Vyhledávání
Chytej zamyšlení
20.2.2009 | Kazan | 11.140 zobrazení | 135 odpovědí
Předem podotýkám že následující řádky nemají v úmyslu nikoho
napadat a jsou pouze zamyšlením a reakcí na současný stav na Chytej.
Poté co zde byli klepnuti přes prsty OndraČ a další, pátral jsem po
příčinách proč někteří nově příchozí náhle vyvíjejí přehnanou
aktivitu a potřebu se ke všemu vyjadřovat a všude posílat co nejvíce
fotografií. Možná tím důvodem jsou fishbony, zarazila mě právě
skutečnost ,že člověk s měsíční registrací jich má daleko více, jak
lidé co jsou zde registrovaní déle. Myslím že není správné, právě
nové rybáře takto sejmout, je jasné že chlapci měli z úlovku radost
a chtěli se pochlubit. Nám ostatním, zkušenějším nezbude nic jiného
než stále vysvětlovat a poučovat, že tudy cesta nevede. Jsem si naprosto
jistý že dříve nebo později zde budou opět podobné fotografie od nových
nadšenců. Vzpomeňte si všichni na své začátky.
Po nedávné diskusi se skworem o kvalitě Chytej, Regálových nářcích
a sem tam Roburem protestně založeným zbytečným fórem se ptám, proč
admini případně David nesmažou duplicitní fóra v lepším případě je
nepřesunou do již existujících, se vzkazem do všeobecné diskuse pro
zakládajícího, že jeho fórum bylo přesunuto do již existujícího fóra.
Myslím by zkušenější uživatelé Chytej na podobná fóra měli reagovat
pouze vloženými odkazy na již existující fóra.
Dále by mě zajímal váš názor na fóra typu Ústí nad Labem, kdy už
fórum má pramálo společného s rybařinou, je zaměřeno na získání
prvenství v počtu příspěvků, a je spíš typu všeobecné diskuse.
(Hoši nic proti Vám, mnozí mě znáte osobně takže jsem si jistý, že
víte co bylo myšleno.) Nechci také aby výše uvedené bylo chápáno jako
že HaD pro nás nic nedělá, Chytej bude takové jaké ho budou lidi chtít,
pokud Vám současný stav vyhovuje mlčte, pokud ne dejte to vědět ať se to
tu trochu změní.
Je možné že v budoucnu bude mít Chytej méně příspěvků ale zas budou
kvalitnější a přibude spokojenějších čtenářů. Prosím ostatní
,,Chytejáky,, o reakce co se týká fishbonů, fór a vůbec ostatních
věcí kolem Chytej, reagujte ve vší slušnosti.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 21. února 2009 ve 20:16 ® BlueShark
-
Hany: muj nazor, tykalo se te to hodne uzce… Takhle bych nerekl ani …
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 20:08 ® 1Mara
-
Hany nechceš to nechat už ležet ? je to zbytečný se tady hádat né .
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 20:05 ® Kubah reakce na …
-
Piranha> Vem si tu kraviny co jsi napsal v diskuzi Feeder: Kdo chce závodit s feederem, musí si koupit Shimano.
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 20:03 ® Kubah reakce na …
-
Piranha> Ty seš prostě kretén
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 19:48 ® 1Mara
-
jj
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 19:47 ® BlueShark
-
A sorry za me mimopismenka
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 19:46 ® BlueShark
-
Kazan: Kdo resi fishbony podle meho i resi kolik kg odtahne od vody, mum nazor a preber si to jak chces, ale jiste mi rozumis… Ja je fakt neresim ani nevim kolik jich mam a kazd ysoudny clovek ma penize a tohle je jen takova novinka, co se tu zavedla, ale bere se vazne jen tak u 5ti lidi ze 100.
Jeste reaguju na tema UL. Je to forum, kde se kladou prispevky. Nikde neni dano, ze kazdy musi byt o rybach. Stejne tak si myslim, ze je smerovano k tomu, aby se tam tema o rybach probiralo a to se deje. Nikdo tam nehoni tisice zprav. Ze jsem mel 5000 a udelalo mi to radost, to priznavam, necekal jsem to. Plkame tam a podle meho si tam rozumi jen ustecaci co se znaji, jini tam proste nic eytra nenajdou. Proc ne? Nekdy se tam az moc resi neco jineho, mas pravdu, vetsinou nejaky chudak zacne prudit a lhat, to me mrzi asi nejvis, ale jak uz tu nekdo zminil, slusnym prispevkum nechme volny smer a at si kazdy vyzobe co chce, o tom je dnesni svet a INFORMACE.
Hezky den vsem
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 19:37 ® Piranha reakce na …
-
Moje řeč.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 19:31 ® vondras
-
můj názor je že každý SLUŠNÝ příspěvek by tu měl být prezentován bez rozdílu kdo jak dlouho chytá víc mi vadí ty nekonečné otázky typu poradťe mi jaký prut či naviják atd, to si musí stejně začátečník vybrat sám protože dnes je na trhu tolik značek a tipú že i zkušenější rybář má problém se orientovat navíc každý z nás má zcela jiné představy i finanční možnosti a to jsou ZÁSADNÍ FAKTORY PŘI KOUPI VÝBAVY !!??
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 19:20 ® BlueShark
-
To je Binec
Zdavim vsechny, kdysi jsem tohle forum zalozil a jsem rad za to co je. Je pravda ze je to spise CHAT chvilema, ale ucel to plni a to seznamit se s opravdu fajn lidmi, co chteji chytat a delat neco pro rybarsky cech. Kazdy je nejaky kazdy je svuj. Kdo tam nechce chodit tak tam chodit nebude prece, to je dnesni svet. Nerikam ze to plni ucel diskuze, jako je plno zajimavych zde. Ale hadat se nema smysl. Plno lidi a super rybaru z koutu CR mi na to uz nazor psalo, ze se tam nic nedeje. Ale my ustecaci tam nachazime proste stret zajmu
Hodne je to o klikani a o reklamach ne?
Preji hezky den vsem a malo hadani
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 18:14 ® chosebaits
-
Piranha-V poho.Já jen postrádam smysl řešit vubec toto téma.Pokud mi něco vadí,tak to neštu a tím je to vyřešený a tak není duvod někde něco měnit nebo rušit.Pokud bych opravdu chtěl něco změnit,tak písnu adm.Nehledě na to správce vebu určitě ví co dělá a kdyby tu něco bylo špetně nastavéné,tak to určitě změní sám.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 18:00 ® Piranha
-
Chose ja proti Alovovi nic osobniho nemam jako k cloveku, to
reagovatbych si s nim kdykoliv dal, kdyby nebyl na druhy strane republiky.Mozna by to vec vyresilo a v klidku to rozebrali.Bohuzel se najdou dalsi patolizalove kteri narazej a chtej si prisolit polivcicku.Pokud ted budu reagovat na Vladanovo prispevek tak jedine pres osobku pokud nic namitat nebude.Pokud rekne, ze si to neepreje, nebudu mu psat.Je pravda.Ja psal na toto fotum a nakonec se to prelilo jinam, ale muzu za to ja?Ja jsem jen reagoval na dotaz Karlika Zikánů.
- Sobota 21. února 2009 v 17:38 ® chosebaits reakce na …
-
foks01 Já bych to přesunul sem.Diskuze o HOWNĚ
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 17:30 ® foks01
-
chose-mě to přijde jako cílená provokace na UL,s trochou omáčky kolem aby se neřeklo.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 17:26 ® chosebaits
-
Kuva,tady to teda jeda.No jo no,zima je dlouhá a to je dusledek.Muže za to prostě zima.Řešíte nějaký blbý temata a vubec nevým proč?? Kdo nechce ad nečte a kdo chce tak ad čte.A co toto téma má společnýho s rybařinou.Dle mého má UL a rybařinou víc než toto.Kluci,děte na
reagovat,dejte pár kousku a pak si dejte třeba do tlamy.V hospodě a nebo před hospodou se dá vyřešit vše.
- Sobota 21. února 2009 v 17:15 ® Piranha
-
Alov mimochodem mysli si taktez co chces, mne to netrapi.Ja si myslim mozna stejnou vec o tobe, hlavne si myslim ze se snazis byt spravedlivym samaritanem a kázačem dobra zde.Mozna si to pletes s nejakym detskym taborem, nebo krouzkem jak to z tebe vyzaruje, ale jo kamo, ja uz jsem takovej a jinej nebudu.Jestli blb?Tak treba a je mi to fuk.Flegmatizmus neni nekdy spatna vec. Mej se a ja jdu plkat se smajlikama a honit fishbony na UL
reagovat:D:D:P:P
- Sobota 21. února 2009 v 17:11 ® Piranha
-
® Alov, reakce na …
Piranha> Nevěřil jsem, ale svým příspěvkem v „Chytej zamyšlení“ si mě utvrdil, že si blb a blbem zůstaneš. Proč si to myslím?
Ad1) Nedávno si někde naspal, že rád prostě kritizuješ a že je to třeba. Tak se nauč i kritiku přijímat, ale bohužel toho nejsi schopen. Vždy se to pak ze tvé strany zvrtne v hromadu sraček psaných v afektu. Takže si dost špatný kritik. Vlastně ty ani kritik nejsi. Jsi jen blb, který si to o sobě myslí.
Ad2) UNL forum kritizovat nebudu. Nemám k tomu důvod. Že si ZASE potvrdil to, že si vztahovačný jak malý kluk, za to já nemůžu. To, že jsem některá fora označil jako "DDDDDDD " neznamená, že do nich patří UNL. To ale tobě asi nikdo nevymluví a i kdyby to zkoušel, tak to ztráta času.
Ad3) Máš neustálé tendence lidem říkat, co je správné, co není správné, co kde patří atd. Od toho tu jsou jiní lidé, kteří na to na rozdíl od tebe v hlavě mají. Ty máš fakt v hlavě jen místo mozku hovna a fitink.
Ad4) Na rovinu ti řeknu, že tvůj styl chování mi krajně nesedí. Chováš se jak zhovadilec a respektuješ tady názory jen pár vyvolených. Takže o tom patolízalství byt tebou držím tlamu. Si dost jednoduchý pinďa. Podrbat za ouškem, pohladit po hlavičce a pochválit. Pak si kámoš s každým, ale jakmile je to opačně, už meleš hovna.
Jen tak mimochodem. Nejsem žádný intelektuál. Jsem jen OSVČ v oboru voda, topení, plyn…Pro ostatní lidi z UNL.
reagovat
Občas tu zajdu, když mě něco vyjímečně zaujme, tak zareaguju. To je tak vše, co k UNL mám. Nebudu ho kvuli jednoho člověka, který je prostě trošku „jiný“ kritizovat… reagovat - Sobota 21. února 2009 v 17:07 ®
-
Děti, roztrhejte si občanky…a nezapomeňte, že je nemáte zas až tak moc dlouho!!!A hlavně, přečtěte si poslední větu Kazanova zadání.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 17:02 ® Piranha reakce na …
-
Hm mysli co chces ja si myslim to samy a rikam jedno, je tu druhej Tomash a tim ses ty.Zbohem.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 16:50 ® skwor
-
Piranha: Pokud tohle myslíš vážně, tak je čas veřejně vyslovit to, co už si myslím delší dobu (a nejsem sám). Jsi idiot. Bude na čase po delší době využít výhod ignorace, protože jsi skutečně mimo a tvoje sebevědomí je až nezdravé. Odepisovat mi nemusíš, stejně si to nepřečtu.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 16:33 ® Piranha
-
Co se tyce skwora tak chlapče, co ty si o sobe vubec myslis.Ty napadas lidi za to ze jdou na ryby.Dali nejaky fotky do z lovu a ty tam machrujes jak mala ujecena hysterka ze na ne sahaj rukou.Ty ses my ale ujetej.To jsou oni ty patolizalove, co se chtej blejsknout pred lidma, kterym tise zavidej.Rikam jim Greenpeasrybari, hysterky.Nechtej abych zacal hledat tvoje fotky a nadavat na to jak v lete v hycu trapis rybu v prackach ve vedrech.Nechapu te.Jestli je to zavist ze vytahli ryby, ze kvuli bonum tam nahazeli fotky?To ty mozna pises clanky kvuli bonum.Ja si to nemyslim samozrejme, ale muzu te tim taky napadnout.Nech toho.Rict nebo napsat jsi to mohl jinak a ne njim nadavat do volu.Udelal si to same co ja kdyz jsem sjel toho mladase kvuli prutu.Proc jsi jim neporadil.Ses ubohej opravdu jen se chvastas.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 16:32 ® Alov
-
Piranha> Jak už jsem napsal, toto téma tu nepatří, tak jdu zareagovat k tobě „domů“…
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 16:27 ® skwor
-
Piranha: Co je zase posíláš do diskuze pro začátečníky? To je ta věc, kvůli které to tebe reju. Všem bys diktoval kam smějí a nesmějí chodit, co můžou a nemůžou psát a sám by ses roztahoval po celém chytej. Nějak moc si věříš. Víc se k tomu nehodlám vyjadřovat, už jsem ti to několikrát naznačil, ale chytrému napověz… Tady to máš napsané naplno a zamysli se nad tím.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 16:22 ® Piranha
-
Vracim sem tenhle intelektualni blud, kdyz se ti nelibi Alov ustecke forum, tak tam neplkej o vecech co patrej sem, co si mysli skwor o sobe, to je mi u P a co si myslis ty Alov, tak to je taky tvoje vec.Zacali se tu resit a napadat lidi za to, co tu pisou.Je to jejich nazor tak se vyjadrujou, od toho to tu je.Pak se taky mazou prispevky ktere se nekomu nehodi do kramu.Cilem nize psaneho textu bylo, aby ti nejmenovani se zde poznali a to se mi taky povedlo. Necitim proti nikomu zadnou zast.To ze jsem mel potom jinej nazor a poradil, bylo i tak trochu kvuli tomu, aby se to tam zase nezvrhlo v nejakou proTomashovskou hadku.Nerad se hadam, napsal jsem to co jsem si myslel a je to muj nazor.Je tu diskuze pro zacatecniky tak at se drzej toho.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 16:13 ® Piranha
-
® Alov, reakce na …
reagovat
Piranha> Zareaguju zde na tvůj příspěvek z fora " Chytej zamyšlení", protože tam by to bylo asi mimo…
Nechce se mi věřit, že si takový vůl. Tím člověkem, co tě tenkrát na tom foru napadl jsem byl já. A ty moc dobře víš, že to bylo v úplně jiném kontextu, než v jakém si to vyložil ted ty v tom foru. Reaguju proto, že nemám rád vlastnost, kdy si člověk otáčí myšlenky tak, aby se mu to hodilo do krámu. To si pak měl jít dělat novináře do bulváru.
Pro ty co nechápou, o čem je řeč, tak si projděte tohle forum www.chytej.cz
Regne se mladý klučina a ptá se v novém foru na levný feeder za pár stovek. Piranha ho tam hned prvním příspěvkem zatluče. Já na to reagoval z toho důvodu, že chytej mohlo mít nového člena, ale díky takovým příspěvkům, jakým se zde prezentoval Piranha budou další členové přibívat asi horko těžko…
A to, že sis to Davide otočil tak, že jsem tě sjel za kritiku založení nového fora, to už je tvůj problém. Jinak za vším, co jsem v tom foru napsal si stojím. Jen je zajímavé sledovat Davida, jak postupně změnil názor a i poradil. Takže tak no… reagovat - Sobota 21. února 2009 v 15:37 ® skwor
-
Piranha: A až mi napíšeš, že fóra ohledně nových prutů tu jsou denně, tak mám pro tebe jednoduchou odpověď. Nečti je. Sám píšeš ostatním, že tvoje slavné UL číst nemusí, stejně tak nikdo nenutí tebe reagovat do podobných diskuzí.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 15:33 ® skwor
-
Piranho, opět píšeš kraviny. V tom fóru o koupi feederů jsem byl jeden z těch, co tě za to „zjebali“, ale nijak nelituju. Vynadat malému klukovi, co je na chytej poprvé umí každý. UL fórum je mi volný, nečtu ho, ale když jsem tam dřív občas zabrousil, tak věcí o rybařině tam bylo míň než polovina. PS: Nazval jsi tu pár lidí patolízali (nepochybuju, že jedním z nich jsi myslel mě). Jsi na velkém omylu. Narozdíl od tebe se totiž nebojím napsat vlastní názor a neopisuju názory ostatních, co jsi vyčetl na netu (a hlavně nepiš, že to není pravda).
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 13:22 ® BigMike reakce na …
-
Za sebe musím říci, že co se týče přehlednosti, je Chytej na špičce! Když něco náhodou hledám na MRKu, připadám si jak u nás na Blatech u bludného kořenu. ale třeba za to může jen má inteligence, ale spíš ne, když na orientaci na Chytej mi stačí:) Co se týče duplicitních témat, prostě byly,jsou a budou! A časem „zmrtví“ Co se týče dotazů na téma prut a pod. musím se oněh tázajících zastat když beru v potaz sebe a svůj přístup – než abych u PC seděl půl dne, prohledával moře stránek, radši se znovu „blbě“ na něco zeptám a jistě se najde opět a znovu dost ochotných lidí, kteří mi poradí, vysvětlí problém a někdo z ostatních si to opět rád přečte! Kdo ne, tak ať přeskočí stránku:)A třeba za půl roku od stejně nadneseného problému je k danému tématu a výrobku více připomínek,zkušeností, postřehů atd.! A jestli někdo honí body a jubilejní příspěvky, tak ať honí, odměny za to dává stejně David, tak ať si to řeší on:))
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:46 ® Piranha
-
Pokud si Karle myslis, ze je Ustecke forum bez rybariny, tak ses na velkem omylu.Na kazde strance je vzdy neco o rybarine, ale i o jinych reakcich, ktere se pomalu otoci kousek jinam, ale opet se to vzdy vrati k rybarine.To, ze tam nekdo napise, ze jeste dva prispevky a ma 8000ty prispevek, tak to necti a mysli si co chces, divim se, ze konkretne tebe takova vec dokaze rozcilit a vytocit.Co se tyce poctu smajliku nebo smajliku vubec, tak at je had zakaze a je klid a kdyz napisu dvojtecku a velke déčko, tak tim davam vedet, ze mi to prijde k smichu, nebo lisacky vyplaznu jazyk :P komu to vadi, opet rikam, at to necte a nereaguje na to.Zakazany to neni a v pravidlech chytej taky ne.Co vim vadi to dvoum lidem, ale nebudu ty patolizaly jmenovat. Jinak dekuji za uznani kvality fora ,,Domácí výroba,, Opravdu zde takova fora chybi a ty, typu zacinam poradte jaky prut, nebo jaky feeder si mam poridit, neuznavam.Ale kdyz jsem tohle nedavno psal proc ten jisty clovek zaklada dalsi ixtý forum o prutech, tak mne jisty clovek a po nem par patolizalu napadlo ze neporadim a tak.K tomu je zde take diskuze zamerena na zacatecniky a rybare.Jsem rad ze Ustecke forum je a take mi dava vic, nez treba ta vseobecna diskuze, kde se opravdu resej s prominutim kokotiny a veci co nemaj s rybarinou absolutne nic spolecnyho.Taky muzu rict ze by to mela byt vseobecna diskuze o rybarine a ne o kockach, kreccich, psech a postrilenych prasatech na Oseku.Na usteckem foru se 99% lidi zna osobne a temer vsichni se denne setkavaji a potkavaji, pokud nekomu vadi pocet prispevku, tak at to David zaradi mezi diskuze nekam dolu pod rybareni na dirkach a mate klid.Proste se tu bavej kamaradi co se znaj a mozna nejaci lide zavidi, nevim jak si to mam vysvetlit.Osobne bych vubec tohle neresil a kdo si tam moc nepocte at chodi na ,,zverimex diskuzi,, a nechodi na UL.
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:42 ® 1Mara
-
Tak tak Chotebais , ale některým se to holt nelíbý
reagovat