Chytej.cz

VELETRH PETRŮV ZDAR 2009 necteno

25.2.2009 | HaD | 11.531 zobrazení | 109 odpovědí

Aktuální informace, foto apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:34 ® HaD
HaD

Kdo nestihl v sobotu besedu s Rudou, má již možnost shlédnout záznam na TV CHYTEJ: www.chytej.cz

reagovat
Středa 4. března 2009 v 11:11 ® dobber
dobber

Pořad Jak na ryby mi taky v České televizi moc chybí, rád jsem ho sledoval. Jinak pan Hrušinský je opravdu rybář srcem i duší. Je to velká škoda a přimlouval bych se za to aby se na obrazovky zase vrátil. Jinak doporučuji všem DVD Jak na ryby 1 je to taková náplast a určitě budu rád když bude druhý díl :-)

reagovat
Středa 4. března 2009 v 7:47 ® sgt.mooody

Proč už vlastně nedávají pořad s Rudou Jak na to? je to pan rybář a díval sem se na to rád jenže už to nedává:-(( …

reagovat
Úterý 3. března 2009 ve 22:09 ® HaD
HaD

Taky jsem Vás rád poznal. Bylo to moc fajn! Kalendáříky bych rád udělal, ale trochu jiné. Nechte se překvapit ;-) Rudovi jsem ruce nikdy neřešil, takže ani nevím :-)) )

reagovat
Úterý 3. března 2009 v 18:38 ® chosebaits
chosebaits

HaD-Jsem rád,že jsem tě poznal.Vyzařovala z tebe jen pohoda,takové lidi mám rád.

reagovat
Úterý 3. března 2009 v 17:13 ® Michal/
Michal/

HaD< A budou se zase rozdávat ty kalendáříky jako minulej rok? Ještě teď ho mám u papírů :-D

reagovat
Úterý 3. března 2009 ve 14:43 ® bucharovic reakce na …
bucharovic

HaD – Rád jsem Tě osobně poznal a potřepal Ti ploutví( i brácha poznal, že Tě odněkud zná( z DVD, který má ode mě, když je teď lazar s tou páteří a má čas furt čumět na bednu :-) )a tu zaneprázdněnost v sobotu musí každej chápat. Byl tam šrumec. Mimochodem, překvapilo mě, jaký má Ruda H. malý ruce. Myslím jako dlaně a prsty. Schválně si toho někdy všimni:-) . Čau

reagovat
Úterý 3. března 2009 ve 12:05 ® Libor
Libor

HaD > Davide, mrkni do osobky. L.

reagovat
Úterý 3. března 2009 v 11:22 ® HaD reakce na …
HaD

Michal: ano, v Brně budeme. Když nad tím tak přemýšlím, tak to bude jubilejní 5. účast :-)

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 22:06 ® Michal/
Michal/

jo bo kaj je HaD tam je cele chytej :-D

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 22:06 ® Michal/
Michal/

Tak HaD je vedoucí a to už znamená všeci :-D

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 22:02 ® Prutos reakce na …
Prutos

Michal: jak myslíš to všeci? had tam bude furt

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 21:34 ® Michal/
Michal/

Mno takže chytej bude opět i v Brně, tak to se tam asi taky potkáme :-)

HaD< Budete tam všeci celej veletrh, nebo jen nárazově?

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 19:31 ® Rico
Rico

No tak co to tu rak procitam, tak zjistuju ze jsem asi o moc neprisel, i kdyz pokecat jsem chtel.....

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 19:23 ® HaD reakce na …
HaD

Alov: chtěl jsem, aby přijel, ale bude mimo ČR :-(( Na setkání se těším!

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 19:21 ® Alov
Alov

Davide však v pohodě. Ale v Brně ti přijdu potřást pravicí, at osobně víš, kdo je ten rejpal Alov :-)) Jen škoda, že tam nebude Ruda. To je chlap podle mého gusta. Na Ulici koukám jen kvůli něj a paní Maciuchové :-)

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 16:36 ® HaD
HaD

Děkuji všem za návštěvu. K veletrhu jen krátce: nemyslím, že byl špatný. Byly tam stánky, které fungovali tak, jak měli a já jsem například ocenil možnost prohlédnout si v reálu pěkné lodě, osohat nové pruty u sportexu, smáčky, objevil jsem pěkný prut od Balzeru, vyzkoušel woblery Lovec, viděl celý program SIMMS atd. Některé stánky mě něopak zklamali, když coby velké firmy neměli vůbec sortiment a byli tam skutečně jako prodejci starých, výběhových a levných věcí. S tím ale organizátor nic udělat nemůže. A „palačinkáři, prodejci supernožů“ apod. – to už dnes bohužel k veletrhům patří. A je jedno jakého jsou zaměření. Ještě jednou díky za návštěvu a omlouvám se těm, na které jsem neměl čas (zejména v sobotu, kdy nás svou návštěvou poctil skvělý člověk a rybář Ruda Hrušínský).

reagovat
foto/forum/2009/th-img7906.jpg
Neděle 1. března 2009 ve 21:12 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

tomasino.-))))

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 21:04 ® tomasino

Pod názvem veletrh si představuji něco jiného,ne pár vystavovatelů v hale ,muškařím a muškaření bylo jen ve dvou stáncích ,čekal jsem víc.mněl jsem to prošlé ani ne za hoďku ,nejdelší dobu jsem strávil hledáním ,kde zaparkovat.

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 20:30 ® Kazan

Kdo jezdí do Brna a byl i v Praze, tak je jasné že tyto dvě výstavy nelze srovnávat, pokud bych si mohl vybrat, jel bych raději do Brna. Letos to vyhrála kvůli časovému zaneprázdnění Praha. Návštěvy výstavy nelituji, kvůli lidem co jsem tam potkal, také jsem si přivezl nějakou tu drobnost, ale pokud bych to přepočítával na peníze, tak se mi to setsakra prodražilo :-D To že se na výstavě zboží prodává je myslím fajn, rybář si může zboží co se mu líbí koupit a i obchodník vydělá na pokrytí nákladů spojených s výstavou. Co se týká prodeje lepidel, hrnců apod., pokud není zájem ze strany vystavovatelů z rybářským zbožím, asi by byl provozovatel výstavy hloupý neumožnit jiným vystavovatelům (prodejcům) obsadit volná místa. Kšeft je kšeft. Co jsem nějak neviděl, tak byl stánek s plavačkou.

reagovat
Neděle 1. března 2009 v 19:33 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Robur- www.armyshopmash.cz , Boty do Jungle AČR, vydrží opravdu, opravdu hodně a dají se sehnat za pár stovek od každého druhého „vojáčka“ – narozdíl od té dardy v armyshopech.

reagovat
Neděle 1. března 2009 v 18:54 ® chosebaits
chosebaits

Tak jsem z veletrhu doma.No,veletrh asi nééé,ale taková lepší burza by to mohla být. Jediné plus mělo zastoupení kaprařiny ,jinak opravdu bída.Kamarád jsi chtěl koupit nějaký feedr,ale nakonec jsme žádnej slušnej nesehnaly.Má celá útrata na veletrhu je:400 kč za naftu,120 kč za parkování,50 kč za vstup a 50 kč za kafe,toď vše ani koruna navíc. Místa,kde jsem se opravdu cítil dobře byla tato.Stánek Chytej cz, stánek u Karla Nikla a zadní místnost s občerstvením.Co říct závěrem??? Ač to tak nevypadá,ale v celku nejsem zklamán. Podkal jsem zde několik fajn lidí,hodil řeč a to se taky počítá.Kde jinde bych mohl podkat takové lidi,než na veletrhu.Přece jen jsem si něco dovezl,dárečky od chytej.cz a dobrou náladu.Nelituji této cesty.

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 14:30 ® Robur
Robur

jak to tam bylo s oblečením, pořád šilhám po nějaké pěkné dobré a levné bundě a outdoorových botičkách, nebo nemáte případné tipy už teď, abych nemusel čekat do jara?

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 14:19 ® Alov
Alov

Loni jsem byl Praha i Brno. Jednoznačně vyhrálo Brno. Letos jsem Prahu s díky odmítnul a vidím, že jsem až tak velkou chybu asi neudělal. Ono ani v tom Brně to není cenově žádná bomba. Jak už tu někdo napsal, není to už dnes tak o výrobcích, jako spíše o prodejcích či překupnících. Výstava by měla sloužit k představení různých novinek, které by měly být cenově dostupnější. Pak už se reklama na výrobek šíří sama. Loni v Brně to taky cenově stálo za vyliž pr*el, ale aspon tam bylo více sortimentu, takže si člověk některé věci omáknul a pak v klidu po netu zakoupil. Samozřejmě, že jsem tam pár peněz nechal, ale spíše za drobnosti a bižuterii. Prodejci kastrolů, pánví, asijských čelovek a podobně mi taky nejdou moc pod nos, ale oni jsou hold dnes už všude. Letos opět razím do Brna, protože to tam mám rád a má to blíž a nemusím po věčně zapráskané D1ce. Už se těším :-)

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 22:29 ® Libor
Libor

muf4: ne, už postavil prodejničku, takovou garáž, ale je to příjemný, má i e-shop. info tady: rybarskepotreby-voracek.cz

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 22:23 ® skwor
skwor

Libor: Neboj :-) Stejně spíš zajedu do Kyšic, tam je příjemnější prostředí a už mě tam dobře znají :-)

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 22:20 ® muf4
muf4

Libor:ješte to má v těch dvou buňkách?Už jsem tam nějakou dobu nebyl.

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 22:15 ® Libor
Libor

muf4: pravda, pravda, rád jezdim i do zličina.

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 22:12 ® Libor
Libor

skwor: ne že mi je tam vykoupíš :-) , popravde za 115 tam budou mít tak dva modely. Na výstavě se mi líbila barva CZ,měl jsem si ji koupit…, ale prej na ně berou jen ve Finsku, protože ji tam štiky neznaj :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img7865.jpg
Sobota 28. února 2009 ve 22:11 ® muf4
muf4

Libor:Kupoval jsem je tam vloni zkraje léta.Neřekl bych že Martin Klíč je levnější,to už máš lepší rybařství v Kyšicích.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...