Vyhledávání
Značky prutů,navijáků
19.12.2004 | Klon | 3.322 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. prosince 2004 ve 13:09 ® jaryn
-
Nejlepší? nic takového neexistuje. Už dva rybáři se ti zhádají. Asi tak mám naviják Shimano a Okumu. řekl bych, žs Shimano je lepší, ale poměr ceny a užitné hodnoty – jasně vyhrává Okuma. navíc někdy se daný typ povede a někdy ne. takže i méně známá firma může přijít s bombou. Kdybych si já kupoval vláčák, šel bych do Berklyho, ABU, Shimana(ale dnes už dělají dobré vláčáky i jiné firmy a na nějaký , který se jim povedl zrovna můžeš narazit a zaplatíš méně za stejný výkon). Naviják na vláčku bych si koupil Shimano, Okumu nebo PENN. S náčiním na jiný způsob lovu namám až takové zkušenosti.
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 10:36 ® Ciffik
-
kdyz simkoupis na plavanou vercajk od Mila ci Shimana tak nic nepokazis. zalezi jen kolik mas v penezence
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 v 1:48 ® Klon
-
Nevím jak bych to už přiblížil,mě zajímá jen Váš názor,Stačí když napíšete jaká značka prutů na vybraný způsob se vám zdá nejlepší a u navijáků taky atd. jen Váš názor,Díky
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 v 17:30 ® Prizrak
-
Říká se, že mezi nejlepší patří např. Shimano, Berkley,… Ale jsou i méně známé firmy, které mají taky výborné výrobky i za menší cenu.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 ve 13:34 ® Zlinsky_lovec
-
Souhlasím s ostatníma,záleží jakým způsobem budeš lovit. Na vláčku je můj favorit Berkley(pruty) a Shimano(navijáky). Nejsou to zrovna nejlevnější značky,ale stojí za to!!
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 v 9:49 ® BoBo-Falknow
-
Klon: Ani tak se nedá odpovědět. To je stejný, jako kdybych se Tě zeptal – Jaký auto je nejlepší?
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 v 9:12 ® Klon
-
Had: tak všeobecně,přemýšlým na novou sezonu o novým vercajku,a zaujala mě třeba značka Shimano ale taky jejich ceny,prostě bych chtěl jen vědět všeobecný názor na ruzný značky,vím že to je téma o kterým se dá debatovat do nekonečna ale tím líp pro mě né,jinak všem předem děkuji.
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 22:56 ® Kato
-
Podle mě má asi nejlepší navijáky i udice Shimano. Jsem vlastníkem některých výrobků a max. spokojenost.
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 22:16 ® HaD
-
na jakej rybolovnej způsob?
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 22:03 ® jiris
-
Na to se ani přinejmenším nedá odpovědět. Můžeš napsat nejoblíbenější, ne nejlepší. Má nejoblíbenjší je DEATH MIKE s. r. o - jo kdyby si ji neznal, tak je to ruční výroba woblerů na zakázku.
reagovat