Vyhledávání
Woblery Strike Pro
19.12.2004 | DEATH | 7.408 zobrazení | 20 odpovědí
Tak jsem s hrůzou zjistil,že nejsou tyto woblery skoro známé,nebo k dostání....... Rád bych zde o nich rozpoutal debatu… Pro ty kdo neví o čem je řeč- www. strikepro. com
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. listopadu 2007 ve 20:11 ® aspius reakce na …
-
boriak:Ten Gobi Popper má 6,5 cm a používam ho skôr vtedy, keď bolene lovia blízko pri brehu, konkrétne na Z. Šírave, alebo na jej vpuste a výpusti z nej. Vodu rozstrekuje celkom slušne a dobre sa s nim nahadzuje, čo je v podstate veľmi dobrou vlastnosťou skoro všetkých voblerov Strike Pro. Tých boleňov som chytil v auguste, krátko poobede na vpuste do Z. Šíravy, v dosť silnom prúde. Keď bolene intenzívne lovia, dajú sa chytiť v rôznom čase. Tohoto roku však bolene na Šírave sklamali na celej čiare.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 ve 12:38 @ ???
-
aspius: videl som videa natej stranke su ok, mam poper frenzy, ale ten gobi od spro (video) sami zdá že špliecha menej, zase sami lubi že má ak si pamätám 6 cm, bol si snim uspešný ráno /na obed alebo večer len pre info? ja boleník na rotačku – žiadny wobler neučinný …mám kovmastery a salmá
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 11:21 ® aspius reakce na …
-
boriak: Ja s týmto voblerom lovím výlučne šťuky na mŕtvych ramenách Laborca a Latorice, čo sú v podstate stojaté vody. Ináč vobler, ktorý Ty popisuješ je naozaj ten Arc Minnow-suspending, je zvukový a najlepšie funguje pri miernom, trhavom priťahovaní. Ja som ho zatiaľ ako cielenú boleňovú nástrahu nepoužil, avšak podľa mňa, hlavne v plávajúcej verzii môže byť úspešný. Z tých voblerov Strike Pro je veľký druhový výber a u nás ešte zrejme nie je celá ich ponuka:www.strikepro.se
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 9:35 @ ???
-
aspius: kupilsom pred cca 3 týždnami 1 SPRO wobler (za 113 sk!) niečo ako arc minnow ..vidieť ho v článku o spročkách v rrr časáku… vlavo dole niečo ako belica so zlatavým chrbtom ..
je zvukový… skusal som ho len raz na hrone, chod prefektný ale najefektnejší chod pre mna bol s prestavkami …zastaví v stĺpci nevypláva na povrch ..ak vieš ako s ním loviť na riekach porad viacej… ..je to aj bolenová nástraha?
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 19:27 ® aspius reakce na …
-
Tak tieto voblery používam s úspechom už od leta minulého roka. V jeseni používam najmä Arc Minnow v dĺžke 10,5 cm, vo verzii suspending, ktorý úplne realisticky imituje ranenú rybku, pri trhavom poťahovaní. Taktiež používam aj boleňového Gobi Poppera, na ktorého som v lete minulého roka vytiahol v rozpätí 15 minút troch boleňov cez 70 cm. Rovnako sa mi osvedčil aj Crankee Bass, ktorý sa podobá na Shad Rapa od Rappaly. V jeseni ešte používam na jalce 3–4 cm voblery, avšak momentálne si nespomínam na ich konkrétny názov. Nechcem vyzerať ako obchodník s týmto sortimentom, ale keď si tieto voblery oťukáte a prídete na ich princíp, určite si ich obľúbite a to aj kvôli relatívne prijateľnej cene. ešte jeden link:www.strikepro.com
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 16:11 @ ??? reakce na …
-
Včera som na Strike Pro vytiahol 65 cm sťuku, takže fungujú aj na východe slovenska
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2005 v 10:29 ® FABi
-
Strike Pro – Chytám na ně a jsem s nimi spokojen. Chytám většinou velikost 10cm. Koupil jsem je v Cormoranu v Řipský. Nejvíce škika. V modrých barvách vyzkoušené i ve Švédsku. Dobrý chod a dobrá cena.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2005 v 7:06 ® RASTOK
-
DEATH – kormoránov je na Slovensku dosť, hlavne na Hrone a Váhu, ale Strike pro som u žiadneho nevidel
reagovat - Neděle 6. listopadu 2005 ve 22:37 ® Libor
-
mám s nimy dobrou zkusenost, chodí agresivně
reagovat - Sobota 5. listopadu 2005 v 16:50 ® DEATH
-
RASTOK-tak s tím dodavatelem nevým,ale pokud tam máš někde prodejnu Cormoran,tak by tam měl mít pomalu všechny
reagovat - Pátek 4. listopadu 2005 v 9:28 ® RASTOK
-
www. cwcab. com – mám duháka -farba – 071, zatiaľ som naň nič nechytil, ale bol len 2× vo vode . cena okolo 150,–Sk, chodí dobre, ale problém je s dodávateľom, dealer mal v ponuke len pár farieb.....
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2005 v 19:07 ® skwor
-
Ty woblery jsou podle mě lepší než rapaly(a taky levnější)
reagovat - Neděle 26. prosince 2004 v 19:14 ® PJ
-
death:ptal ses na Vánoce, tak sem dostal jeden wobler Strike PRO! Mojí ženě, která o rybách ví houby, ho poradil prodavač od Cormorana.
reagovat - Neděle 26. prosince 2004 v 1:00 ® BigMike
-
Ono je kvalitních značek, ale kdo to má vše sledovat, nakupovat a ještě odchytat? By se jeden zbláznil a může to být kvalita na entou.
reagovat - Sobota 25. prosince 2004 v 1:54 ® DEATH
-
Tak máte už někdo nějaké zkušenosti s touto značkou?
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 22:15 ® PJ
-
Death: ono firem, který nejsou rozlezlý po celý republice bude víc. Teď jsem koupil wobler Tilsan (snad Australskej) u Cormorana v Praze, vypadá to dobře a moc známé to tu asi není. To samý platí o mých oblíbencích Kamatsu, který v Praze vede jen jeden krám.
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 21:35 ® DEATH
-
PJ-to je jejich chyba,proto se o nich neví,když nesjou kde sehnat…
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 v 18:40 ® PJ
-
Strike Pro jsou o. k., náhodou jsem dva koupil na Lipně. Dobře chodí a vypadaj solidně udělaný. Že jsem na ně nic nechytil bylo spíš momentální „formou“ ryb. Ale že bych něde viděl prodávat kopletní sortiment si nepamatuju.
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 v 16:42 ® DEATH
-
Koho by to zaujalo,ať sem tak něco napíše… Zapomněl bych,mají dost agresivní chod…
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 14:25 ® DEATH
-
Případné dotazy se pokusím zodpovědět!!
reagovat