Vyhledávání
Výroba JIGOVÝCH hlaviček
3.2.2009 | Losfedos | 12.251 zobrazení | 57 odpovědí
Vyroba JIGOVYCH hlavicek,vyrobni postupy.formy na liti,pouzivane hacky,vase zkusenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. března 2009 ve 20:11 ® Losfedos
-
dnesni barveni JIGU.MUSTAD.....
reagovat - Pondělí 2. března 2009 ve 20:10 ® Losfedos
-
ma forma od RAVEN BRNO
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 17:41 ® OndraČ reakce na …
-
Kazan> ale já si seženu všechny velikostiii já sem šikovnej
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 17:25 ® Kazan reakce na …
-
OndraČ> pokud budeš bedlivě sledovat všechny e-shopy s rybařinou a koupíš jich alespoň 1000ks aby se ti zaplatilo i poštovné, tak se na nějakou gramáž nechá natrefit. Jinak příjemnou zábavu s každodenním hledáním akčních cen, a chytáním s jednou velikostí v následující sezoně
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 17:12 ® OndraČ
-
a vy ty hlavičky aji barvíte?
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 17:03 ® OndraČ reakce na …
-
Kazan> takže když to tak vezmu tak někdy to je dražší a někdy levnější takže to vyjde nastejno
reagovatale mužu si udělat jakékoli velikosti. tak diik!
- Pondělí 2. března 2009 v 16:41 ® Kazan reakce na …
-
OndraČ> jak jsi napsal, hlavně nás to baví
reagovat,výhodu taky vidím v tom, že pokud určitou gramáž utrhám, během večera si můžu dodělat třeba 20 dalších na druhý den. Zároveň jsem bez obav že budu stepovat do 9 hodin někde před obchodem než otevřou a modlit se aby daná velikost byla. I když připouštím že některé hlavičky je možno občas v akcích koupit levněji než bych je vyrobil. Pokud poctivě započítám k ceně olova, háčku, barvě i energie a čas strávený výrobou.
- Pondělí 2. března 2009 v 16:35 ® OndraČ
-
dudu> tak to jo dík!
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 16:28 ® dudu reakce na …
-
počítej háček seženeš do 2kč/ks i s poštovným, olovo buď někde splašíš zbytky, nebo v nejhorším koupíš v kovošrotu za cca 20kč/kg. Pokud máš jakž takž slušně vyřešenou formu, nebo víc forem, dá se ve 2 lidech za hodinu odlít i přes 500 hlaviček, které teda ještě musíš stejně dlouho odstříhávat. Velké plus je, že si můžeš nalít i jigy, ktré se třeba špatně shání (dlouhý háčky, malá zátěž na velkým háku, atd). Pokud za rok utrhneš jen do cca 100 jigů, je odlívání doma, po stránce finanční, nesmysl. Jiná už je situace, pokud je v rodině víc bláznů kteří toho natrhají mraky, nebo se vás dá víc dohromady, tam se dá ušetřít už celkem dost.
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 15:18 ® OndraČ
-
že vás to baví!! a vyplatí se to aspoň cenově?
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 9:33 ® Cudla
-
Kazan:kupoval jsem u nich muškařské bez protihrotu,prodejce říkal že nemaj int. obchod,ale pokut mají tak se dáj obědnávky mailem domluvit www.rybarskehacky.cz www.flyhook.eu
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 22:04 ® dudu reakce na …
-
No to nevadí, to bych řešil až to budu potřebovat. Třeba se vzpamatují a zahájí sami prodej.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 21:56 ® Kazan reakce na …
-
dudu> tak to si dnes skutečně netroufám odhadnout, a sám si nepamatuji kolik jsem tehdá platil. Možná tam brnknout nebo poslat mejlík a podle ceny bez daně zhruba odhadnout co by to stálo u obchodníka.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 21:50 ® dudu reakce na …
-
Dík za info, no to by sedalo snad nějak zařídit. Máš orientační představu o cenách ? Zatím mám teda nalito na několik let dopředu, ale kdo ví co bude…
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 21:13 ® Kazan reakce na …
-
dudu> Kdysi jsme to tu řešili s Příchym, potíž s m-artem je v tom že ti to pošlou pouze jako podnikateli, dokonce i když jsem je ujišťoval že si u nich nemíním objednat pouze 20 háčků, ale že budu brát celé krabičky po stovce. Nejschůdnější cesta asi je se dohodnout s místním prodejcem rybařiny a objednat si to u něj. Tak to alespoň fungovalo ještě pokud jsem byl v Ústí a obchůdek s rybařinou vedl p. Zavadil. Jinak chci kouknout do Budějek zda nemají firemní prodejnu.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 20:49 ® dudu reakce na …
-
Kazan- tak ti děkuji, než já to nadatlím je pozdě
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 20:47 ® dudu
-
www.m-artkovo.cz Bohužel tam nemají ceník, ale mají daleko nejlepší výběr, osobní zkušenost s nimi nemám.
Háčky kokas jsou někdy překalený(obvzlášť ty malý). Při zamačkávání poměrně velkého protihtotu praskají a několikrát se mi stalo že praskly v obloučku na 0,16 silonu.
Ty z eshopu- voráček jsou vzhledem k ceně dobrý.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 20:45 ® Kazan
- reagovat
- Neděle 1. března 2009 ve 20:44 ® Kazan
- reagovat
- Neděle 1. března 2009 ve 20:40 ® Kazan
-
kokas.hyperlinx.cz
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 18:55 ® Dredaty
-
Losfedos: dik
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 18:26 ® Losfedos
-
rybarskepotreby-voracek.cz
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:41 ® Dredaty
-
Vyrobit jednoduchou formu neni problem. Spis me zajima, kde sehnat hacky. Uz jsem nad vyrobou taky premyslel.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:23 ® lacika3000
-
ako topite to olovo???
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 9:34 ® Losfedos reakce na …
-
chytam hodne v mistech s velkym vyskytem korenu a vetvi,a vim ze za den lovu se da bez problemu urvat i klidne 10 avice jigu.a pri soucasnych cenach v obchode cca 6kc za kus to neni malo,ja si je vyrobim za 2kc.a to je rozdil…
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 9:26 ® Tomik
-
Nemyslím si, že by se to nevyplatilo. Dneska se dají sehnat háčky za pár halířů. Nejdražší investice bude forma. Olovo není problém sehnat zadarmo a pak už je to jenom o práci. Sumasumárum to vyjde několika násobně méně než nakupovat jigovy hlavy v obchodě.
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 19:56 ® vondras
-
ŘEKL BYCH ŽE SE DNES VÝROBA NEVYPLATÍ POKUD BUDETE POUŽÍVAT SKUTEČNĚ KVALITNÍ HÁČKY TAK PŘI SPOČÍTÁNÍ VÝDAJŮ A ČASU NEVÍM NEVÍM NAJDĚTE SI TŘEBA HLAVIČKY MUSTAD A ZHODHODNĚTE TO !??
reagovat