Chytej.cz

Pomůcka pro rybáře necteno

14.2.2009 | Masovej | 8.776 zobrazení | 40 odpovědí

Užitečná tabulka pro rybaření. Najdete v ní barevné obrázky a popis druhů ryb, lovné déky, boba hájení,celoročně hájené druhy, povolené způsoby lovu, denní doby lovu a pomocnou tabulku pro stanovení hmotnosti ryby dle její délky. Tabulka je předvyplněna na mimopstruhové revíry ČRS a veškeré potřebné údaje jsou přepisovatelné. Po úpravě dat dle bližších podmínek výkonu rybářského práva na váš konkrétní Územní svaz či přímo na daný revír, doporučuji vytisknout a nechat zalaminovat. Potom má více použití, třeba jako podložka.

Odkaz na tabulku: masovej.sweb.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 15. února 2009 v 19:04 ® Alov
Alov

Toto forum bych smazal. Kdo nepozná rybu, nemá u vody co dělat. Váhy jsou v řádu a žádný jiný význam to nemá. mooody> Chceš mi jako říct, že budeš s sebou k vodě tahat zalaminovanou A4ku jo? Jako s obrázkama rybek atd jo? A co takhle atlas s sebou k vodě? Pane bože… Jo a Ondru nech laskavě na pokoji. Furt lepší 5 vykřičníků než za každým příspěvkem 5 x :-D :D:D:D:D:D:D

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 15:11 ® Mary
Mary

Supr, mě se to líbí.

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 14:46 ® ART reakce na …
ART

OndraČ: dik to je ono, taky jem si to myslel, ale nechtěl jsem to řikat veřejně

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 14:14 ® sgt.mooody reakce na …

OndarČ:Můžeš mi vysvětlit proč za všema větama děláš vykřičníky?A nechá­pu proč by to mělo bejt k ničemu je sice pravda že je to napsáný v řádu ale když se to zataví tak to může bejt dobrý,já jsem si to vytisknul stačí jen poupravit zalaminátovat a když bude potřeba tak se na to rychle podivám než abych listoval v řádu…

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 13:35 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

mckvak8,> k ničemu!!!!

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 12:39 ® ART
ART

nějak jsem nepochopil k čemu to je

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 8:53 ® OndraČ
OndraČ

Jo a ty váhy ryb mám vzadu v řádu!!!

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 8:52 ® OndraČ
OndraČ

No k čemu mi to budee?? Když to všechno umím!!!

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 0:04 ® Juraj reakce na …

Masovej: A můžeš mi říct k čemu by mi to jako mělo být? To je dobrý snad jen pro retardovaný. Udržet v hlavě těch pár informací zvládne i blekotající pitomec a orientační hmotnost ryb je v BP, které jsou tak jako tak nedílnou součástí povolenky, takže je stejně musíš mít u sebe.

reagovat
Sobota 14. února 2009 v 19:36 ® Masovej

brouzdači na netu možná podotknou, že už jí mají, nebo jí někde viděli. -ano visí i jinde.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1