Chytej.cz

Zaslání necteno

9.2.2009 | Brslenák | 1.949 zobrazení | 7 odpovědí

Přátelé, jaká je možnost, že bude přepravou poškozen prut, který koupím přes i-net a nechám si jej zaslat poštou. Máte s tímto nějaké zkušenosti – musím se bát? Nebo je vše zajištěno perfektním obalem a ještě dokonalejšími službamy České pošty??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 9. února 2009 v 18:57 ® Robur
Robur

hlavně si pamatuj, že čím víc lidí tady vyjádří svoji spokojenost, tak tím pravděpodobnější je, že se to u tebe poseje. Jinak mně taky došly pruty OK.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 18:50 ® cruel00
cruel00

JJ.MĚ TAKY PŘIŠLI PRUTY VŽDYCKY OK.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 18:32 ® standas
standas

Brslenák:v po­hodě,vždy zabaleno kvalitně a více jak dostatečně.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 15:11 ® Michal/
Michal/

Nemáš se čeho bát. Pruty dávají většinou do tvrdé papírové trubky, kterou musíš ještě řezat pilkou aby si ju urval. Pokaždé co jsem si objednal přez net prut, tak byl v pořádku. Nemáš se čeho bát. Navíc Česká pošta s tím zachází dobře, takže je to bezpečné.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 14:41 ® Robii

Nazdárek, pruty jsem objednával letos taky přes net, přišlo všechno bez poškození a perfektně zabaleno. Obešel jsem si krámky s pruty vyzkoušel a který mi padl do ruky, tak jsem ho našel jednoduše na netu a za nejlepší cenu objednal.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 13:59 ® baddy73

Pruty jsem si přez net objednával snad 5× a vždycky to přišlo v tvrdé kartonové krabici bez sebemenšího poškození.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 10:08 ® Homer

Já jsem zatím přes net kupoval prut dvakrát. Vždy přišel v dobrém stavu, perfektně zabalený v tvrdém papírovém tubusu. S navijáky to bylo stejné. Ale nakupovat v normálním krámě je přece jenom lepší, můžeš si to osahat atd. Na netu kupuju pouze v případě velmi výhodné ceny.

reagovat