Chytej.cz

Bič 6 až 7m... necteno

9.2.2009 | Bekky | 2.714 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj vsem co navstivi moji otazku.Chtel jsem se zeptat ponejak delsim bici za rozumnou cenu.Prijde mi zajimave,ze 4ku sezenu za 200Kc,a delsi veci se pohybuji v uplne jinych dimenzich.Myslel jsem tak do 1500Kc.Predem diky…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. února 2009 ve 12:20 ® FishmanAlda
FishmanAlda

chytani s bicem je sranda a neskutecnej adrenalin kdyz se vam tam povesi vetsi ryba ;-)

reagovat
Středa 11. února 2009 v 11:48 ® siri

Pred casem jsem si koupil 7m bic, dokonce nikoli klas. teleskop, ale odkladaci, ale s celym se skoro neda chytat, staci, kdyz zafouka – a je to utrpeni. Pak jsem narazil na teleskopicky grafitovy, nejlevnejsi radu od Trabucca, asi za 1500, fajn cudlicak – vetsi rybu jak asi 35cm PD jsem na nem ale jeste nemel…

reagovat
Úterý 10. února 2009 ve 21:57 ® LojzaRybka
LojzaRybka

mám ve sklepě dva biče,z jednoho udělám násadu na podběrák a ten druhej je SILSTAR délka 700cm a klíďo se ho zbavim

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 18:55 ® Kubajs
Kubajs

www.nasoutokushop.cz

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 18:54 ® Kubajs
Kubajs

piranha chceš bolnku?levnou počkej musim jí najít

reagovat
Úterý 10. února 2009 ve 14:22 ® Piranha
Piranha

Hoši zajimalo by mne jak se da vazat amortizer a jestli se da navazat i na bic a ne jen na plavackovou delicku.Popř. nejakej kreslenej postup a tak, nebo clanek ci video.Dik

reagovat
Úterý 10. února 2009 ve 13:18 ® Robur
Robur

www.chytej.cz zde jsem řešil problémy s bičem já, být tebou, tak to oživím

reagovat
Úterý 10. února 2009 ve 12:38 ® FishmanAlda
FishmanAlda

no ono jde taky o to ze v delsich delkach se bice uz moc ze sklolaminatu nedelaji z duvodu hmotnosti ale vyuziva se uhliku pri stavbe bicu ktery je mnohem lehci ale cenove drazsi ;-)

reagovat