Vyhledávání
Proč se neregistrujete?
12.2.2009 | Robur | 5.906 zobrazení | 57 odpovědí
Pánové a dámy jsme tady veselí a hraví. Navíc výborní rybáři. Věnuji vám ananonymním čtenářům tohlé fórum na sdílení pocitů a důvodů, proč se bojíte vystoupit z anonymity a něčím moudrým nám nepřispějete? Podívejete s na horní lištu. Je tam klub, a on line je 25% registrovaných lidí, zbytek jsou neznámí hosté a přitom určitě dobří rybáři.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. září 2009 ve 22:56 ® Robur
-
tož jak je to nyní?
reagovat - Úterý 7. dubna 2009 ve 22:26 ® Cudla
-
Když se ptá někdo kdo nemá v záznamu nic tak si jeden rozmyslí co mu odpoví.Jeli to osoba z masa a kostí (vyplněmá karta)tak se líp „mluví“nebo napíše na osobku,to je muj názor.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 21:44 ® dedacek
- reagovat
- Sobota 14. února 2009 v 11:07 ®
-
Tak mám pocit, že jsem asi mimo mísu. Až dosud jsem měl dojem, že tu nejde o to, aby se PŘIHLAŠOVAL každý, kdo si chce něco JEN přečíst, ale o to, aby ti, kdo se přihlašují a píší do diskuze, nebyli ANONYMNÍ… A h l a n ě!!! Aby ti, kdo se ptají na věci, které si mohou přečíst například v rybářském řádu ( a notabene, jako rybáři by je měli znát), nebo se ptají na pitomosti, se hned necítili ublížení nebo dokonce diskriminovaní. Mládenci, uvažujte aspoň malinko a hned se nečertěte, když vám někdo trochu domlouvá. Trocha pokory ještě nikomu neublížila. Howg!
reagovat - Sobota 14. února 2009 v 10:41 ® 1Mara
-
mckvak8-Kdyš si klikneš na tvé registrované jméno v pravo nahoře,ukážeseti Aktuální počet nasbíraných Fishbonů:1500
reagovat
a když si rozklikneš název fišbodů- tak tam se vše dozvíš. - Sobota 14. února 2009 v 9:07 ® ART reakce na …
-
alov: měl bych otázku na co jsou ty body, nějaký mám ale k čemu je využiju to jsem zapoměl někde registrovat
reagovat - Sobota 14. února 2009 v 8:58 ® Alov
-
Osobně si myslím, že jakékoliv blokování diskusí a for ze strany provozovatelů chytej.cz by byl nesmysl. Snížila by se zřejmě návštěvnost a to HaD a spol zrovna nepotřebují. Dlohodobé snížení návštěvnosti přinese nižší zisk z reklamy a to by bylo na škodu. Já osobně bych spíš řešil registraci nějak motivačně. Např. 1 000 fishbonů za registraci a podobně. Ale blokování by něco možná přineslo nám uživatelům, ale zřejmě by něco vzalo provozovatelům. Tak to vidím já…
reagovat - Sobota 14. února 2009 v 0:28 ® novacek
-
b.gun tak to je logické.Když chci odpovědět tak se musím příhlasit.Ale to tady asi každý zaregistrovaný uživatel zná.
reagovat
A co se týče registrace zde.Podle mě je to o pohodlnosti. Každý si rád počte,něčěmu se přiučí.(kde jinde by se dozvěděl tolik informací,co se rybařiny týče od lidí s praxí) Tak proč se registrovat,když mám možnost si přečíst vše co se zde přečíst dá a bez závazků. Také jsem zastáncem navnadit a jestli máš zájem tak se registruj.
A podle mě se každý normální rybář zde chytit musí. - Pátek 13. února 2009 ve 23:29 ® b.gun
-
Jen pro pořádek – to, že registrovaných je v „Kdo je online?“ evidováno nepoměrně méně ještě neznamená, že ti ostatní (ta většina) musí být nutně neregistrovaní a neznámí hosté. Třeba já osobně se přihlašuju pouze při zlomku návštěv na chytej.cz. Pokud jen nahlížím, nebo pokud nemám co říci k aktuálně probíraným tématům, tak považuju za zbytečné se přihlašovat. Takže až odešlu tento příspěvek, opět se odhlašuji a ve statistice budu vykazován jako nežádoucí, kterému by měl být zamezen přístup …
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 22:13 ® Robur reakce na …
-
Zeren, klidně to vztáhnu na sebe. 1/ na blbé otázky se dobře odpovědět nedá 2/ na 100* položené otázky nikoho odpovídat 100* nebaví 3/ ač si ego hýčkám, caps lock jsem ještě z arzenálu nevytáhl 4/ pořád se ještě umím podepsat 5/ kdyby jsi četl pozorně, tak jsem chtěl vyzvat ty čtenáře, kteři by to zde oživili, aniž by se přitom ptali na lehkou přívlač, naviják na přívlač případně zakládali diskuse o přehradách, které už tu existují asi 10*v různých obměnách 6/ za to že někteří kolegové oživují moje fóra fakt nemohu, ale rád si určitě přečtu i něco od tebe
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 21:27 @ ???
-
POKUD SE TU PAR JEDINCU BUDE CHOVAT STYLEM(VSECHNO VIM,VSUDE JSEM BYL DVAKRAT)A KOMENTOVAT KAZDOU OTAZKU,NEBO PROSBU-TO UZ TU BYLO 100X,VYHLEDEJ SI TO,NEBO ZALOZI ZESMESNUJICI OTAZKU „TMA“,TAK SE NEMUZETE DIVIT,ZE SE SEM NIKOMU NECHCE.ASI BY BYLO NEJLEPE FORUM UZAVRIT JEN PRO MISRY.POTOM SI MUZETE HYCKAT SVOJE EGA,JAK JSTE NEJLEPSI A VYPRAVET SI O KOLEGIALITE .TAK TO VIDIM JA.
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:51 ® 1Mara
-
No je pravda že ripka to tentokrát přehnal. Ktomu se taky přikláním ho stopnout , není přínosem pro chytej tak ať prudí někde jinde .
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:48 ® 1Mara
-
Nikomu ruce neupadnou se zaregistrovat .A je fakt do diskuze by mohli nakouknout jen jednou a do fóra vůbec.
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:47 ®
-
Někdo se neregistruje ze všech těch důvodů o kterých se tu píše, někdo nevyplňuje os. údaje z důvodů zcela prozaických. Prostě se nechce „odkopat“ jen tak z osobních důvodů, resp. pro případ, že by si na někoho otevřel ústa ne příliš vybíravým způsobem a nestojí o zpětnou reakci. Někteří zdejší přispěvatélé tu trousí svoje „moudra“ třeba nepřiměřeně svému věku (v přímém kontaktu by si to nedovolil), jiný se třeba jen stydí. Faktem zůstává, že všechny tyto důvody je třeba respektovat. O selekci z důvodů rozdávání, či nerozdávání „fíglů“ osobám o kterých si myslíme, že si je nezaslouží, stojí za to uvažovat. Pravda, každý má sám o sobě možnost zvážit co pustí do veřejně přístupné části a co předá jen konkrétní osobě cestou „osobky“, nebo mailu. Já osobně bych se přimluvil za bloknutí některých rejpalů tipu Ripka a pod.
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:29 ® hajan reakce na …
-
foks01: Máš pravdu, informace určitě podávat, jen to dělat s maximální opatrností.
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:23 ® foks01
-
hajan-souhlasím,ale když chce člověk pokecat s kolegama o tom kde byl a jak to šlo tak psát všem osobky je docela o ničem,
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:22 ® Robur
-
ale úplně stejné je to o tom, proč někomu radit lepší vybavení, nástrahu a podobně. Spíš bych měl radost, kdyby se někdo díky tomuto fóru zaregistroval. Že to byl ten poseldní nebo halvní impuls k tomuto kroku.
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:11 ® hajan reakce na …
-
foks01: Bez urážky, jenom blbec vybleje na net nějakej svůj konkrétní úspěšnej flek a očekává, že tam bude i nadále chodit sám.
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 17:03 ® foks01
-
určitě by to změnu chtělo ,já už o tom mluvil v souvislosti se sledováním kde co kdo chytil a následném ataku místa,na Labi jsme toho byli kolikrát svědky,uzamknul bych i témata s nejvíce odpovědmi…nebo to udělat na 5 kliknutí a bez registrace konec
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 16:54 ® hajan reakce na …
-
mckvak8:
reagovatTaky mi to bylo jsný hned odkud vítr fouká.
Robur: Nevím jak ty, ale já když vlezu někam na web a nemůžu se porozhlídnout aniž bych se musel registrovat, mažu tam odsud a nikdo mě tam už nikdy neuvidí. Je to jen můj názor, ale nerejpal bych do toho a nechal tak, jak je, protože tak to má byt, a tak je to správne.
- Pátek 13. února 2009 v 15:49 ® OndraČ
-
Nemáš to jedno jestli je On-line nebo není???
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 9:56 ® Robur
-
mckvak, reagoval jsem na postesk někoho, fakt nevím koho, že se toho zrovna moc neděje. Kdysi se to i probíralo. Faktem je, že si zde spousta lidí otvírá duše, další zde zase pro spoustu kamarádů dávají na stříbrném podnosu své nejlepší nápady a trumfy na šupinaté potvůrky. Dnes mám ten názor, že bych se o to rád dělil s lidmi, kteří jsou ochotni pro to něco udělat. Např. články by mohly být vidět pro neregistrované jen dva, aby každý neregistrovaný mohl nasát atmosféru a přesvědčit se o kvalitě, ostatní by bylo vidět jen pro registrované. Samozřejmě si nedělám iluze o tom, že do karty si může každý vymslet, co chce. Ale myslím, že zrovna na chytej bych se za anonymitu nemusel nikdo schovávat a určitě bylo hodně takových, co si doatečně karrut doplnilo poctivě, když se rozkoukali. Ještě co bych znepřístupnil anonymům je diskuse Z lovu.
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 9:45 ® ART
-
Budu se opakovat, už jsem to v jednom tvým forum řek, ale jak jsem se podival na nadpis hned mi to bylo jasný kdo to vytvořil
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 0:35 ® Michal/
-
HaD< Ty nerozumíš, já já rozumím, ale něčemu inemu
reagovatAle máš pravdu.
- Čtvrtek 12. února 2009 ve 23:33 ® Robur
-
tož štengr, ne
reagovat - Čtvrtek 12. února 2009 ve 23:28 ® HaD
-
Robur: já si myslím, že je to zcela běžný jev. Pokud není registrace povinná a návštěvník chce pouze číst a prohlížet…
Michal: znám opravdu velké množství lidí, kteří chodí často a pravidelně, ale přesto nemají potřebu se registrovat. Zbytek komentovat nemohu, neboť mu nerozumím
reagovat - Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:54 ® Michal/
-
Robur> Ty se divíš? Polovině z nich se do toho nechce bo sem nechodí často a druhé půlce bo nwm. Ale včil je to nedno ni.
reagovat