Vyhledávání
RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK
3.2.2009 | vagi | 3.430 zobrazení | 25 odpovědí
V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. února 2009 ve 12:41 ® ART reakce na …
-
sander: koukam že máme stejný názory u desáte otázky mě to přestalo bavit
reagovat - Sobota 14. února 2009 v 9:28 ® hering reakce na …
-
Též jsem už dávno vyplnil a co zde napsal Firetiger tak pod to se taky podepisuju.
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 22:08 ® Firetiger
-
Dotaznik jsem vyplnil a líbil se mi, včetně otázek na utrácení za vercojk. Když se to dobře zpracuje a obchodně podá (až uvidím uvěřím
reagovattak je z toho pěkné argumentační kladivo o tom, že rybáři jsou významnou součástí národního hospodářství, vytvářejí pracovní místa a vůbec si je mají strana a vláda předcházet
Že by na Olšiny zavál vítr změny moderní manažerské přístupy?
- Pátek 13. února 2009 ve 14:25 ® bucharovic
-
Dotazník jsem vyplnil, ale adresu jsem nenapsal a tím pádem nemám šanci na výhru. Není mně jasné, proč proboha v internetovém dotazníku není možnost uvést adresu e - mailovou…?! Pokud to lze, tak jsem to nepochopil a poslal to jen se slovem – Praha. Jednou se mně totiž stalo, že z jednoho srveru nějaký trouba zjistil jednu – mně blízkou adresu a tak trochu tady byla jistá obava, že s ní udělá něco, co já při své minulosti nemohl potřebovat. Proto už svá osobní data, jako adresu bydliště svěřuji jen nerad a pokud to není nutné, tak vůbec ne. Proto mě mrzí, že páni, co vymysleli dotazník nepomysleli na možnost e - mailu…
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 13:57 ® H. Valka
-
Mrknu na to
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 13:32 ® radar
-
Dotazník jsem taky vyplnil ( podle toho co jsem si vzpomněl… ) a úplně souhlasím s tvrzením, že mnoho otázek mělo být posteveno jinak, ale vzato v globálu tak díky za to, že se konečně někdo ptá rybářů na jejich názor k úpravám ryb. řádu ( dírky, lov nonstop, K70 atd. ) A co se týká osobních údajů, tak s tím nemám problém, stejně moje adresa i IČ jsou volně přístupné na netu. Ale pokud mi najednou začnou chodit nabídky od prodejců rybářských potřeb tak budu vědět dokud vítr vane
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 23:06 ® Alov reakce na …
-
Raf> Naprostý souhlas
reagovat - Neděle 8. února 2009 v 15:12 ® Raf
-
Dotazník by se dal udělat mnohem lépe. Ale jsem vcelku mile překvapen tím, že se mě někdo spojený s našimi svazy poprvé ptá, co si myslím o lovu nonstop, lovu na dírkách, horní míře, chyť a pusť.. Myslím si, že by si měl každý z nás internetových rybářů najít čas dotazník vyplnit. Je to jako jít/nejít k volbám.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 12:21 ® baddy73
-
Já to vyplnil na netu i s adresou(jak jinak by mi polali výhru?!) jen si myslím, že měl být poslán před odevzdáním sumáře. Ne všechno si člověk pamatuje…Kéž by to k něčemu dobrému bylo.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 9:43 ® Mary reakce na …
-
Až se po druhé narodí ti co vyplnili dotazník, měli by se narodit rybou, bude více záběrů. Třeba by začala chytat ryby i Ripka a dala by jim určitě pěkně kovaný háček.
reagovat - Středa 4. února 2009 v 16:47 ® Alov
-
Já osobně na tom nic zas tak špatného nevidím. Vyplnil jsem akorát jméno a příjmení a město. Na tom nevidím nic tak špatného. A ani netuším, jak by se daly tyto nepovinné osobní údaje zveřejnit. Obchod s osobními údaji jen kvete, takže ty vaše už beztak někdo několikrát speněžil, aniž by jste o tom věděli. Pak se doma divím, že mi chodí různé katalogy pro podnikatele atd a já vůbec netuším, kde ta dotyčná firma vzal mou adresu s IČem. No kde asi že. Na portálu veřejné správy. V Anglii se tomu tuším říká „syndrom velkého bratra“. A nejedná se pouze o katalogy, ale i o různé lákadla v podobě nákupu strojů a podobně. Tak by se dalo pokračovat donekonečna. Takže v dnešní době si tak úzkostlivě hlídat svou adresu je trošku směšné. Ale proti gustu… Jinak k těm otázkám. Opět na to nevidím nic špatného. Samozřejmě otázka ohledně počtu a váze ulovených ryb je zcela scestná. To si přece soudruzi můžou zjistit jednoduše z vlastních zdrojů.Konzumace ryb taky o ničem, ale otázky ohledně povolené denní doby lovu, hájení ryb, rybářského řádu atd. mi přijdou rozumné. Rád jsem na ně odpověděl a pokud to bude ku prospěchu věci, tak proč ne.
reagovat
I když nutno dodat, otázky stupidní nad těma smysluplnýma jasně převažují a proto jsem je zodpověděl s notnou dávkou sarkasmu - Středa 4. února 2009 v 16:45 ® crazykapr reakce na …
-
Už jsem ho taky vyplnil
reagovat - Středa 4. února 2009 v 16:25 ® Mary
-
Lubo: přesně tak mi to připadá, neboli vyzní, a páni soudruzi se hned nabonzujou, jako malý děti. Jo takovej foťák dělá divy. Jak říkáš podle vkusu......
reagovat - Středa 4. února 2009 v 16:16 ® lubo OV reakce na …
-
Robur: dobrééé
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 12:54 ® Robur
-
na druhou stranu můžeš prodejce ovlivnit klamavými odpověďmi. Te´d jsem něco řešil na nějaké infocentrále, a že musí mít moji adresu a cosi kdesi, takjsem řekl budiž a hned , že tedy Vomáčkova 8. Slečna najela do datbáze, a že takovou ulic nemá, tak jsem jí řekl, že má chybu v databázi, že je to nová ulice a mohli jsem pokračovat.
reagovat - Středa 4. února 2009 v 11:44 ® lubo OV reakce na …
-
V pořádku, jak je libo podle vkusu každého soudruha
reagovat - Středa 4. února 2009 v 8:09 ® b.gun reakce na …
-
lubo OV: Jen pro pořádek ocitování části textu z úvodu dotazníku: „Údaje o respondentovi Osobní údaje (jméno, příjmení a adresa) slouží pouze pro slosování cen a nebudou nijak zveřejňovány, šířeny ani dále používány. I v případě, že je respondent nevyplní, bude dotazník zpracován.“ Takže osobní údaje tě nikdo vyplňovat nenutí …
reagovat - Středa 4. února 2009 v 1:59 ® lubo OV
-
Přečetl jsem si to a nevyplnil nic. Nechápu k čemu by jim u socioekonomické studie bylo jméno, příjmení a adresa, když by stačilo napsat členství v MO a třeba ročník narození. Polovinu otázek dotazníku lze daleko přesněji zjistit z úlovkových lístků a sumaře každého člena, které má každá MO. Kdežto jméno, adresa, roční investice do vybavení a podobné otázky by se velmi mohli hodit třeba prodejcům.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 22:12 ® Mar10
-
Sander >
reagovatudělal jsem to samé
- Úterý 3. února 2009 ve 22:12 ® skwor
-
Mají složitý otázky. Kdo si má sakra pamatovat, jak se jmenuje?
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 22:11 ® Sander
-
Na mě je ten dotazník moc dlouhej. V půlce jsem to vypnul.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:45 ® 1Mara
-
Aj ja
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:23 ® inspo
-
Také už jsem to vyplnil.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:01 ® OndruchM reakce na …
-
já už to taky vyplnil. Je jasné, že některé informace získají objektivněji z celkové sumarizace, ale na druhé straně jsou tam otázky, které jsou zajímavé – doufám, že pak někde budou k sehnání výsledky
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:51 ® čabi
-
já už to taky vyplnil…
reagovat