Vyhledávání
Proč se neregistrujete?
12.2.2009 | Robur | 5.905 zobrazení | 57 odpovědí
Pánové a dámy jsme tady veselí a hraví. Navíc výborní rybáři. Věnuji vám ananonymním čtenářům tohlé fórum na sdílení pocitů a důvodů, proč se bojíte vystoupit z anonymity a něčím moudrým nám nepřispějete? Podívejete s na horní lištu. Je tam klub, a on line je 25% registrovaných lidí, zbytek jsou neznámí hosté a přitom určitě dobří rybáři.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. září 2009 v 18:57 ® Robur
-
pepa č, neboj nebylo, zapomeň.
.
Myslím si, že naznačit vercajk neuškodí, taktéž je to s bydlištěm nebo lovnou specializací. Už jsem si tak našel dost kolegů, když jsem potřeboval info o něčem či odněkud.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:24 ® regulus reakce na …
-
pepa-č> tak v tomhle s tebou naprosto souhlasím, příliš moc informací je zbytečnejch. Před pár lety ještě na starým Chytej, když jsem zjistil, že kartu člena si může prohlídnout úplně kdokoliv, jsem Davida požádal o vymazání mýho skutečnýho jména a David to sice udělal, nicméně s komentářem ve smyslu, že mi straší ve věži. Jenže já měl za sebou už jednu blbou netovou zkušenost, která mne stála dost peněz jen proto, že jsem zveřejnil víc než bylo zdrávo (zvlášť v mým případě kdy kombinací jména příjmení je v republice míň jak 10).
reagovat
V současné době si myslím, že je úplně jedno zda někdo je nebo není zaregistrovanej a to co si napíše do karty bych nechal úplně na něm i když je fakt, že alespoň některý údaje by vyplněný být mohly, čistě jen z důvodu, aby ostatní věděli z kterýho koutu republiky je, případně rybolovný způsoby, ale jak moc podrobně, to bych nechal na rozhodnutí toho každého soudruha. - Úterý 15. září 2009 ve 12:43 ® reakce na …
-
HaD> třeba teď v JERKBAITEch: proč nemám nic v kartě. Přesto si dědáček něco najde a s mým bydlištěm tam operuje. Asi tak.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:13 ® HaD reakce na …
-
pepa-č> Souhlasím. Sice si myslím, že některé informace by určitě neuškodili ani dotyčnému, ani čtenářům, ale nutit bychom asi neměli.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:06 ® reakce na …
-
Robur> to bylo na mě? Pokud ano, tak nechtěj, abych ti odpověděl.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:02 ® Robur
-
no vidíš, a právě proto dceři říkám, odkud je ten chlapec, z paneláku a má 5 sourozenců? Tak zapomeň.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:58 ®
-
V kartě nemám skoro nic a u sousedů taky ne. Nevidím důvod, proč by mě měl někdo takto „poznat“. Navíc to předchází nepříjemnostem mimo virtuální svět. Svoboda být anonymní je dost důležitá. Internet je anonymnější čím daál tím méně a nese to s sebou rizika. Jen si je nepřipouštíme. Lidi se dají snadno poznat, co jsou zač, podle toho jak a co píšou a jak se chovají. Kdo na to potřebuje kolonky v kartě – odkud kdo je, kolik mu je, co už chytil, kde bydlí, čím se živí…a kdyby se to nevešlo připište to sem
reagovatměl by se zamyslet. Navíc mě tady i u sousedů dost lidí zná i osobně. Vyplňování karet bych nechal na vůli a volbě toho kterého se to týká. argument: "abych věděl s kým se bavím, je hovězina
" to už by tam mohly být kolonky: daňové přiznání, vyznání, rodinná anamnéza, výpis z katastru a rejstříku trestů apod…v horším případě i posudek od členů uličního výboru
- Úterý 15. září 2009 v 5:43 ® LuboO reakce na …
-
HaD> to poznam, nieco podobne mam doma aj ja:DDD
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 2:19 ® osprey
-
Já jsem hodně svobodomyslný člověk. Rád tady uvidím každého, kdo neprudí – registrovaného i neregistrovaného.
Možná by si ti registrovaní zasloužili nějakou výhodu. Ale pokud někdo po registraci netouží, já ho omezovat nechci.
kam!kaze: Pokoušíme se s tou stagnací pohnout. Pokud nám zachováš aspoň tolik přízně, abys sem tam hodil na tyhle stránky oko, snad budeš moci konstatovat, že se to začíná hýbat.
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 23:51 ® HaD reakce na …
-
LuboO: hodně lidí se zaregistruje, ale pak se znovu nepřihlásí a jen čtou jako anonymové. To je většina. Pkudnic nechtějí vkládat či psát, stačí jim to.
Jestli něco udělat povinně – uvidíme – jak píše HaDová
reagovatDoma je šéf ona
- Pondělí 14. září 2009 ve 23:47 ® HaDová reakce na …
-
LuboO> o kolonce povinné – zauvažujeme
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 23:04 ® LuboO reakce na …
-
HaD> mam len taky dotaz, neber to ako rypanie, ak je registrovanych cca 8000 navstevnikov, preco je na servri priemerne prihlasenych asi len 20 – 40 registrovanych navstevnikov? A z tych ostatnych, v tejto chvili cca 120 navstevnikov, kolko je len lenivy&ch kliknut na „prihlasit sa“?
A este nieco, kvantum registrovanych navstevnikov nema v karte absolutne nic, z coho by sa dalo aspon vydedukovat, s kym hovorim. Nieco ako kolonky „povinne“ by sa nedali zaviest? Ale to je asi hovadina, lebo kazdy si tam napise co chce… Uz mlcim.
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 18:19 ® HaD
-
sus1: třeba
robur: rovnice je jednoduchá – délka rožně je daná. Víc návštěvníků se bude rovnat výrobě jiného či dalšího rožně
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 16:48 ® Robur
-
Davide, a máš nějaký vzorec pro rovnici
počet návštěvníků krát X = délka živáňské ?
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 16:46 ® sus1 reakce na …
-
HaD> Hodně lidí – hodně vidí reklamu – sponzor spokojenej???třeba takhle?
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 16:36 ® HaD reakce na …
-
sus1> hodně návštěvníků, to je dobré
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 16:35 ® HaD reakce na …
-
cormoran> necelých 8000
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 16:01 ® cormoran reakce na …
-
HaD> Dá se jen tak pro zajímavost zjistit, kolik má servr registrovaných členů?
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 15:55 ® sus1 reakce na …
-
HaD> Jaká je to výhoda(vliv) pro server??
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 14:46 ® Jak.novi
-
kam!kaze> Konkurenci navštěvuju, ale poslední dobou se tu cítím víc doma. Jsou tu lepší lidi, kteří si nejdou tak po krku.
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 13:08 ® HaD reakce na …
-
robur: průměrně se denně registruje 6–15 lidí (měsíčně 250–400 nových registrovaných).
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 13:04 ® HaD reakce na …
-
sebevrah: Takže od totalitního vůdce, kterej maže co se mu nelíbí, čekáš nářez? Nedočkáš se ho.
Ale mazat to, co se mi nelíbí, nebo nás přímo poškozuje, budu já i admini dál. S tím se smiř. Dělal bys to samé i Ty nebo kdokoliv jiný.
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 9:02 ® Robur reakce na …
-
kam!kaze> myslíš? Já bych řekl, že řešit, zda někdo chodí na MRK či nechodí je irelevantní, ikdyž teoreticky se dle zadání tématu dá odbočit i ke srovnávání. Právě proto je někdo víc doma na MRKU a někdo na Chytej. Otázku jsem vyhodil v době, kdy se tvořilo posladní Nové Chytej,cca před půl roklem a nebylo zde skoro s kým pokecat. Pořád samý anonym. Jinak si myslím, že pokud někdo dělá čurbes, tak lze odstřihnout IP adresu stejně jako Frantu Nováka, akorát že Franta Novák se líp pamatuje než 12456789.
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 0:31 ® kam!kaze
-
A bude nářez
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 0:30 ® kam!kaze
-
A podobně co se mu prostě nelíbí.je to občas ve znamení totality.Nicméně ti nevdí Maťákovo nečištění v tom abys konkurenci navštěvoval.
reagovat - Neděle 13. září 2009 v 10:10 ® Jak.novi
-
kam!kaze> Tady to aspoň David čistí od takových lidí, který jsou například vůlgární a podobně. Což se o Maťákovi říct nedá.
reagovat - Neděle 13. září 2009 v 8:33 ® kam!kaze
-
Chápu ty anonymní,protože dostat ban za to,že si havlíček splete IP adresu a udělá z někoho štváče veřejně přede všema,tady vysí nade všemi,co se jen trochu otřou o kvalitu JEHO webu.Otázku že chytej.cz stagnuje jsem tady kdysi položil já.A takový nářez jaký jsem pak dostal od HaDa mne natolik znechutil,že raději navštěvuji jiný server.
reagovat - Sobota 12. září 2009 v 1:14 ® pipa
-
Cudla> to mě i dokaže pekně nasr… kor u nas. Ja jim řikam tipeři
reagovat))
- Sobota 12. září 2009 v 0:18 ® Jak.novi
-
Robur> Rád sleduji tvoje otázky
reagovat - Středa 9. září 2009 v 11:52 ® Axamith
-
Jsem na chytej.cz registrovaný už nějakou dobu, kdysi jsem patřil mezi aktivně přispívající ( hlavně v muškařině ) Postupem času chodím jenom na návštěvu ( několikrát týdně ), prohlédnu, co je nového, přečtu nové články, komentáře, diskuze a pokud mě něco zaujme natolik, že mám potřebu se k tomu vyjádřit, tak se přihlásím a reaguji pod svým nickem. Také zde mám několik kamarádů a toto je další možnost se s nimi alespoň virtuálně setkat. Třeba se pod tímto přístupem skrývá poměrně velké procento návštěvníků, bez přihlášení vystupující pouze pod svou IP ve statistice , ač jsou registrovaní.
reagovat