo lípu. A nenacpeš to do nich, je jim to jedno. Dokonce bych řekl, že měšťáci jsou na tom o něco líp než děcka z malého města.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:11 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> jj, měl by být rozhodně kvalitnější už jen v tom, že je odolnější proti vlhkosti a ted mužem s klidným svědomím řící, že i proti slizu všeho druhu
reagovattedy ty, já zatím tu praxi nemám
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:07 ® MP-E65mm reakce na …
-
ZN> nikdy jsem tu noční krajinu nezkoušel, tak proto...............jinak krajinu moc necvakám, spíš jako dokument kde jsem byl...........mimochodem co vím od kolegů tak právě lidi si nejvíc kupují krajiny , nějací hmyzazáci a zvěř je prakticky nezajímá
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:03 ® osprey
-
MP-E65mm: Mám to, co ty, oboje (Hoyu dvakrát). Snažím se fotit ryby a hledal jsem, čím bych na ně do vody viděl.
Postižený byl ten B+W. Přijde mi lepší než ty Hoyi, ale celkem logicky, ty Hoyi jsou taková střední třída a ne špičková řada, což Käsemann asi je.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:01 ® ZN
-
MP-E65mm> moc dobře ti rozumím. Ale… když to člověku občas nedá. Nakonec, proč ne, jen tak
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 21:56 ® MP-E65mm
-
osprey> co máš za polarizák? já měl B+W KSM tuším, ten byl odolnější proti vlkosti atd. ale musel jít z baráku bo jsem pořídil novy sklo s větším průměrem. ted mám Hoya , ale používám ho zřídka.
reagovat