Chytej.cz

Pomůcka pro rybáře necteno

14.2.2009 | Masovej | 8.773 zobrazení | 40 odpovědí

Užitečná tabulka pro rybaření. Najdete v ní barevné obrázky a popis druhů ryb, lovné déky, boba hájení,celoročně hájené druhy, povolené způsoby lovu, denní doby lovu a pomocnou tabulku pro stanovení hmotnosti ryby dle její délky. Tabulka je předvyplněna na mimopstruhové revíry ČRS a veškeré potřebné údaje jsou přepisovatelné. Po úpravě dat dle bližších podmínek výkonu rybářského práva na váš konkrétní Územní svaz či přímo na daný revír, doporučuji vytisknout a nechat zalaminovat. Potom má více použití, třeba jako podložka.

Odkaz na tabulku: masovej.sweb.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 18. července 2010 ve 12:39 @ krejca

Už několik let provádím zkoušky a připravuji na ně nové členy.V minulosti jsem vedl rybářský kroužek,takže mohu odpovědně říci že takového materiálu jako tato tabulka je vždy málo a každá takováto práce má svůj význam a cenu.Díky za ni. Již delší dobu čtu rybářská fora a chtěl bych poděkovat všem těm kteří se slušně věnují danému tématu. Bohužel je stále hodně těch dementních, kteří tato fora blokují přiblblými kecy a urážkami.

reagovat
Neděle 6. června 2010 ve 12:17 ® Tommy
Tommy

Tak vytisknuto a zalaminováno:-) Vypadá to úžasně:-) Masovej díky:-)

reagovat
Sobota 5. června 2010 ve 22:48 ® Tommy
Tommy

Krásná práce :-)

reagovat
Sobota 5. června 2010 ve 21:09 ® CiCu reakce na …
CiCu

Přesně…

reagovat
Neděle 22. února 2009 ve 21:14 ® jarda21
jarda21

Mě se to taky líbí, myslim že pro děti nebo začínající je to super

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 10:22 ® 1Mara
1Mara

Já sám za sebe . Můj kamarád chodí občas se mnou k vodě jen koukat jak chytám a odreagovat se,tak jsem ho přesvědčil že rybářský lístek není až zase taková složitá věc si udělat oproti třeba ŘP.Takže jsem pořád přemýšlel jak mu to mám ulahčit aby věděl co a jak , jelikož se připravý jen na rybářský skoušky a pak stoho min.polovičku zapomene. Takže tahle tabulka je pro něj jako stvořená a né jen pro něj, tak jsem mu jí také už vitiskl a jsem za ní rád a Masovýmu zaní děkuji.

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 10:02 ® Masovej

Koukám, že se pomůcka líbí :-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 9:30 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Také se připojím k tématu.Myslím si,že taková věcička se pro malé začínající rybáře hodí a je užitečná.Možná někdo namítne, že míry ryb se liší od revíru k revíru, ale zamyslete se nad sebou a vzpomeňte si, když jste začínali.Osprey nás bral na jediný revír a taková pomůcka by přišla vhod.

reagovat
Pátek 20. února 2009 v 11:11 ® H. Valka reakce na …

Tak vypadá to celkem hezky......pro začínající rybáře je to celkem hodně pěkná věcička

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 v 10:23 ® lubo OV
lubo OV

Nic ve zlém, ale toto je typický příklad úsloví: „Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán“. Příště možná, až bude mít Masovej (nebo někdo jiný, co to tu četl) nějakou třeba super pomůcku, nebo radu, tak si to nechá pro sebe, aby se nemusel nechávat takhle veřejně pranýřovat. Což bude škoda, protože od toho tady ty stránky parně jsou, abychom si pomáhali (aspoň já tomu tak rozumím)

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 v 7:07 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

rudla> Za to já nam§žu!! To byly rybářský zývody a největší ryby šla do tomboly a bohužej jsem ji chytil já :-( a já sem se tá ryby dotkl jeno při focení jinak mi ju po zemi házeli rozhocí! :-(

reagovat
Středa 18. února 2009 ve 23:59 ® rudla
rudla

OndraČ- ale příručka jak zacházet s ulovenou rybou by se ti hodila(viz tvoje poslední album)no nikdo nejsme dokonalý.

reagovat
Středa 18. února 2009 ve 21:00 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

LuboO> jj šak už sem se omluvil.

reagovat
Středa 18. února 2009 ve 20:49 ® LuboO
LuboO

OndraČ, ja tiez nejake veci nepotrebujem, ale neodsudim to tak tvrdo a radikalne ako ty a par inych ludi tu. Dobru volu a snahu druhych si musis cenit, nie ich hned sfuknut. Ked budes vacsi, pochopis.

reagovat
Středa 18. února 2009 ve 20:45 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

LuboO>jj! ně by se to třeba nehodilo. :-(

reagovat
Středa 18. února 2009 ve 20:44 ® LuboO
LuboO

OndraČ, to vidiet…

reagovat
Středa 18. února 2009 v 15:11 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

havel> mě se to nelíbí a to sem dítě!!

reagovat
Středa 18. února 2009 ve 13:50 ® LojzaRybka
LojzaRybka

havel>přesně tak,já jsem to dětem stáhnul a vytisknul,je to lepší než RŘ,a ti menší utoho maj aspoň obrázek ryby a jsou aspoň trochu v obraze :-)

reagovat
Středa 18. února 2009 v 11:39 ® havel
havel

Nechci se do toho vměšovat, ale přece není nutné se takhle tvrdě napadat. Stačí snad napsat, že se Vám nehodí a nevyužijete ji. Já souhlasím s Roburem – pro děti jako názorná učební pomůcka se mi to líbí.

reagovat
Středa 18. února 2009 v 9:55 ® Homer

Mě se tabulka líbí. Začátečníkům určitě pomůže víc, než některé příspěvky v tomto fóru.

reagovat
Středa 18. února 2009 v 7:30 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

sgt.mooody> No tak já se omlouvám.

reagovat
Středa 18. února 2009 v 7:23 ® Zakin
Zakin

Autor své dílo nikomu nevnucuje. Nemá to být umělecký zázrak pro zarámování nebo něco, co musíte tahat k vodě. Je to jen pomůcka. Proč odsuzovat někoho, kdo s dobrým úmyslem něco vytvořil? Je to hezky udělané a určitě se najdou lidi, pro které to bude užitečné.

reagovat
Úterý 17. února 2009 ve 13:08 ® mihy.san
mihy.san

Tabulka je pěkná, se zpracováním jsi si pohrál, a to se cení. Navíc je aktuální a odpovídá českému rybářskému řádu, což se o spoustě literatury říct nedá. A zrovna pro ty děti mi to přijde jako dobrý nápad, je to přehlednější než v rybářském řádu, který se dostává s povolenkou.

Děkuji.

reagovat
Úterý 17. února 2009 v 10:57 ® Masovej

Dlouho jsem váhal, jestli mám na tyto příspěvky vůbec reagovat. Doufal jsem, že zde budou věcné připomínky a různé názory k obsahu tabulky, i když jak zde bylo řečeno, jsem se neptal.

Tabulku jsem si vyrobil pro své účely a pro mé děti. Nechtěl jsem si ji nechat jen pro nás a proto jsem jí zde pomocí založeného fóra pověsil.

Jinak za každé odpovědi děkuji a za ty dobré dvakrát.

Výstižné je též statistika mého webu, kde je soubor uložen.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7607.jpg
Pondělí 16. února 2009 v 9:45 ® Robur
Robur

jj, Mary máš pravdu, jsem to nějak začal hodnotit, když jsem viděl, že hodnotí i ostatní a skutečnost je taková, že se nás na to zadavatel neptal. Komu se to líbí, tak ať si to udělá. Špané to rozhodně není.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 9:21 ® Mary reakce na …
Mary

Co tady je za lidi. Opravdu někdy nemám chuť sem vstupovat. Dal vám jen typ na tabulku, nikomu neříká a nevnucuje, že by ji měl nosit k vodě. Ale jako dítě a nejenom, jako dítě bych ji viděla viset zalaminátovou v pokojíku. Dokonce mám chuť je nechat uělat a přidat k rybářské ceně. A ten, kdo nepochopil k čemu to je ať si popojde. Stále se napadáte, jak ti naši politici a to unavuje.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 5:29 ® OndraČ
OndraČ

sgt.mooody>pro­tože!!!

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 20:03 ® sgt.mooody

Alov:Ne tahat to sebou nebudu to bylo mysleno obrazně!!!!
A udělal jsem snad něco Ondrovy!!!!Jen jsem podotýkal proč dělá pořád za větama vykřičníky!!!!

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 19:32 ® Cudla
Cudla

Pokud chodí do kroužků tak většinou dostupná literatura tam je. ,ale někteří „dospívající a dospělci“to bych vám přál slyšet ty PERLY.Ti by to občas potřebovali.

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 19:23 ® Robur
Robur

tak pro děcka, která se učí rybařit, to jakousi užitnou hodnout má. Obrázek, základaní pravidla atp. Podotýkám, že nevím, z čeho se noví adepti rybařiny učí. Tahst k vodě bych to nechtěl, řád je řád a navíc skladnější.

Chybí tam recepty na úpravu ryb:-D

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1