Chytej.cz

DaH na jaké mouchy chytá Ty parmy? necteno

18.12.2004 | rybar11 | 6.478 zobrazení | 40 odpovědí

Všiml jsem si, že taháš parmy a ostroretky na muchy. Chtěl bych to vyzkoušet i u nás na Olze (Olši)., ale nemám vůbec ponětí jaké to jsou mouchy. Nemohl bys poslat pár foteček těch much? Chytáte ještě někdo parmy na muchy? Všecky zkušenosti sem, docela mně to fascinuje, Vás ne?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 21. prosince 2004 ve 22:03 ® jiris
jiris

Ovšem bacha, ne všude je povolená zátěž mimo mušku nebo se mýlím?!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 22:01 ® HaD
HaD

to co řekl Karlos je svatá pravda…často musí přicvaknou broček, bays to k nim dostal a že se pak trhá je taky fakt

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:56 @ 

Důležitější než mouchy je jejich vedení. Musíš je doslova přibít ke dnu takže samé těžké vzory. Vázkám se nevyhneš.

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 v 18:44 ® rybar11

Díky chlopi! Příští rok to zkusím!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 14:26 ® Koudy
Koudy

se červenám

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 14:14 ® HaD
HaD

konečně odpovídám ale líp než Koudy to nenapíšu. Tak jak to napsal, to dělám. Odkazuji tě tedy na jeho příspěvek

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 v 0:00 ® Koudy
Koudy

typy:blešivec,larvy chrostíka(dravá i normální),nymfa pošvatky,nymfa jepice,goldkop,. prostě jakákoliv napodobenina všeho co žije na dně,jo a všechno musí být zatížené ať to dostaneš na dno barvy:nejlepší je obrátit šutr a podívat se přímo na barvy jaké se v té řece vyskytují,ale třeba se zelenou,hnědou­,béžovou určitě nic nepokazíš snad jsem aspoň trochu pomoh

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 v 19:03 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tak haDovi pošli osobní zprávu,určitě ti poradí!!

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 v 18:59 ® rybar11

Jo, to vím, že na nymfy. Vůbec ale nevím na jaké!!! Strašně rád bych si to vyzkoušel.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 13:31 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Kámoš je muškaří na nymfy nebo na mokré muchy(já se v muškách moc nevyznám,ale toto aspoň říkal)!!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1