Vyhledávání
Potápění
4.2.2009 | Robur | 3.248 zobrazení | 25 odpovědí
Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. června 2009 v 18:49 ® reakce na …
-
Robur> Moje nejsou. Tak nejak ruzne posbirane na netu.
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 18:01 ® dedacek
-
Pokud neuvidím , neuvěřím . Sám jsem nikdy neviděl sumce válet se v bahně. Vždy byli nade dnem ve větvích potopených stromů nebo shluku rostlin. Nikdy jsem nechytil sumce tam kde bylo bahno na dně , vždy tam kde bylo tvrdé dno.
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 16:54 ® Robur
-
majlant, moc pěkný, to je tvoje dílo nebo kopie
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 14:33 ®
-
Jsou pekne, tak jsem je sem dal pro inspiraci.
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 14:31 ®
- reagovat
- Sobota 13. června 2009 ve 14:29 ®
- reagovat
- Sobota 13. června 2009 ve 14:27 ®
- reagovat
- Sobota 13. června 2009 ve 14:26 ®
- reagovat
- Sobota 13. června 2009 ve 14:23 ®
- reagovat
- Pátek 12. června 2009 ve 23:43 ® Robur
-
furt nic?
reagovat - Středa 29. dubna 2009 v 19:31 ® Robur
-
nepřibyly nějaké fotky?
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 17:34 ® sgt.mooody reakce na …
-
F-T-V:Potápěči
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 17:32 ® fish-team-voda
-
Sgt.m:ja tomu taky verim,ale nevim kdo by se potápěl k hrázi orlíku
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 17:19 ® reakce na …
-
Firetiger – Rozhodně potápěči nekecají víc než většina rybářů. Takže bych se podobných závěrů raději vyvaroval. A navíc. Každý potápěč zákony optiky dobře zná, protože fyzika je jeden z oborů, které musí poměrně podrobně studovat.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 14:57 ® Firetiger
-
Pánové, musíte si uvědomit, že pod vodou platí zákony optiky – hůl do vody ponořená zdá se býti nalomená atd. Na optickém rozhraní maska / voda dochází k lomu světla, takže se všechny předměty (tj. i ryby
reagovatjeví asi tak o třetinu větší a o čtvrtinu bližší nežli ve skutečnosti. Navíc potápěči jsou zhusta postiženi bájnou lhavostí.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 14:17 ® sgt.mooody
-
No ono je těhletěch povídaček hodně z Orlíku že se prej u hráze válej sumci okolo 3m i víc ale nikdy jsem neviděl žádný video ani fotku tak nwm nwm…Ale věřim tomu.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 13:31 ® gadasnik reakce na …
-
třeba se báli,když kolem nich bylo z ničeho nic pět ryb
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 13:29 ® fish-team-voda
-
gadasnik:nn,to by neřikali,že by tam už nevlezli
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 13:28 ® gadasnik reakce na …
-
fish-team-voda:jestli voni nemysleli slovy dvě metrové štiky a tři metrové slizounky......................
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 13:19 ® fish-team-voda
-
Já jsem byl na dovolené a tam přijeli nějaký potápěči(také rybáři) a prý se potápěli na Nechranicích ,a že tam viděli 2m štiky a 3m sumce
reagovatDDD prý tam už nikdy nevlezou
DDDDD Věříte tomu???:DDD
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 12:50 ® sus1
-
Robur:To je to téma,jak si řikal ,že ho dlouho připravuješ??
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 12:40 ® Deleted reakce na …
-
Fotky a videa z podvody jsou běžně k vidění na potápěčských stránkách. Kluci na www.adrex.cz dokonce dělají videa k jednotlivým lokalitám. Je to pěkné. Akorát, že na většině soukromých lokalit k potápění se nesmí chytat.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 12:05 ® Robur
-
no to ja, ale určitě má někdo nějaké pěkné podvodnické fotky
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 10:59 ® Deleted
-
Robur – Uprimne, neni moc lidi, co se potapi u hraze a treba az na dno. Navic je tam tma a vidis, co si osvitis. Navic v hloubkach (pokud jsi dole se vzduchem) nejsi az tak uplne pri smyslech, tak obcas neco zahlidnes a fantazie to dotvori…
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 21:14 ® njesek
-
Robur:slyšel jsem hodně pohádek o přehradě,ale když jsem se ptal chlapů,kteří se tam potápěli a potápěčů z pčr,nikdo mě nic nepotvrdil,prý je tam takový bordel a špinavá voda,že nic neviděli
reagovat