Chytej.cz

Chytej zamyšlení necteno

20.2.2009 | Kazan | 11.136 zobrazení | 135 odpovědí

Předem podotýkám že následující řádky nemají v úmyslu nikoho napadat a jsou pouze zamyšlením a reakcí na současný stav na Chytej.
Poté co zde byli klepnuti přes prsty OndraČ a další, pátral jsem po příčinách proč někteří nově příchozí náhle vyvíjejí přehnanou aktivitu a potřebu se ke všemu vyjadřovat a všude posílat co nejvíce fotografií. Možná tím důvodem jsou fishbony, zarazila mě právě skutečnost ,že člověk s měsíční registrací jich má daleko více, jak lidé co jsou zde registrovaní déle. Myslím že není správné, právě nové rybáře takto sejmout, je jasné že chlapci měli z úlovku radost a chtěli se pochlubit. Nám ostatním, zkušenějším nezbude nic jiného než stále vysvětlovat a poučovat, že tudy cesta nevede. Jsem si naprosto jistý že dříve nebo později zde budou opět podobné fotografie od nových nadšenců. Vzpomeňte si všichni na své začátky.
Po nedávné diskusi se skworem o kvalitě Chytej, Regálových nářcích a sem tam Roburem protestně založeným zbytečným fórem se ptám, proč admini případně David nesmažou duplicitní fóra v lepším případě je nepřesunou do již existujících, se vzkazem do všeobecné diskuse pro zakládajícího, že jeho fórum bylo přesunuto do již existujícího fóra. Myslím by zkušenější uživatelé Chytej na podobná fóra měli reagovat pouze vloženými odkazy na již existující fóra.
Dále by mě zajímal váš názor na fóra typu Ústí nad Labem, kdy už fórum má pramálo společného s rybařinou, je zaměřeno na získání prvenství v počtu příspěvků, a je spíš typu všeobecné diskuse. (Hoši nic proti Vám, mnozí mě znáte osobně takže jsem si jistý, že víte co bylo myšleno.) Nechci také aby výše uvedené bylo chápáno jako že HaD pro nás nic nedělá, Chytej bude takové jaké ho budou lidi chtít, pokud Vám současný stav vyhovuje mlčte, pokud ne dejte to vědět ať se to tu trochu změní.
Je možné že v budoucnu bude mít Chytej méně příspěvků ale zas budou kvalitnější a přibude spokojenějších čtenářů. Prosím ostatní ,,Chytejáky,, o reakce co se týká fishbonů, fór a vůbec ostatních věcí kolem Chytej, reagujte ve vší slušnosti.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pátek 20. února 2009 v 19:51 ® chosebaits
chosebaits

Chytej je v poho,sem tam nějakej ulet tu je,ale o proti konkurenci je to tu zlatý.Chytej je taková malá rodina,budne rádi za ní.

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 19:27 ® 1Mara
1Mara

No a já veřejně prohlašuji, že sice jsem fišbody nasbíral hodně fotkama a diskuzí ( kecáním ) na Ústeckým fóru, ale nechci za to vůbec nic, a proto prosím Admina nebo kdo to má na starosti, aby mě ty fišbody byly smazány napořád. Nikdy jsem to nedělal pro nějakou cenu, to si jí můžu koupit za vlastní peníze a to samý je i s DVD. To že jsem ukecanej a rád si tady s kýmkoliv pokecám si myslím není špatná věc a skoro ve všem se jedná o rybách, je pravda že jsou zimní měsíce a na ryby se moc nechodí, tak se na Ústeckým foru kecaj kraviny,ale to skoro na každém fóru krom naučných jako jsou výroba woblerů atd.a o tom to vlastně je né? Myslím si,že kdyby se mělo tam jen psát o rybách pod Benešákem nebo na Pláži, tak zachvíli se na to forum každej vybodne a bude kecat jinde a né že počká měsíc, než tam někdo napíše hele začínají brát,ale neřeknu kde. Nejsem uplně blbej, abych si tady na foru nevšimnul lidí, kterým vadím a vaděj jim i mé klábosení a příspěvky. Ale to jsem tahat nebudu a ani nechci. Každý má názor na druhou obobu a i k tomu se může vyjádřit. Taky jsem se snažil, když už tady na foru tak kecám, abych byl aspoň trochu přínosem pro chytej, napsal jsem dva články , ale čekám až je HaD tam někam dá, sice je mi to jedno kdy, ale až to bude tak to bude, na tom jsem se s HaDem už domluvily. Takže za češtinu a odpověď můžete teď do mě.

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 19:14 ® Salmo reakce na …
Salmo

Alov> Díky za pochválení Domácí výroby woblerů :-)) A to mi jí Robur na počátku hanil…

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 19:06 ® Alov
Alov

Podle mého názoru je chytej v poho. Samozřejmě bych korigoval některá duplicitní fora a fora, které označuju " :-D DDDDDDD „. Na tlachání je všeobecka a nebo chat. Líbí se mi fora "Domácí výroba woblerů nebo Naše výrobky atd“, protože v takových forech člověk hledí, co ty české ručičky dokážou.Samozřejmě nemohu pominout forum " Slezská Harta" protože to je jediné forum z mého regionu :-) .
O mraky pruto navijáko něčeho for osobně nestojím. Zatím je to docela v klidu, ale i to je jeden z důvodů, proč chodím na chytej a ne na mrk (krom Bruntál a okolí). Tady to mám rád pro rodinější přístup. Takže rezult. Až na ty !fora" v klidu :-)

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 18:39 ® foks01
foks01

kazan-co je na tom že se bavíme,tak tam nechod to číst a máš o vrásku mín :-) …to si máme psát dopisy??..jsme rybáři tak se tam scházíme NO A CO,..neřeš.až se to adminum nebude líbit tak to stopne,

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 14:34 ® skwor
skwor

Většina už byla řečena přímo v zadání, ale ještě se výjádřím na téma „OndraČ a spol.“. Jednou za čas se tu podobní sběrači fishbonů objeví a tam potom kvalita příspěvků silně zaostává za kvantitou. Stojí ale za to připomenout, že většinou po prvním napomenutí svoje chování změní.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 13:43 ® Filip00
Filip00

musíme jen počkat až bude teplo a začnem chytat pak se to změní, nebo si to aspoň myslím.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 13:27 ® Kazan reakce na …

Vydrain> proto jsem také výše napsal je aby admin přesunul do již existujících, s poznámkou ve všeobecné diskusi že je přesunul do toho a toho fóra. Přesunem se staré fórum obnoví a může se zvesela diskutovat.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 13:17 ® Vydrain
Vydrain

Mno, já vám s tím vyhledavačem budu kapku odporovat, bo je příšernej.
A k otázkám typu jsem začátečník – v kombinaci s tímhle vyhledavačem a s tím, že začátečník tomu rozumí, jako koza petrželi, tak to po chvíli nevydrží, raděj se zaregistruje a optá se v novém fóru. Tohle docela chápu.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 12:53 ® Kazan reakce na …

Robur> naprostá pravda, nemá cenu jednu a tu samou fotku cpát do ,,Z lovu,, a následně pak do fóra. Jsem přesvědčen že do ,,Z lovu,, kouká každý.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 12:45 ® Robur
Robur

Kazan, myslím ze smailík za odkazem na vyhledávač je jasný, takže se tím netrap a najít to dle nějakého hesla asi bud obtížné. Názor na regionální fóra je můj a samozřejmě ho nikomu nevnucuji. O tom, jak to klukům kde jde si mohu přečíst V lovu a nemusím skákat z místa na místo. Např. na Mrku navštěvuji jen sekci Brněnské jádro a jinak kulturně z 99,9% mlčím.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 12:36 ® Kazan reakce na …

Robur> než jsem to sem dal tak jsem ho použil, nic podobného jsem mi nanaskočilo, pokud bych to našel, fórum bych obnovil. Nicméně je možné že jsem hledal špatně.
Nejde mi o to regionální fora odcloňovat, jen mi vadí že se to zvrhlo do všeobecné diskuze typu kdy, kde kdo půjde napivo apod. Jinak jsem si početl rád jak to klukům na Běle, Ploučnici nebo Labi jde. Taky si myslím že napsat cokoli jen aby, byl 5000, nebo 10000 příspěvek není ta správná cesta. TomK> nepočítám že tady bude někdo prozrazovat kde to skvělě bere, ale na trhu je dnes obrovské množství výrobců, prodejců a co jde dopředu, možná raketově, je užívání nových materiálů. Dotaz typu jsem začátečník potřebuji prut je tu 1000×. Co třeba si to trochu přečíst a pak do jednoho z těch fór napsat líbí se mi ten a ten prut, vyrábí se ještě? Mote zkušenosti někdo s tím a tím prutem vyiděl jsem ho u nás v obchodě za tolik a tolik? Tudy myslím vede cesta

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 12:17 ® Robur
Robur

jo, a už jsem psal, že kdybyste použili vyhledávač, že už jsem se zde několikrát zamýšleli:-D D

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 12:16 ® Robur
Robur

sem tam jsem založil akorát fórum Tma, a to jen proto, páč jsem zapomněl na Regulovo Howno www.chytej.cz Za zbytekm svých diskusí si stojím. Každopádně by adminové měli mít právo zamykat nově vzniklé duplicity a ihned otevírat fórum tematicky nejpodobnější zároveń s okopírováním otázky zadavatele. Což bych viděl jako relativně technicky jednoduché. Regionální kurozity bych tak nějak odclonil,ale nenapadá mě jak. Zároveň díky úpadku současných fór mně už Ústí, Ostrava a podobně tolik nevadí, protože se nemusím dívat na horší věci, které tak nemají tolik prostoru:-D

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 12:13 ® Deleted

Kazan: Taky jsem se zamyslel a dokonce to ani to nebolelo. Myslím si, že je problém diskutovat stále o něčem novém. Většina, co něco umí, se nerada podělí s masařkama. A po pravdě co nového by se dalo pořád dokola probírat, že? Rybařina není raketová věda a nevyvíjí se šíleným tempem.

Proto mi vyšly dvě možné cesty:

1. budou tu duplicitní témata, budou se řešit pořád dokola ty samý věci a aspon se tu něco bude dít. Tak to je u konkurence..
  2. nebo kdokoli se ozve, bude ihned „chytrými“ poučen o nesmyslnosti, duplicitě bla bla bla a pak tento server bude jen spolek mlčících intelektuálů, kteří vědí :-)

Osobně si také občas rád rýpnu, ale přesto jsem raději, když se něco děje…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1